Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia_Frixx

DAjcie rade

Polecane posty

Gość Gosia_Frixx

MAm chlopaka ktorego chcialbym bardzo czyms zaskoczyc co powiecie na loda bo wiem ze napewno o tym mysli. Wpadlam na pomysl by mu zrobic loda tylko czy do konca w buzi ze sperma na jezyku ze gdzies indziej. NIgdy nie robilam tego wiec to takie male wyzwanie kocham go wiec chcialbym mu zrobic takiego loda bo wiem ze kazdy facet o takim marzy. Mozecie cos pwoeidzec? ?

Gość t98kol
wez sie za nauke bo czerwiec tuz tuz.....za 2 miesiace i zaskocz go zdaniem do nastepnej klasy ot tak lepsze od loda!!!!!!!!!moze cie weznie za inteligentna

Gość izzu
Heheheh,,dobre :D:D wez sie dziecko za nauke,,:)

Gość Gosia_Frixx
dziecko? WYdaje mi sie ze moglabym byc wazsa matka. Studjuje juz wiec wara glupie szczyle

Gość kl-
i nie wiesz jak loda robic!!!!!!!!buhahahahahahaha a chcialabys byc moja matka heheheheeh mam 26 wiosenek skarbeczku

Gość tu masz szybki kurs
h**p://www.funpic.hu/files/pics/00027/00027367.wmv :)

Gość doradzanie.pl
wiesz jestem w tym najlepsza i znam takie przypadki ja bym ci doradziła jeśli jestes pełnoletnia to możesz to zrobic ale naprawde się namyśl a jeśli powiesz sobie tak to narpiew upewnij się czy założył prezerwatywe

A cózes ty Gosia studiujes? Bo łu nos we wsi to ino pani magister zez apteki je po studiach. Jak wy na tych studiach lody robita, to jo wincy do apteki nie puńde!. Prosków łod lodziary nie wezne! NIE! Wole juz zdechnuńć na te grype.