Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamka totalna

Brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość Zalamka totalna

Topik bedzie wlasnie o tym. nie o moim barku ochoty a mojego faceta. kiedys szalone noce, wykorzystanie kazdej chwili by moc sie poseksić . a teraz on mi mowi ze nie ma ochoty, ze lubi seks ale nie chce mu sie do tego zabierac:/ przyklad z wczoraj.kupilam seksowny czarny komplecik bielizny z podwiązkami-oczywiscie ubralam sie w niego. on sie akurat kapal a ja poszlam zrobic mu niespodzinke. no i mial niespodzianke-najpierw sie usmiechna a pozniej zrobil mine jakby ktos mu kazal cytryne zjesc i z tekstem do mnie "kochanie,fiut mnie boli" :/ wylecialam jak oparzona z tej lazienki i mialam ochote sie poplakac przebralam sie szybko spworotem w normalna koszulke nocna, wysuszylam sie i poszlam spac do lozka. ten przychodzi zdziwiony czemu sie przebralam. no sory po takim tekscie sie wszystkiego odechciewa:/ na dodatek on kladac sie do łozka wzial psp i zaczal grac.... jeszcze nigdy nie poszlam tak sfrustrowana,upokorzona i zniesmaczona spac...i dziwic sie ze kobiety zdradzaja majac takich facetow. normalnie toatlna zalamka

Gość ammmm
ile macie lat i jak długo jestescie razem?

Gość małpa taka jedna
a on nie ma czasem stulejki?

Gość małpa taka jedna
bo od stulejki moze boleć :O

Gość masandra lolita
ja tam bym nic chciala chłopaka ze stulejką, :O bleeeee

Gość Zalamka totalna
ja mam 21 a on 24 lata. jestesmy razem jakies 1,5 roku w czym od pol roku mieszkamy razem-jestesmy zagranica. a wiem ze ma cos z fiutkiem nie tak bo wspomninal ze musi pojsc do lekarza naciac skorke bo mu caly nie wychodzi-ale nie o to chodzi-kiedys to nie sprawialo mu problemu a tym bardziej bolu-wiem bo sie pytalam a on mowil ze nie. teraz sa tlumaczenia typu niechce mi sie, nie mam ochoty, a najgorsze wytlumaczenie jakie uslyszalam to ze jak sie ze mna pokocha to ja go z łozka nie wypuszcze i nie bedzie mogl sobie pograc;/

Gość Zalamka totalna
nie wiem czy to jest stulejka nie znam sie. wiem ze nie caly mu wychodzi. nie caly ale wychodzi. tekst o bolacym fiucie uslyszlam poraz pierwszy

Gość Zalamka totalna
moze ma uraz po tym jak kochalismy sie analnie?:( wtedy mu cały wyszedł i był taki brązowy////:O

Gość masandra lolita
niestety, jak to stulejka, to nie miej do niego pretensji, on ma problem :O

Gość Zalamka totalna
glupi podszywacz. pisalam nie wiem czy to stulejka-lekarzem nie jestem. zreszta mowil ze mu to w niczym nie przyszkadza. tyle ze jak zauwazylam ze on woli sobie pograc na kompie, psp niz poseksic sie ze mna;/

Gość Zalamka totalna
ok jesli naprawde to bylby problem juz dawno by poszedl z tym do lekarza ale on juz zwleka tak od samego poczatku naszego zwiazku-on wogle zwleka z tym od bardzo dlugiego czasu

Gość masandra lolita
ale , jak mu 'skórka" do końca nie schodzi-to stulejka,a b ol pooduje niechęć do seksu

Gość Zalamka totalna
kurcze wszystko sie zgadza ale przez ponad rok naszego zwiazku nic go nie bolalo-bo pytalam sie wielkokrotnie. tekst o bolu uslyszalam po raz pierwszy-i nie po seksie tylko w czasie kapieli.teraz nadle przestalo mu sie chceic

Gość masandra lolita
bo mogło sie dostać jakieś zakazenie czy cos, to tak bywa stulejka to poważny problemn

Gość Zalamka totalna
kurde nie wiem.sprobuje z nim dzisiaj pogadac jeszcze raz pod tym katem