Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

ALERGICY!!!!!!!!ŁACZMY SIE!!!!!

Polecane posty

26.03] 12:01 beauty23 wiosna jest fajna do czasu kiedy nie zaczyna pylic kiedy jestescie w najgorszym stanie ?? u mnie bedzie to pewnie kwiecien i majl://// noc i oczy ble ble ble http://beautyfly.pl/ NAJLEPSZEI NAJTANSZE KOSMETYKI W NECIE [26.03] 12:21 baska 34.90 ja bede miec najgorzej w czerwcu:/ eh eh nie lubie tego [26.03] 12:27 queeen25 eee ja mam w wakacje bo mam uczelonie na zboza;/ eh [26.03] 12:31 bercia A ja mam z was najbardziej przegibane bo mam alegie na kurz więc okrągły rok się mecze, normalnie porażka :/ Sam sobie sterem żeglrzem okrętem... [26.03] 12:33 queeen25 no to zalamka..ja miesiac i po bolu..a jak sie ma na kurz to ajie sa objawy?>?>? [26.03] 12:36 p up up buuuu [26.03] 12:43 xena89 ja mam na pylki traw i drzew;/ ale tak tez kweicien -maj.. [26.03] 12:44 bercia Objawy sa takie same jak przy pyłkach swędzące, łzawiące, czerwone oczy, katarek, czasem swedzi mnie podniebienie. Ale musze przyznać że w okresie letnim jest mi lepiej bo wietrze sobie mieszkanko i cześciej jestem na swieżym powietrzu, co za tym idzie mniej kontaktu z kurzem i od razu lepiej. Sam sobie sterem żeglrzem okrętem... [26.03] 12:47 iowudgfoiq3w A ja mam najgorzej w lipcu i sierpniu...Po prostu chodzę jak Zombi [26.03] 12:48 zielony miś Cześć Ja mam alergię na pyłki drzew, głównie olchy i brzozy, także w marcu i kwietniu mam przechlapane. Trawy też mnie trochę uczulają, ale już w mniejszym stopniu. Teraz biorę amertil, żeby trochę złagodzić objawy. [26.03] 13:03 beauty23 podobnie jak ja a co to za lek?? http://beautyfly.pl/ NAJLEPSZEI NAJTANSZE KOSMETYKI W NECIE [26.03] 13:07 zielony miś Amertil to to samo co np. allertec, tylko jest na receptę, bo jest tego 20 sztuk. Bez recepty można chyba tylko kupić 7 sztuk tabletek przeciwalergicznych, alertecu, loratanu czy innych. [26.03] 18:57 queeen25 aha to luzik [26.03] 19:32 PoDuChA - bez ściemy Ja tylko w chacie czuję sie najlepiej mam pokrzywkę idioatyczną. Na szczęście biorę odczulanie. Miałam cztery razy przekroczoną normę na badaniu krwi. [26.03] 21:41 beautyfly.pl a co to jest???

Gość Pan-dora
A ja na pyłki traw, pleśnie i roztocza-więc ubaw mam cały rok

kurz i roztocza oraz "cos czego testy nie wylapaly, jakies pylki". od sierpnia ide na odczulanie :(

W sumie to powinnam dac taka buzke :) bo jestem lekka masochistka i ciesze sie, ze mnie kluc beda i to regularnie :classic_cool: