Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzaca reka

Nigdy nie poznama zadnego faceta bo trzesa mi sie rece.

Polecane posty

Gość drzaca reka

Jestem calkiem ladna dziewczyna. Mam propozycje spotkan ale czesto z nich rezygnuje. Powod? Jak mam siedziec w grupie i jesc, drza mi rece... wypada mi widelec z reki:( Kiedys jak palilam i pewien chlopak chcial mi dac ognia, ja tak sie trzeslam, reka, ze on popatrzyl na mnie ze zdziwieniem:( Porazka:( Dlatego unikam restauracje, kolacje we 2:( To nie dla mnie jak widac!

Gość drzaca reka
a to moze byc nerwica ?

Gość drzaca reka
wioesz co bylo to ordynarne z tym trzepaniem ale co najbardziej jest smieszne to fakt ze nawet nie mam szans nikogo poznac i go trzepac ( jak to nazwales) bo trzesa mi sie rece i wycofuje sie

Gość to przynajmniej jesteś
ładna :) Ja jestem standardowo jak na kafe: brzydki, niski, małomówny, nieśmiały i głupi. Więc nie mam szan :( To twoje to na pewno nerwica... możesz się skonsultować z psychologiem 🖐️

Gość drzaca reka
ale z czego moze byc ta nerwica?

Gość drzaca reka
trzepie konia i od tego mnie reka sie trzesie

Gość drzaca reka
wrazliwa jestem

a czy nie masz nic innego do roboty na randkach tylko jedzenie ? może idzcie na spacer do parku albo na piwo/kawe i nie bedziesz musiała trzymać w ręku sztucców bez jedzenia nie ma randki ?

Gość to przynajmniej jesteś
strachu przed kontaktami społecznymi, potencjalnymi bliższymi relacjami, złe doświadczenia, czy wpojone ci przez rodziców poglądy, itd... 🖐️

Gość drzaca reka
reka mi sie trzesie ja ktrzepie konia

Gość miałam to samo
no, i jakoś mi przeszło. uwzięłam sie i zaczęłam jadać w miejscach publicznych. i teraz w miare spoko. w miarę, bo na eleganckim przyjeciu czuje taką sztywnośc w rękach i jest trudno... ale ile w zyciu jest takich sytuacji...prawie wcale. nie martw się. po prostu nie dawaj się zaprosić na jedzenie, tylko spacerek np.

nie martw się na pewno spotkasz kogoś komu to nie będzie przeszkadzać a i na pewno wtedy Ty będziesz wyluzowana,bo może jestes za bardzo spięta i przeżywasz mocno jakieś sytuacje.

Gość drzaca reka
wiem wiem ale w koncu przyjdzie taka sytuacja ze facet zaprosi gdzies do lokalu a wtedy bede musiala odmowic:(

może to tylko na początku znajomości a pózniej jak będziesz już sie czuł swobodniej to może nie będzie tego objawu.Ja uważam że to świadczy o wrażliwości.

Gość też tak mam - to strasznie
kłopotliwe:( nie tylko kiedy jem, ale zawsze kiedy mam wrażenie, ze ktoś na mnie patrzy, wtedy zaczynam myśleć - o nie, zaraz się zacznie - sama to wywołuję niejako:(

Gość był juz taki temat
nie chce mi się powtarzac całości- krótko mówiąc-marsz do neurologa i wszystko będzie oki.pozdrawiam

no własnie ja uważam że dotyka to osób bardzo nieśmiałych ale to świadczy o ich wrażliwosci,są to też czesto bardzo wartościowe osoby.

nie sądzę żeby trzęsące się ręce miały decydować o czyjejś wartościowości lub jej braku. To po prostu wynik nieśmiałości, braku pewności siebie itp. A to czy ktoś jest wartościowy czy nie to już inna bajka.

Gość był juz taki temat
wartośc wartością itd -można dyskutowac w nieskończoność. ale jeżeli chce się rozwiązać problem - dobry neurolog pomoże.

Gość był juz taki temat
mi pomógł

Gość drzaca reka
pomogl ci? a mozesz powiedziec od czego moga byc te trzesace sie rece?

a mogłabyś dac linka do tamtego tematu? Zupełnie nie wiem na czym miałaby polegać wizyta u neurologa....

Gość był juz taki temat
nie pamiętam tytułu ani autora -to było parę tygodni temu. krótko mówiąc- ręce trzęsły mi się tylko w czasie "publicznego" jedzenia, czasami (znacznie rzadziej) w czasie publicznych wystąpień. Brałam xanax (lek przeciwlękowy) - nie regularnie - przed "imprezą" - stopniowo "odstawiałam" - tzn zaczęłam "nie brać" przed imprezami "bezpieczniejszymi"

Gość był juz taki temat
ale nie wiem czy xanax jest dla każdego , ale to lekarz decyduje.

Gość drzaca reka
czyki to rodzaj leku, fobii?