Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana owca

poza siecia

Polecane posty

Gość zakochana owca

co myslec o facecie, ktory boi sie wyjscia poza wirtualny swiat? jest inteligentny, przystojny o co chodzi?

Gość zakochana owca
grafik wiem, ze mu na mnie zalezy, ale nigdy nie zrobil zaadnego kroku w strone przeniesienia znajomosci na inny grunt gubie sie

może sie wstydzi , jest zajebiście nieśmiały ? Jesli tak to ty musisz dominowac :) wtedy to ma jedyny sens

Gość zakochana owca
rozmawiamy prawie rok jak dlugo mozna walczyc z niesmialoscia?

albo ma żonę, albo ma kompleksy (jesteś pewna, że przysłał Ci swoje zdjęcie?) albo ma 10 takich panienek z netu i nie ma czasu na spotkania :)

Gość zakochana owca
nawet nigdy do mnie nie zadzwonil...

Gość zakochana owca
wiem ze chce, wiem ze te rozmowy sa dla niego i dla mnie bardzo wazne, ja niczego nie oczekuje, nie zadam, po prostu sie zastanawiam czy to nie jest jakas jedna wielka sciema

...wedlog mnie to jest kit i zakonczylabym taka znajomosc...a jesli jest kaleka to powinien jej o tym powiedziec a nie chowac sie po kontach jak dzieciuch...przeciez i tak sie nie spotykaja to jak jej powie to nie wiele straci jak ona sie wycofa...zreszta po takim czasie powinni juz byli siebie poznac i wiedziec na co jedno i drugie stac...:)

Gość bes sę su
facet jest 1. uwikłany życiowo - czyli albo zonaty, albo narzeczony 2. nie jesteś w jego typie na tyle, zeby chciało mu się spotkać To co ci pisze to drugorzedna sprawa, ważne co robi. W obu przypadkach - zakończyć taką"znajomość" bo szkoda na nią i czasu i energii

Gość zakochana owca
czasami sie zastanawiam czy on w ogole istnieje :( zupelnie jakbym sobie to wszystko wymyslila

Gość zakochana owca
ale te rozmowy sa piekne, nie umie z nich zrezygnowac :( jestem glupia!

Gość zarzut główny
Albo jeszcze : facet - znak zodiaku panna. Czyli taki co to w zyciu pierwszego kroku nie zrobi. Wtedy powinnaś przejąć inicjatywę w swoje rece (przynajmniej na początkowym etapie budowania związku). Jak sie nauczy, to później będzie już normalnie.

Gość zarzut główny
nauczy - raczej oswoi z sytuacją

Gość a może drogie panie
najprostsza odpowiedź, co? Po prostu chce sobie pogadać z netowym znajomym. Po co przenosić do rela rozmowy które są dobre w necie?