Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facettttt

moja narzeczona chce sie do mnie wprowadzic ale....

Polecane posty

Gość facettttt

....nie ma pracy zadnych dochodow tylko studjuje... i podejrzewam ze liczy na to ze bedzie moja utrzymanka :(

Gość hmmm no to kiepsko
a teraz gdzie mieszka? z rodzicami? to rozumiem że rodzice będą jej dawać pieniążki na >>jej

Gość hmmm no to kiepsko
a teraz gdzie mieszka? z rodzicami? to rozumiem że rodzice będą jej dawać pieniążki na >>jej

Gość na jej życie miało być

Gość facettttt
no z rodzicami mieszka i pewnie chce sie wyrwac za wszelka cene

Gość stara panna z ladną myszką
a ile ma lat?

Gość powiedz jej...
ze nie marzysz o niczym innym ale nie stac Cie w tej chwili na utrzymanie dwoch osob a chcesz podejsc do sprawy odpowiedzialnie. Jak zamierza miec wlasna kase od rodzicow to Ci o tym powie, a jak nie to masz odpowiedz...

Gość hmmm no to kiepsko
zapytaj ją jak to widzi, co zamierza bo rzeczywiście będziesz musiał utrzymywać.. ja bym się wstydziła (naprawdę) gdyby mnie facet miał utrzymywać.. o wszystko prosić - błyszczyk czy tampony.. dla mnie to żenada.. wolę pomęczyć się jeszcze z rodzinką, popracować semestr w uk a potem wynająć coś wspólnie z facetem

Gość oj koles koles
wiadomo, ze jak jej powiesz, ze cie nie stac, jeszcze z taką pretensja w głosie jaka jest w temacie to od razu cie oleje i pójdzie do takiego, który bedzie w stanie ją utrzymać nie martw sie o nią, poradzi sobie :D

pretensje??? No nie wydaje mi się, że tu o to chodzi, to normalne racjonalne podejście do sprawy i tyle - jeżeli chłopaka nie stać jeszcze na to, żeby utrzymywać ich dwoje lub nie czuje się jeszcze na to gotowy (a ma prawo) to dlaczego ma robić coś na siłę??? Porozmawiaj z nią, wytłumacz szczerze, ale delikatnie jak ty to widzisz, w czym problem - jeżeli dziewczyna jest mądra, to zrozumie, być może razem coś ustalicie, postaracie się poukładać pewne sprawy w taki sposób, abyście za jakis czas mogli ze sobą zamieszkać, a jeżeli ją to urazi, lub, jak napisał mój poprzednik, będzie szukac takiego, który ją utrzyma już teraz, to nie masz czego żałować

Gość drugie lustro
a co pomyslałbys na taką co ma 32 lata, dziecko, bez pracy, bez kasy była utrzymanką meza. I ona własnie lamentuje ci, ze nie ma pracy, ze maz ją gwałcił, ze ona taka biednaaa oczywiscie łapiesz to.. a to bajka abys tylko wzial ja do siebie i utrzymywał jak jej exmąż lub za sex prace załatwiał

Gość drugie lustro
jakos ten lachociąg z londynu tez nie miał pracy, kasy a jakos nie myslałes o niej jako o dziwce ktora suzka utrzymanka a tak wlasnie było, szukała factea co bedzie ja utrzymywał jak exmąz bogaty temu lachociągowi załatwiłes prace, jakos nie myslałes oj bez pracy leci na kaseee a o tej studencte tak myslis:O załosne

Gość dfafadfadsf
bosz... znów ta wariatka się odezwała

Gość antypacja
lachociąg? oj ona zawsze będzie szukać co by tu za sex osiągnąc, taki typ baby:)

Gość Facet to co ty ...
nam to mówisz, porozmawiaj z nią na ten temat :)

Gość drugie lustro - lo mamo
!!! znowu ta wariatka!! ale sie zbrechtalam z tego lachociaga z londynu :D