Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryczaca 4o

jestem mamą geja

Polecane posty

Gość ryczaca 4o

Ciekawa jestem czy ,ktoraś z was ma podobną sytuację?

mam znajomego geja,młodego faceta.Matka srednio pogodzona z sytuacja,ojciec wcale.?Jego brat tez jest gejem

Gość ryczaca 4o
Rzadko ktory facet potrafi się z tym pogodzić

Gość ryczaca 4o
Kiedy ranne wstają zorze pospiesznie ubieram cylinder pradziadka Alfonsa i doklejam wąsy a la Stanisław Rzecki i przytupując dworskiego kadryla wybiegam z domu aby w kontemplacyjntm nastroju tybetańskich mnichów zwiedzac wystawy sklepowe w poszukiwaniu pneumatycznej drylownicy do czereśni

podszyw nawet nienajgorszy autorko topiku - tu chyba nie znajdziesz zrozumienia w tym kraju, tu i teraz musi być Wam ciężko, i Tobie i synowi, dlatego życzę siły i wytrwałości w walce z otoczeniem 🌼

Gość ccccccccccccccccccccc
jedyną rzeczą która możesz teraz zrobić to pogodzić się z tym:)

Gość cvbbvcbvc
Mówi się trudno... Wyślij syna do seksuologa, chociaż wątpie żeby coś zdziałał...

Hmmmm.. Autorko Topiku.... Zaakceptuje syna takiego jakim jest, Wolalabys zeby byl nieszczesliwym hetero do konca zycia oklamywal przyszla zone i wszystkich łacznie z Toba? szacunek dla niegp, mial odwage sie przyznac a w tym dziwnym kraju to wymaga nielada odwagi

Gość znam to dobrze
mam podobna sytuacje tylko ze ja jestem siostra i tylko ja wiem o tym,bo rodzice sa nie tolerancyjni -moj brat wie ze zawsze moze liczyc na mnie

Gość MaszBanaNaGoogle
cvbbvcbvc Mówi się trudno... Wyślij syna do seksuologa, chociaż wątpie żeby coś zdziałał... oooooo maj god............az szkoda komentarza

Gość rycząca40
Oczywiście ,że Go akceptuje i bardzo kocham! On jest szcześliwy ,a ja przyzwyczajam sie do nowej sytuacji :))))

Gość znam mame geja
ona sie pogodzila, ojciec nie. Znajomym wszytko jedno, nikt nie komentuje, bo t oludzie na poziomie. Na szczescie nie ma problemow, bojchlopakj est swietny zawodowo i go szanuja, Jego brat jest hetero. Trzeba sie pogodzic, niech bedzie szczesliwy i uklada sobie zycie. Jak tu mu by bylo bardzo zle, to zawsze jeszcze moze wyjechac do bardziej tolerancyjnego kraju,

Gość rycząca40
Dzięki ,też tak myślę.Moi znajomi i rodzina(oprocz siostry) przyjeli to normalnie.

Gość liberal-Europejczyk
mysle , ze w dzisiejszych czasach to powinnas byc mnawet dumna z tego , ze syn nowoczesny a i takich wydatkow zwiazanych ze slubem hetero nie bedzie a i kto wie moze jako , ze ideowo sluszny to moze i kariere w Unii zrobi?

Gość ojciec lesbijki
wydziedziczylem zdzire.

Gość no siupel poplostu
liberal-Europejczyk -->> nikt ci jeszcze nie powiedzial, ze chamsko sie wypowiadasz? nie zycze , ale przymierz sytuacje na siebie i czy te same slowa wypowiadalbys do wlasnego syna? :O

Gość liberal-Europejczyk
a coz zlego p[owiedzialem? to Ty wykazujesz daleko idaca nietolerancje wobec gejow a nawet z tego powodu w stosunku do wlasnego syna. a czyz cokolwiek jest zle w tym ze on jest gejem? uwazam ze nie a nawet dobrze jakos sie stalo.

Gość Troche mnie dziwia
te pozytywne opinie. Wszyscy radza matce zaakceptowac syna..w sumie, ze to nie jest nic strasznego. Dziwie sie, bo i tak wiekszosc ludzi w naszym kraju uwaza homo za zboczencow w damskich ciuszkach itp nie chce mi sie nawet powtarzac tych bzdur. Mysle, ze taka postawe przyjmujecie tylko na forum

Gość rycząca40
Geje to nie tylko faceci w damskich ciuszkach ,hahahah.To normalni faceci ,no tylko pociąg mają inny.Mój syn jest normalny,normalnie się ubiera ,ma przyjaciół,studjuje i nawet do głowy by mu nie przyszlo ubrać sie w.....spódniczkę :)))

Gość liberal-Europejczyk
a nawet jakby sie ubral w spodniczke / to co/ umarlby ktos od tego? jakby jeszcze mial nogi zgrabne i wydepilowane? i majtki w koronki...

Gość rycząca40
Do ojca lesbijki - ciekawe czy ona cię kiedyś nie wydziedziczy?Biedna dziewczyna................a może szcześliwa ,że już nie musi mieć nic wspólnego z takim ojcem.

Gość oburzony gej
Geje nie hasają w damskich ciuszkach... To niemęskie! Miałaś na myśli transwestytów!

Gość rycząca40
Oburzony geju ,znam też takich kolegów mojego syna ,którzy chętnie ubierają damskie (a raczej zbliżone do damskich)ciuchy.No i co z tego ,jak lubią różowe ?Mi to nie przeszkadza :))

Gość liberal-Europejczyk
ciekawym co na to Ginter Werchojgen?

Gość rycząca40
Tego nie wiem.

Gość naprawde przykre

Jesteś super mamą ! Polacy mają tendencje do generalizowania, znaja jednego faceta co lubi się przebierac tzn że juz wszyscy geje tacy są. Smutne to ale prawdziwe. Nikt człowiekowi nie daje możliwości wyboru jakiej orientacji seksualnej chce być ! Czy ktoś was pytał przy urodzeniu ? Wątpie. Z tym się poprostu człowiek rodzi i z czasem to sobie uzmysławia. Niestety czesto kończy to się małżeństwem, w końcu można samego siebie oszukać... a póxniej to tylko rozwód i tragedia. Jest to zrozumiałe, że ojcowie gorzej przyjmują wiadomość o tym, że ich pierworodny syn jest gejem. Często czują się za to odpowiedzialni, że może źle wywiązali się z roli ojca, popełnili błąd w wychowaniu. Matki jednak przyjmują to ze spokojem. Mimo iż Polska uchodzi za kraj tolerancyjny (co jest trochę watpliwe) to jednak sytuacja homoseksulaistów wesoła raczej nie jest. Nikt przecież nie chce się ukrywać tylko żyć normalnie. Pozdrowienia dla mamy ! Tak trzymać ! Co to rodziny, siostra.. ciocia.. wójek... oni niech lepiej o zyciu innych nie decydują swoimi mądrościami.

Gość liberal-Europejczyk
uwazam , ze nalezaloby zwrocic sie z petycja do parlamentu europejskiego by nie dyskryminowac gejow vi by unia ustalila normy europejskie na produkcje majtek z koronka dla gejow. dyskryminacja trzeba nazwac brak takich majtek w sklepach , i narazeniem gejow na stresy przy zakupie zastepczo majtek damskich z koronka. trzeba napisac z pewnoscia Ginter Werchojgen cos poradzi.

Gość rycząca40
Drogi liberale,lekko pieprzysz ale jeżeli cię to bawi to ok,bo mnie to nie obraża(nie bawi rownież).Każdy ma poczucie humoru jakie ma,no cóż.Ciekawe jakie majtki ty nosisz,czyżby kompleksy?:)))))