Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktośś.

Tampony. ? ?

Polecane posty

Gość Ktośś.

Siemka.! mam ważną sprawę ale trochę głpią . ;/ Bo jadę niedługo do Aqua Parku a w tym czasie dostaje miesiączkę ..(napewno) no i bardzo chcę pojechac.. i mam kilka pytań ale prosze odpowiedzcie. :: 1 czy jak włoże tampon i potem bede chciała go wyjąć, to czy nie zerwie sie ta linka i czy tapmpon nie zostanie tam ? 2. czy tampony sa wygodne. ? .. 3 I czy tampon taki napoczątek ma być "mini" ?

1- na pewno się nie zerwie 2- są bardzo wygodne, dobrze założonego wcale się nie czuje 3- najlepiej zacząć od takich mini. lepiej żebyś przed wyjazdem potrenowała w domu ich wkładanie, czasem wymaga to trochę czasu żeby się nauczyć. przed wejściem do wody włóż nowy tampon i wyjmij go zaraz po wyjściu.

Gość Tusia20
Musisz pamiętać żeby tampon włożyć głęboko żby się nie wysunął podczas pływania:) Najlepiej na długość palca.. Płytko wsadzony będzie wyczuwalny nawet bolesny podczas schylania.. Tak jak przedmówca proponuję tobie żebyś sobie poćwiczyła w domu. A jeżeli chodzi o to czy mini czy normalne to zależy od tego który to dzień okresu jak intensywne krwawienie.. Jak początki 2 pierwsze dni to mini jak dalsze dni i mocno krwawisz weź normal..one wcale nie są takie duże..

Gość Zakłopotana .
yh.. no tak łatwo wam powiedzieć tylko że ja sięę bardzo boje ze w Aqua parku dostane bo to już czas. i niewiem jakiego tampona użyc. a jesli to boi przy schylaniu , to źle bo ja bede się tam duzo schylać nie ? . yhh.

Gość Tusia20W
Jeżeli miałabyś dostać tego dnia to załóż mini spokojnie wystarczy.. tak jak poprzedniczka powiedziała: jak jest dobrze wsadzony to wogóle go nie czujesz.Trzeba głęboko wcisnąć..Tak żeby palec do zgięcia się schował.