Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czola

czy to juz?

Polecane posty

Gość czola

Czy jest taka mozliwosc,ze mimo iz test wyszedl pozytywnie moglo nastapic jakies ''przeklamanie'' i tak naprawde nie ma ciazy?Czy ktoras z Was tak miala?

nie to niemożliwe, ale jak na pewno czytałaś na ulotce jeśli robiłaś test przed data miesiaczki jest możliwość wczesnego naturalnego poronienia

Gość emele
bardzo skrajne przypadki jednak mam kolezanke, ktora pomimo pozytywnego testu (sama widzialam) 54 dniowego cyklu w ciazy nie byla i dostala okres.... moja szwagierka tez zrobila kiedys test, slaba II kreska a 3 dni od spoznionej @ dostala okres...-ale to sa skrajne ptrzypadki u mojej szwagierki mysle ze ciazy wogole nie bylo i moze wydawalo jej sie ze widzi II kreske ja widzialam b slaba i bylam ciazy ;) ba nawet urodzilam :-P pozdrawiam

Gość czola
no mi sie okres spoznia juz 3 tygodnie...jestem przed wizyta u lekarza tak wiec sie wszystko wyjasni.czuje,ze jestem w ciazy...Biore jednak wszystkie opcje pod uwage,bo czasem mozna sie samemu niezle nakrecic.Jednak tym razem,to juz chyba nastapilo i bede mamusia:)Ponoc kobieta to czuje:)Dzieki za odpowiedzi.Pozdrawiam

Gość emele
3 tygodnie to duzo-napewno ciaza ;) na usg zobaczysz juz bijace serduszko napewno ;) pozdrawiam

Gość czola
Tylko martwi mnie to,ze mimo iz tak sie ciesze,ze wreszcie bede mamusia wciaz placze...Sama sie tym denerwuje,bo przeciez nie ma nic piekniejszego jak zostanie rodzicem......a we mnie wciaz watpliwosci,jak to bedzie,czy podolam nowemu wyzwaniu,czy odnajde sie w nowych zyciu...Chyba jestem nienormalna:(

Gość Tusia20W
Ja też bym płakała bo tyle czasu wyczekiwań a tu wreszice bobo:):):) Normalne będą u ciebie zmiany nastroju.. Więc nie martw się jak nagle zaczynasz płakać a jesteś zadowolona hihi...Zazdroszczę tobie:)

Gość czola
witam.tak wiec moje zmienne nastroje dzis rowniez mialy miejsce.Baby to jednak dziwne bestie:)Samej z soba mi ciezko wytrzymac a co dopiero ma powiedziec moj chłop,haha:) Mam 28 lat.......Oluska:) Zobacz,taka stara a taka głupia:)Pozdrawiam kobietki.

test raczej oszukuje w drugą strone. on wykrywa hormon hcg ktory wydziela sie tylko wtedy gdy kobieta jest w ciazy, wiec na początku niektore laski maja tak niski poziom ze test go nie wyłapuje. jak juz ktos wyzej napisal faszływe wyniki pozytywne to baaardzo rzadkie przypadki