Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PISSFAN

Poznam Mezatke-Jelenia Góra

Polecane posty

Gość PISSFAN

Hej poznam Pania,do dyskretnego szalonego sexu i przyjazni na dluzej.Brakuje mi bliskiej osoby,jestem zonaty ale sex i przygoda z druga kobieta jest fascynujaca.Mam 35l szatyn 176cm.Prosze o kontakt na e-email darek37net@vp.pl Buziaczki

Gość fakt-masz coś z jelenia

Gość PISSFAN
Byłoby dużym nietaktem z mojej strony gdybym nie uściślił informacji na mój temat. Posiadam czwórkę dzieci (jestem zwolennikiem polityki prorodzinnej i nie uznaję stosowania środków antykoncepcyjnych, które są sprzeczne z Bożą wolą), w grę wchodzi tylko tzw "pozycja misjonarska", jestem kulturalny, bez nałogów, religijny, miły, uroczy, czarujący, śliczny, przystojny (właściwie to jestem doskonały i nie wiem, co zobaczyłem w takim pasztecie jak moja żona), nie zamierzam rozstać się z żoną (mamy ślub kościwelny i nie dopuszczam możliwości rozwiązania takiego związku). Zapraszam.

Gość na klate tylko piss czy i scat
przyjmujesz :)

Gość PISSFAN
Nie podszywaj sie podemnie,a jak juz jestes zarazony choroba czrnej chzescijanskiej sekty to juz twoja sprawa.Pewnie jestes bratem Giertycha.

Gość PISSFAN
Wszyscy zwolennicy Giertycha powinni smażyć się w piekle. Prawdziwe odkupienie dostępne jest tylko poprzez miłość do Ojca Rydzyka i datki na Radio Maryja. Wróćmy do tematu. Czy są chętne?

Gość PISSFAN
Dodam, że nasze spotkania nie muszą polegać tylko na seksie. Możemy też trochę porozmawiać choć szczerze mówiąc nudzą mnie rozmowy z kobietami. jesteście takie nudne i puste.

Gość pissanka
tak jesteśmy puste - dlatego ze faceci nie mają nas czym wypełnić