Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Auto Fill

Jakie efejt po oczyszczeniu twarzy?

Polecane posty

Gość Auto Fill

Był ktos z was na takim zabiegu?(z algami)Czy to daje jakis efekt???

No pewno ze daje:) Ja chodze regularnie 2 razy w roku na czyszczenie twarzy bo mam tlusta i zanieczyszcona skore:( I potem tak do 3 miesiecy mam spokoj ale zskorniki po jakims czasie niestety znowu wracaja:(ale taki urok tlustej skory:( A jesli chodzi o algi to swietna rzecz po oczyszczaniu.

Gość Auto Fill
a jak wygląda twarz zaraz po takim zabiegu?Co z pojedyńczymi pryszczami i przebarwieniami>?

No zaczerwieniona.Ale to zalezy jaka masz skore.Bo ja np mam bardzo wrazliwa i wygladam nieciekawie:). Ale do 3 dni skora mi sie regeneruje i wygladam juz normalnie jak przed zabiegiem:)

Gość Auto Fill
a co z opalaniem?Noi czy skóra po zabiegu jest jaśniejsza?W ogóle ile to trwa i jak to wygląda:):)

Gość Pu Erh
no wlasnie ja tez chce sie wybrac ale czy to nalezy robic nie bezposrednio po czy przed opalaniem tak? i ile placisz?

Mozesz sie normalnie opalac po oczysczaniu:)Nie ma zadnych przeszkod.A jesli chodzi o zabieg to trwa on tak do 1.5 godzinki,czasem nawet do 2.Bo najpierw kosmetyczka robi Ci peeling twarzy,nastepnie maseczka rozgrzewajaca ktora trzyma sie do 10 minut,a potem maseczka rozpulchniajaca do 15 minut i dopiero kosmetyczka zaczyn oczyszczanie twarzy:).A na koniec po oczysczaniu maseczka zwezajaca pory i jesli chcesz algi morskie ktore sie trzyma na twarzy okolo 20 minut.

U mnie w salonie kosmetycznym do ktorego chodze kosztuje 60 zl bez alg,a z algami 70 zl:)

Gość Auto Fill
a jeśli chodzi o pryszcze?To na jakisczas po zabiegu ''sie wstrzymaja''?:)Bo chciała bym mieć święty spokój na lato:(

Gość Pu Erh
a lepiej poprosic z algami tak?

Hmmmm jesli chodzi o pryszcze to niestety nie powstrzyma ich oczyszczanie chyab ze powstrzyma te ktore zostaly wycisniete.A nowe jesli Ci beda miec wyskoczyc to i tak Ci wyskocza.Niestety:(( Ale przynajmniej oczyscisz skore ze starych zaskornikow ktore walsnie czest przeksztalcaja sie w przyszce:) a jesli chodzi o algi to wydaje mi sie ze lepiej z algami bo potem skora po takim oczyszcaniu szybciej sie regeneruje.

Gość Auto Fill
Co niektóry polecają mikrodermabrazje-na czym z kolei to polega?

Gość Pu Erh
super dzieki za odpowiedzi zamierzam sie wybrac w maju tak na wakacje zeby bylo ok :)

Gość plusssssssss
a co powiecie o oczyszczniu kawitacyjnym ?

Mikrodembrazje tez mialam ale jakies 3 lata temu ale z tego co pamietam to nie dalo to takich efektow jak oczysczanie mechaniczne,niestety:(