Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatkka21

doradzcie...poznalam goscia przez neta...ale mam watpliwosci!!

Polecane posty

Gość taka inna.........
Beatko, zgadzam się z taką jedną.... Uważaj na internetowe znajomości, ten facet, o którym nam piszesz wyraźnie coś kręci...

Gość Pewna dziewczyna. . .
Chcę jeszcze dodać, że "nadziani" faceci są bardzo cfani... Często nie chcą nawet tworzyć związków, tylko chcą dziwczyne na jeden raz. Ale to tylko jedna z mozliwości :P Kurcze, już sama głupieje i nie wiem co mam myslec o tych facetach... sa tacy bez sensu...

Gość beatkka21
wlasnie uwazam i napewno na spotkanie narazie sie nie bede pisac... tylko to wszystko mnie az dziwi - bo jest tak idealnie ze z mdlo! ciekawa jestem jak to wszystko sie potoczy..czy on faktycznie jest tym za kogo sie podaje itp...

Gość taka inna.........
Beatko, życie mnie nauczyło, że jeśli coś idzie zbyt fajnie, jest za dobrze, to w efekcie następuje katastrofa... Uważaj na siebie!! Bądź ostrożna!!

Gość beatkka21
wiec nadal wisze z gosiem ...przyslal zdj owszem nie okazal sie jakims mega przystojniakiem czy tez brzydalem...taki przecietny...zobaczymy co wyjdzie z rozmow... tak mysle ze jego slowa sa prawdziwe..

Gość aaa...
beatka21-> teraz kiedy juz wiesz jak wyglda czy jeszcze bardziej poczulas ze chcesz go poznac czy zdjecie ostudzilo twoj zapal jak to jest?

Gość beatkka21
nadal pisze bo naprawde super ma charakter...dobrze nam sie rozmawia - rozmowy nie sa sztuczne tylko takie naturalne wiec nie widze powodu zeby przestac z nim pisac...tak jak pislam wczesniej narazie ani ja ani on nic wiecej nie chcemy - moze z czasem ... a co do zdj to nie jest brzydki taki normalny i ma bardzo nietypowa urodze tzn jasna karnacje i blad wlosy:) balam sie swojej reakcji na zdj ze to moze cos zmienic ale nie zmienilo:]