Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o marna prowokacja

pro-wo-ka-cja

Polecane posty

Gość o marna prowokacja

dziewczyny czy was tez denerwuje pojawiający sie co chwile temat, w ktorym ktos pisze ze ma straszna niedowage??? zawsze podaje wzrost ok. 170 cm wage grubo ponad 50 i wiek ponad 20 lat. czy to nie jest załosne? czy tylko ja tak mysle. wiem ze jak mi sie cos nie podoba to moge nie wchodzic, ale litosci, ile mozna?! w dodatku chyba ta sama osoba wypisywała kiedys obelgi pod adresem niskich mezczyzn. mysle ze to ta sama, bo dostrzegam taki sam "fanatyzm" i głupotę.

Gość o marna prowokacja
śpie pod zlewem nakryta pledem utkanym z rybich wątróbek :classic_cool:

Gość zgadzam się z autorką topiku

Gość dokładnie i za każdym razem
wypiera się, że to nie prowokacja i że jest tutaj pierwszy raz (na kafe):O podkreśla też zawsze, że "do jej BARDZO WYSOKIEGO wzrostu" te ileś kilo ile waży to strasznie mało:O poza tym jestem pewna, że sama sobie odpowiada pisząc, że rzeczywiście jest za chuda, bo reszta normalnych ludzi mówi jej, że to waga w sam raz przecież to jest po prostu nudne:O w jakim celu ten ktoś zakłada te topiki?

Gość o marna prowokacja
no wlasnie tez to chcialam napisac ze jeszcze sama sobie odpowiada. to widac. podobnie bylo z tym wyzywaniem niskich gości. nie ma to jak odpowiadanie samej sobie. zenada

Gość jaaaaaaaaaa
ja mam 169 cm i 54 kg wagi. w biodrach 96 cm. i uwazam ze jestem moze nie gruba ale "tlusta" bo mam sadelko na brzuchu i boczki :/ ble. i fakt to na pewno nie niedowaga ;p

Gość Sadełko i boczki może mieć
nawet ktoś kto waży niecałe 50 kg przy wzrości 170, to nie zależy od wagi tylko od tego czy się ćwiczy, modeluje sylwetkę itp., możena mieć też różną budowe, grubokościstą np., a wy tylko waga i waga.................

Gość anastazjaaa
co za idiotka z ciebie autorko. ja tez jeste mza chuda i tez mnie to boli..nie tylko jedna osoba na forum jest za chuda.. a ty grubasko co?boli cie to?

Gość natomiast bez wątpienia
58 kilo przy wzroście 171cm (taka była dzisiejsza prowokacja) to nie jest niedowaga

Gość Krolewna Patrycjaa
o god..powaznie :D? ja mam 59 przy 170 i mysle ze jestem super chuda :Di az mi przykro ze wszyscy zazdroszcza :D

Gość no to zazdroszczę
bo ja ważę 50kg przy 169cm i wcale nie uważam, że jestem za chuda

Gość ale wy jesteście
GŁUPIEEEEEEEEEE, oprócz Królewny, ona się przynajmniej nabija, chociaż....pewnie i tak myślicie, ze to na poważnie

Gość Krolewna Patrycjaa
egzakli :D

Gość ale wy jesteście
cóż, trzeba było się uczyć a nie liczyć kalorie całe dnie, kochane:)

Gość o czym wy klepiecie
kto się nie uczył, kto liczył kalorie i co to ma od tego topiku?:O

Gość ale wy jesteście
o tym, ze jest tak durny, że wyraźnej ironii nie rozumie. No podaj swoją wagę i wzrost, nie krępuj się:)

Gość o marna prowokacja
jaaasne "anastazjaaa" to pewnie ta odmóżdżona prowokatorka. ale sie wypowiedziałas, o ja cie...ulzyło? tak oczywiscie zazdroszcze braku mozgu...jakbys chciala wiedziec to jestem szczupła IDIOTKO