Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskretna

internet

Polecane posty

Gość dyskretna

mam pytanie,czy ktos z was ma juz internet z netii,tzn rezygnujac wczesniej z neostrady

Gość 27 kasia*
równo miesiąc temu dostalam z netii teleon,ze mam aktywną usluge i do tej pory nie moge sie z netem połaczyc :O

Gość dyskretna
mi za kazdym razem mowia ze mamy czekaca jak nie to mozemy zerwac umowe,tzn raz nam powiedzieli ze sami rozwiaza

A dostałas już wiadomość,że usługa aktywna?czy wciąż nie? No i kiedy zamówiłas tą usługę?

Gość dyskretna
umowe podpisalismy 7 lutego internetu nie mamy poltora miesiaca nie dzwonili jeszcze ze usluga jest aktywna bo powiedzieli ze tp nie udostepnilo linii i parametrow

ja chyba będę rezygnować z netii, bo normlanie to skandal co oni robia...Dam im czas do końca miesiaca a potem adios..

Gość dyskretna
no moj tata tez tak zrobi bo to na niego jest umowa,dlaczego maja robic z nas idiotow...pozdrawiam;)))

Dzięki Dyskretna;) U mnie też na ojca to jest,a że go nie ma w domu do konca miesiaca wiec jestem uziemiona;) Powodzenia;)

Gość luizzzjana
Ja powiem szczerze ze mam dosc zachwalania tych własnie operatorów.Mam necik z Multimo www.multimo.pl, jest bardzo dobrze, nie mam problemów z internetem, obsługa swietna,mozliwosc sciagania plików (nieograniczona) ,i ceny! niskie!