Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasika83

seks analny a zagrozenia

Polecane posty

Gość kasika83

Witam wszystkich, ostatnio sporo naczytalam sie o seksie analnym. Jest wiele porad odnosnie jak postepowac, co robic zeby nei bolalo, jakie pieszczoty, pozycje... jednak mnie wciaz zastanawiam czy jest to seks bezpieczny. Kiedys przegladajac jedno forum natrafilam na wypowiedz, ktora ze tak powiem, mna wstrzasnela. Mianowicie jeden mezczyzna opisal, ze podczas stosunku analnego zarazil swoja kobiete drozdzakami. Napisal takze, ze jesli po stosunku analnym ( pomimo dokladnego umycia ) kobieta wezmie do ust czlonka jest bardzo duze wrecz 100% prawdopodobienstwo ze zarazi sie lamblia. Powiedzcie mi czy to prawda i co zrobic zeby unikac takiego zagrozenia. Bardzo chcielibysmy z moim chlopakiem zaczac seks analny i gdy juz bylam pewna, odstraszyla mnie wypowiedz tamtego mezczyzny.

Gość nie ma co przesadzać
Ostatnio próbowałem tego z żoną i było całkiem ok

seks analny niesie ze soba wiele zagrożeń o których wszędzie słyszę a których jakos nigdy nie doznałam :) myslę, ze ważne jest, aby robic to delikatnie i z poslizgiem a nie na chama no i w gumce - wtedy nie wymienicie sie zadnymi bakteriami ;) lekarzem to ja nie jestem ale wydaje mi sie , ze z tym to tak jest jak z nieumytym owocem: możesz sie zarazic jakims syfem, no ale w końcu każdy z nas zjadł w życiu nieumyte jakblko i jakoś wszyscy zyjemy albo jak z paleniem... wszystko jest dla ludzi

e tam w gumce to nie to... gumka zmniejsza odczucia

Gość też tak myślę
że nie ma co przesadzać.A lambliami można się zarazić pijąc wodę z kranu,więc...sama więc widzisz,że nie można uogólniać.A seks analny jest fantastyczny,tylko,że dla dojrzałych kochanków.Dojrzałych w sensie doświadczenia;niekoniecznie wieku.

uwielbiam tan argument, ze gumka zmniejsza odczucia hehehe ciekawa jestem, czy jakbys odwiedził agencje towarzyska to też byś przejechal prostytutke au naturel? zdrowie przede wszystkim!!!!!

Gość kasika83
Oczywiscie ze nie ma co przesadzac, bo wtedy nici z przyjemnosci :) powiedzcie mi tylko czy po seksie analnym powinno sie dobrze umyc czlonka zanim sie go wprowadzi do pochwy?

co to ma byc za argument!? nie odwiedzam prostytutek. a gumka zmniejsza odczucia, taki jest fakt. skoro nie masz do swojego partnera zauwafania i musisz sie z nim kochac z gumka to juz twoj problem. i jego.

tak ja mowię - my w tyłek tylko w gumce, ale i tak myjemy sie później dokładnie no i raczej kończymy tez w dupce tzn po wsadzeniu tam nie wsadzamy juz nigdzie indziej dlatego ze nie wyobrazam sobie kochac sie kochać, przerwa na szorowanko i dalej jazda podniecenie by mi raczej opadlo w międzyczasie no i lubie jak on tam kończy :)

seks analny najlepiej zostawic sobie na koniec i tam tez skonczyc, wtedy nie ma tego problemu

nie ma co przesadzac -------> jestes przewidywalny jak kazdy mężczyzna wiedziałam, że odpowiesz \"nie odwiedzam prostytutek\" hehe nie chodzi o to czy odwiedzasz czy nie, tylko o to, ze w pewnych okolicznościach zdrowie na 1- szym miejscu jesli chodzi o mnie i partnera - no cóż - mamy do siebie zaufanie i normalnie naszym sposoben anty sa pigułki gumki do anala jakoś nigdy się nie skarzył, ze ma małe doznania

szkoda ze nie poczujesz jak to jest gdy konczy tam bez gumki...

skoro piszesz o prostytutkach to cego sie spodziewalas? a co do skarzenia sie? skad ma wiedziec ze ma mniejsze odczucia skoro nie wpuscilas go nigdy bez gumki? i dobrze ci radze nawet nie probuj bo potem juz inaczej nie bedzie chcial...

oczywiscie grunt to pisac o czyms czego sie nie sprobowalo. przypominasz mi inna panienke ktora wymadrzala sie o seksie analnym mimo ze nigdy tego nie zrobila: seks analny - tez mi fan penis w dupsku. widzisz analogie...?

czasem uzywamy gumek, jak zapomne pigułki albo coś nie urodziłam sie wczoraj i generalnie wiem, ze prezes zmniejsza doznania podczas zwykłego stosunku ale daj spokój - tyłek jest taki ciasny moim zdaniem penis poobciera się i nie bedzie fajnie

nie wymadzam sie tylko staram sie pomóc odpowiedzic na wątpliwości autorki topicu a ty co - powiedziałes cos rzeczowego oprócz koronnego argumentu \"gumka zmniejsza doznania\"? walisz rozjechane dziury to tak masz

'moim zdaniem penis poobcier sie' :) masz penisa ze tak piszesz? nic sie nie poobciera. a wlasnie dlatego ze tylek jest taki ciasny to brak gumki sprawia ze jest po prostu super - oczywiscie z odpowiednim zelem najlepiej takim do seksu analnego

znaczy brak penisa powoduje, ze nie wolno mi wypowiadac sie na temat penisa??? jestesmy ze soba kupe lat i znamy swoje ciała oj Bosh, bez sensu kruszyc kopie chodziło mi o to, ze każdy facet pierdaczy o gumce każdy każdy gumki nie sa super, ale czasem to konieczność np. ja mam obsesję na punkcie ochrony anty boję sie ciąży jak zarazy a niestety roztrzepana jestem ze szkoda gadać i jak zapomnę tabsa to mówię, dziś w gumce a facet zrzędzi no więc ciekawe co by wolał: seks w gumce, zero seksu czy seks i dzidzię? tak jak mówisz - coś za coś

trzeba bylo tak od razu - mam obsesje i tak ma byc. wtedy nie bylo by tematu...

Gość kasika83
skoro juz skoncyzlismy gadac o gumkach to bardzo sie ciesze :) nie pytalam sie czy lubicie czy nie i czy mozna zajsc w ciaze bo w kazdym wypadku mozna ... tylko czy mozna sie zarazic chorobami i jak tego unikac

no tak - anal w gumce 100% zabezpieczenie :)

kasika, utrzymuj po porstu higiene na poziomie i niczym sie nie zarazisz. to samo tyczy sie twojego chlopaka

no to miłego, mam nadzieje, ze wam pójdzie jak po maśle i bedzie ok ;) pa!

Gość a12347
Czyżbyś proponowała masło jako środek poslizgowy. Myślę jednak ze to nie najlepszy pomysł.

Gość a12347
My tam nie mamy z tym problemów. Spiralka jest bardzo pewnym środkiem. Od kilku lat się kochamy bez gumki i nic się nie stało. Pełny luz. Tylko spiralka. Oczywiście do pochwy a nie do tyłeczka. Ha ha ha