Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hekatomba

czy na kasztanowej farbie z lekko rudym polyskiem wyjdzie blond???

Polecane posty

Gość hekatomba

chcialabym taki jasny piaskowy blond-zadnego rudego a martwie sie ze moze taki wyjsc , a teraz mam jasnobrazowa farbe z rudym polyskiem jesli ktos tak robil prosze niech napisze o efektach (i czy uzywal wczesniej dekoloryzatora) bo tak sobie mysle ze jakbym nalozyla dekoloryzator a potem niezniszczalna palette :) to moze by cos z tego wyszlo

Gość upupupup

Gość gdzie o tym
na początku farbowałam jasnym złoty brązem i rzuciłam na to ciemny bląd :) odrosty ufarbowały się w miarę jak trzeba :) ale te wcześniej farbowane zostały brązowe :O

Gość zastanów sie dobrze
ja z takich rudawych ale raczej brązowych włosów chciałam dojsc do blondu choc wiedziałam ze bedzie to bardzo trudne.jak pofarbowałam na ciemny blond to miałam takie zielonkawe, a zeby pozbyc sie tej złotej zieleni farbowałam praktycznie co tydzien a i tak huj z tego wyszedł.farbowałam chyba przez rok a i tak nie pozbyłam sie rudawego połysku.wiec znowu pofarbowałam na rudo bo wole takie anizeli zielone, choc i tak są troche zielonkawe...zalezy jakie swiatło. jezeli rzeczywiscie chcesz je ruszac to idz do fryzjera..moze jakis dekoloryzator i dobra farba cos zdziałają. i powiem ci jeszcze ze im lepszą farbą farbowałam tym gorszy był efekt, najlepsze były te z kiosku za 5 zł.serio!!i tak full kasy wydałam na te cholerne włosy...zastanów sie.

Gość ale czego

Gość hekatomba
dzieki za odp, zastanow sie dobrze-------------->wlasnie myslalam o dekoloryzatorze na to palette bo jest bardzo mocna a odrosty juz profesjonalna farba, ale nie chcialabym miec zielonych wlosow :o dzieki za ostrzezenie-moze w takim razie zrobie probe na 1 pasemku