Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanana

jaka jest wasza wymarzona suknia????

Polecane posty

Gość onanana

najpiękniejsza jaką widziałyście. wklejajcie:)

kwestia gustu ale ta ostatnia suknia paryżanka jak dla mnie to do kategorii najbrzydszych

Gość sssssssssss...
...............................................

Gość raczej kiepski
link nie dziala!

eternal --> tak ale dla bardzo chudej osoby.. i nie kazdemu pasuje ja jestem raczej taka modelka na zdjeciu ktore wklejiłam.. :)

a mi sie podoba taka do ktorej nie mozna dac linka :o pronovias, z kolekcji Glamour, Ebano sie zwie :) przesliczna, ale niedostepna w Polsce a na dodatek za 5 tys :o

a mnie --> te suknei są bardzo ładne, ale do nich trzeba być nie tlyko szczupłym ale mieć perfekcyjną figurę - wąska talię i biodra :) inaczej albo się będzie wyglądało jak zmokła kura albo jak pączek w przyciasnym ubranku :)

Gość a mnie...
ja mam 168 cm, 51 kg, dosc waska talie ok 65 cm, biust 34 c, wiec myslalam,ze nie bede wygladala najgorzej...bo zastanawiam sie nad nimi, jeszcze ich nie przymierzalam..

musisz przymierzyć i wtedy oceniać :) bo jak widzisz na tych zdjęciach modelki są baaardzo szczupłe i pewnie wysokie dlatego suknei ładnie się prezentują :)

Gość a mnie...
dokladnie...tzw.size 0:)))))), przymierze i sie przekonam:)

a mnmie... ---> ja mam 165cm waze niecale 50kg.jestem drobna. Ale mam mały biust :o I przymierzałam model sala. Podobna do tych co pokazujesz i wygladałam ślicznie :) tazke nie prawda ze wysokie tylko ładnie bedą wygladały. Nie kupilam bo nie luibie koronek

chyba znalalazlam swoja wymrzona suknie:) sprobuje poszukac do niej linku,ale chyba nie ma. ale wiem ze kosztuje 1000zl. suknia Rybka, pod spodem delikatna koronka a na wierzchu satyna.... delikatna suknia i romantyczna...:)

Caroljana szczerze to nie mam pojęcia :) ale patrząc na firmę z penością powyżej 2000zł a to dla mnie grubo za dużo :O Przed ślubem jak szukałam TEJ sukni natknełam się na nią i hmmmmm dla mnie cudo, zawsze marzyłam o takiej. Ale cóż milionerką nie jestem.

Gość a mnie...
"ja mam taka"..widze, ze mamy podobny gust, bo ja tez podalam link do twojej sukni jako tej najpiekniejszej:)))..Gratuluje dobrego gustu:))))));)