Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazylka26

kolejne miesiące starań mijają a tu nic!!!!

Polecane posty

Gość bazylka26

tak, tak wiem mnóstwo takich topików i problemów...trudno bedzie jeszcze jeden... mam dość, chce mieć dziecko a im bardziej nie moge tym bardziej chcę! jestem zła na świat, na siebie, na męża, na tych co mają i na tych co moga, a nie chcą....tak mi czasami źle...:((( Wiem to nie jest koniec świata i trzeba mieć nadzieję,ale przychodzą takie chwile że poprostu ryczeć się chce...

Gość Witam w
klubie. My tez sie staramy, nie licze juz ktory to cykl, w zeszlym miesiacu juz myslalam ze sie udalo, ale przyszedl @, i przeryczalam caly dzien [ beczy ]. Ale powiedzialam sobie, ze musze odpuscic, no i staram sie... Pozdrawiam

Jakie badania robiliscie? Ja 2 lata walczylam o dziecko........ Gdy poddalam sie i pogodzilam z mysla ze.....nigdy nie bede mama: od razu zaszlam!!! jestem w 5 mcu,jestem przeszczesliwa:)

Gość Witam w
nie robilam jeszcze badan, mam teraz skierowanie na badanie tarczycy, czy z hormonami jest wszystko ok. My sie staramy mniej wiecej od pol roku. Narazie jeszcze czekam i mam nadzieje, ze sie uda!!

no wlasnie, jak nie robilas badan to mamy wstepna przyczyne! Hormony tarczycy sa jedne z wielu. Polecam zrobic na poczatek badanie nasienia męża(faceta) i hormony baskie: PRL (odpowiada za brak owulacji) LH, FSH, estradiol progesteron, testosteron. Do tego monitoring cyklu z USG:zeby sprawdzic czy w ogole dochodzi do owulacji!!!!!!

Gość bazylka26
ja też jeszcze przed badaniami, ale mam już skierowanie na te podstawowe czyli prolaktynę, fsh,lh, progesteron i estradiol, a i mój mąż na badanie nasienia(to mu sie nie uśmiecha) tak się martwię bo zawsze miałam jakieś problemy z @. teraz tez dostałam w połowie cyklu krwawienie, a już było ok od pół roku:(

Gość bazylka26
a joannko gratuluje i życzę ślicznego bobaska:)

bazylka: dziekuje:) Co do badan: to bardzo slusznie, wlasnie od tych sie zaczyna jakiekolwiek leczenie.DOdam ze polecam abys dodatkowo zrobila PRL (Prolaktyna), ktora blokuje owulacje... U mnie to byla przyczyna:) Powodzenia

Gość no nie moge zaraz padne
Ja ci oddam chetnie swoje dziecko, bo juz wytrzymac nie moge :P Tesknie za czasami, kiedy bylismy sami. Wychodzilismy kiedy mielismy na to ochote a teraz dupa bo trzeba cos z dzieciakiem zrobic, bleeeeeeeeeee. Zalamka ogolnie i nie polecam:P Mozecie mi skoczyc, mam gdzies wasze komentarze :P:P:P:P:P:P

Gość to nie
trzeba bylo d**py dawac, jesli teraz jestes taka madra :o zenujaca

no nie moge_____dokladnie,trzeba bylo predzej sie zastanowic a nie teraz lamentowac!!!!!!!! Czemu to dziecko winne?????Ze mamuska sie bzyknela i zaszla w ciazy?????????? Śmiech na sali..........

Gość Witam w
ach, nie denerwuj sie na jaks nudzaca sie malolate, szkoda krwi i strzepienia jezyka na takie "cos" :o

puknijcie sie cichodajki Giertychowe :p Nie puscilam sie jak wiekszosc tu obecnych mamusiek. Bylam juz mezatka i mi sie przytrafil wypadek przy pracy, kazdemu sie zdarza. Nie pchalam sie do rozplodu, jak wy :P:P:P:P

Gość Witam w
no to skoro nie chcialas, to trzeba bylo sie zabezpieczac. I nie kazdemu, mow za siebie. Czytajac twoje brednie, mozna tylko wspolczuc twojemu dziecku i mezowi...:o :o

Moj maz mysli tak jak ja, tu was oswiece i nie trzeba mu wspolczuc. Co do zabezpieczenie to stosowalam przez 7 lat zanim wpadlismy i jak widac nic nie jest 100% pewne :P:P:P Wiec nie praw mi moralow. Bo wychodzac za maz oboje z mezem ustalilismy, ze nie chcemy miec dzieci :P

Gość Witam w
No to niestety trzeba wspolczuc tylko twojemu dziecku, ze ma taka mamusie...Szkoda ze ciebie mama nie oddala. Nie ciagne dyskusji, bo poprostu z takim bezmozgowiem nie mam ochoty gadac :o