Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie

Chyba zostane starą panną

Polecane posty

Gość jeszcze nie

dlaczego nie moge nikogo sobie znaleźć??:(

Gość gonk
a ile masz lat?

Gość jeszcze nie
24

Gość gonk
spokojnie... wszystko przyjdzie w odpowiednim czasie.. jeszcze masz czas.. ;)

Gość wsa
Coz nie wszystkim jest pisane zycie we dwoje ale moze jeszcze wszystko przed Toba? Glowa do gory :)

Gość gonk
ja moja najwieksza milosc poznalam jak mialam 26 lat...

Gość jeszcze nie
no niby mam ale czuje sie tragicznie wiedzac ze moje kolezanki wychodza za mąz albo juz mają męzów i dzieci albo narzeczonych albo chociaz stałych chłopaków , a ja nikogo :(

Gość gonk
hej hej hej.. desperatki ... prosze sie nie poddawac... :D

Gość wsa
24? Dziewczyno zycie przed Toba!! :) Poki co ciesz sie wolnoscia masz czas by sie wyszalec bawic korzystac z urokow zycia i tak rob :) A milosc jak ma byc to przyjdzie sama i to pewnie w najmniej oczekiwanym momencie :)

Gość jeszcze nie
ale ja chce korzystac z zycia z kims...nie bawi mnie juz imprezowanie ani przelotne romanse:(

Gość wsa
A kolezankom nie trzeba zazdroscic!! Wcale nie jest powiedziane ze sa szczesliwe mimo ze pozory moga na to wskazywac :)

Gość gonk
wiem co czujesz.. myslisz , ze z Toba jest cos nie tak skoro wszystkie maja partenerow , a Ty nie.. Droga autorko... wszystko jest ok.. ale wiadomo , ze z biegiem lat ludzie inacze jpatrza na osoby... wiec prosze sie nie lamac.. jak mialam 24 lata tez bylam sama.. moje kumpele wychodzily za maz... zachodzily w ciaze.. a ja taki osiolek czekalam na swoja polowke.. ona sie pojawila.. i pewnie do Ciebie tez juz niedlugo przyjdzie...

No...desperatka inaczej sie tego nie da nazwac, ja mam dopiero 20 lat ale czuje sie tak okropnie samotnie... Jakos cholera szczescia nie mam , a moze to cien ostatniego zwiazku ??? Ale w sumie to bylo juz prawie rok temu i od tego czasu jakby jakis fatum, albo sami zajeci albo zonaci albo totalni nieudacznicy.... kurcze moze ja sie tez rodzicom nie udalam ?

Gość gonk
poza tym.. sa uroki zycia w pojedynke... zaufaj mi... :D chodzi mi o krotkoterminowa samotnosc... nie na cale zycie

Gość jeszcze nie
juz zaczynam myslec, ze ze mną jest cos nie tak:( to strasznie dziwne uczucie ale interesuja sie mna faceci starsi i to tylko do łózka a ja chce kogos najwyzej troszke starszego, który tez chce tworzyc normalny związek i załozyc rodzine, kogos kto mnie nie zostawi jak urodze dziecko i troche przytyje a i takie rzeczy juz słyszałam:(

Gość wsa
Przelotnych romansow z finalem w lozku to nie polecam :/ Zawsze moze sie zdarzyc cos niespodziewanego np niechciana ciaza i co wtedy?Przymusowy slub? ( o ile partner bedzie chcial?) a moze samotne wychowywanie dziecka? Czy tez nie daj Bog skrobanka :/

Gość gonk
corka szefa -->> mlodziutka jeszcze jestes...

Gość jeszcze nie
wsa...zabezpieczam sie ;) ale nie o to codzi bo nie ide do łózka z kims ledwo poznanym...ale nie moja wina jezeli po pół roku dowiaduje sie ze facet ma zone i dziecko:(

Gość wsa
Srodki antykoncepcyjne bywaja zawodne :( Coz moge jeszcze powiedziec -badz cierpliwa :)

Gość jeszcze nie
powiedzmy ze stosuje podwojną antykoncepcje ;)

No mlodziutka, tak jak mowi jesli juz kogos poznam to jest zonaty albo ma dziwczyne. Wiec znajomosc z takimi jest na starcie spalona

dziś skończył się mój pięcioletni związek, byłam zaręczona i koniec. Mam 27 lat i nie chcę nikogo spotkać, żadnej drugiej połówki, mam dosyć, będę starą panną straszne? Ja jestem załamana ale nie z tego powodu, jestem załamana, że nikogo nie będę mogła pokochać przez długi długi czas jeszcze

Gość wsa
Do moze byc -czas leczy rany uwierz mi Teraz staraj sie tego nie rozpamietywac i co najwazniejsze jak najczesciej przebywac z przyjaciolmi Teraz siedzenie w 4 scianach jest niewskazane Pozdro

Gość jeszcze nie
a ja nawet nie mam przyjaciół:( taki samotnik jestem....mam tylko znajomych z uczelni ale to znajomi z uczelni a nie da sie z nimi wyjsc poza uczelnia np do jakiejs knajpki:( pozostają mi tylko romanse by choc na chwilke zagłuszyc samotnosc i móc sie do kogos przytulic;(

może byc..... chyba Cie rozumie ..... moze i jestem mloda ale moj zwiazek trwal od czasow podstawowki i skonczyl sie jakies 10 iesiecy temu moze dlatego nie moge nikogo spotkac??? Zycze wytrwalosci.... Dlaczego w zyciu wszystko musi byc takie trudne?

Gość wsa
Do jeszcze nie- bardzo przykre ze brak Ci prawdziwych przyjaciol :( Coz w dzisiejszych czasach ciezko o prawdziwa i bezinteresowna przyjazn :( Ale moze chociaz ktos z rodziny? Siostra ,brat czy nawet mama?

Gość jeszcze nie
rodzina mnie tylko dołuje i odkąd skonczyłam 18 lat jestem dla nich stara panna...przez nich czuje sie kompletnie bezwartosciowa:( mieszkam pod Wrocławiem