Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochalam siee

co sądzicie o tym wózku?????????????

Polecane posty

Gość zakochalam siee
a co nie otwiera sie link?

Gość zakochalam siee
u mnie jest ok , no ale jak macie problemy to wejdzcie w wozki wielofunkcyjne , 2 strona i 13 wozek od gory

Gość zakochalam siee
nie chodzi mi o cene, chodzi mi o jego funkcjonalnosc, a ponoc kolka nie są plastikowe

Gość zakochalam siee
chyba lepszy jest od Peg Perego tego na samym koncu co?? bo wydaje mi sie ze tamtem to ma dopiero kolka do dupy i wogole jestt taki nieproporcjonalny

fajny,mi sie podoba,nie bedziesz musiala po pol roku zmieniac na spacerowke. a a\'propos pegperego, to ja kupowalam 5 miesiecy temu i cudem udalo mi sie wyhaczyc stary model, juz wycofany, bo byl lekki a wali mnie jakos wyglad ;) i dzieki temu dzis jescze swoja 7 miesieczna corcie wnosze w wozku na drugie pietro bez windy:P takze sugerujmy sie ym co dla nas wygodnea nie tym co fajniewyglada tak sobie mysle :P

Gość odswiezam

Gość buka poka
Jak za taką cenę za żadna rewelacja

Gość ryszarda_P
Wózek Nomad+gondola+fotel k. Stylon, Jane 2007 To ten?

wedlug mnie bardzo ladny ten wózek!kolortez ladny! a co do wielkośći kólek to zależy po jakim terenie będziesz nim jezdzila,jeżeli w mieście to sprawdzi się doskonale! mialam przy pierwszym dziecku wózek z takimi kolami tyle że z Graco i bylam bardzo zadowolona.teraz oczekuję drugiego dzidziusia i już nie mogę się doczekać kiedy znów będę wychodzila z tym wózkiem.ja bym kupila go bez wachania.

Wydaje mi się ze ma małe koła. Ja polecam GRACO. Super się prowadzi i jest bardzo lekki. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.