Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikkkka

urząd skarbowy

Polecane posty

Gość marikkkka

mam pytanie czy mozna podkablować kogos do urzedu skarbowego ze nie płaci podatków a urzad sie tym zajmie ??????? np ze nie płaci podatku jak wynajmuje mieszkanie????? koleżanka mnie nastraszyła i teraz mam stresa a jestem kompletnie zielona w tych sprawach prosze o odpowiedż

może lepiej nie oszukiwać urzędu skarbowego?nie będziesz miała stresa....no i będziesz w porządku wobec innych podatników...

Gość ..................------------
mozna..a u.s. bardzo lubi donosy wiec napewno sie tym zajmie....a to twoja kolezanka chce cie podkablowac??

ja tylko wam powiem------dla takich z Twoim nastawieniem z pewnością nic to nie da:( niestety

Ja rozliczam sie z skarbowym ale jak mam okazje wynajac mieszkanie za pare groszy,to nie bede odrazu leciala do skarbowki z pieniedzmi na tacy,bo guzik by mi zostalo!! Uwazasz,ze jak zarobie 100-200 zl na lewo,to panstwu krzywda sie dzieje?

Gość marikkkka
no własnie planuje wynająć mieszkanie i boje sie życzliwych wiec chyba lepiej zapłacic mimo ze niezarobie na tym dużo a kto wie kolezanka kolezanką a jak podkabluje ???

ja tylko wam powiem-----jak byś była ta jedna jedyna---to nie,ale Ty nie jesteś ta jedna jedyna:( niestety

Gość marikkkka
ciekawa jestem czy wysyła sie ananiomy czy trzeba osobiście :) moze ja kogos podkabluje HIHIHI :) a co :D

...idealna nie jestem...grzesznicą mnie nawet mozna nazwać...;)

co niby mam widzieć?...w zyciu osobistym to i może świeta nie jestem...ale tak w ogóle to uczciwa jestem:)

ja tez sie starm uczciwa byc,klamac nie lubie....no ale jak mam okazje zarobic 100zl w miesiacu na czarno,to...bo czemu nie? Podatki place,zus place,a malo nie jest.

...a niech każdy postępuje zgodnie ze swoim sumieniem:) ja ide właśnie troche pogrzeszyć....;)pozdrawiam