Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryczaca 4o

jestem mamą geja

Polecane posty

Gość do ojca lesbijki
kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem jak śmiesz nazywać ją zdzirą, to twje dziecko!!!!

Gość bziku
ja mam fantastycznego kumpla, który jest gejem. Mogę z nim gadać naprawdę o wszystki. Świetny, kulturalny, inteligentny facet. Dyskusje mają ogromny plus, bo jest niesmowitą mieszanką męskiego punktu widzenia, rozumie moje babskie podejscie, a do tego.... mój mąż moze być spokojny o czas który z nim spędzam :) A jego rodzice? Na początku było ciężko, teraz juz sie pogodzili z tym, że nie będą mieć tradycyjnej rodziny. Z matką ma dobry kontakt, troche gorszy z ojcem, ale jak stwierdził ostatnio chyba ojciec zaczął doceniać jakim jest człowiekiem.

Gość do Liberał-Europejczyk
lepiej urodzic sie gejem niz z takim poczuciem humoru jak twoje

Gość rycząca40
Czy jest tu może rodzic geja albo może gej chciałby ze mną pogadać?Dzięki wszystkim za miłe słowa i za...............normalność :)

Gość też mama...
mamo geja, bywasz tu jeszcze czasami? spotkało mnie to samo... nie potrafie sobie z tym poradzić, :-O nie chciałabyś porozmawiać ze mną :-) Dla mnie to takie bolesne, że nie daję już rady, świat mi się zawalił :-(

Gość też mama...
:-0 :-0 :-0

Gość też mama
Współczucie nic nie da! Nie mam ochoty żyć, a bardzo kocham syna... Nie potrafię nic poradzić...

Zawsze jeszcze mogłabyś zostać mamą mordercy, złodzieja, oszusta finansowego, czy polityka LPR np. Dopóki nie paraduje nago po ulicach nie ma się czym martwić.

Gość też mama...
Dziękuję za pocieszenie Myrevin :-0 matką mordercy, złodzieja :-0 Rozumiesz, że mój świat się zawalił :-( Od miesięcy nie śpię po nocach, nie umiem jeść... Do tej pory było wszystko w porządku, chodził na randki z dziewczynami..... dopóki nie spotkał tego A. :-( Nagle odkrył siebie :-( :-(

To może nie jest tak źle Skoro spotykał się wczesniej z dziewczynami to może jest BI A biseksualista może miec normalną rodzinę

Gość też mama...
Wcześniej spotykał się z dziewczynami, był w stałym związku.... On też strasznie to przeżywa, wie ze skrzywdził tamtą dziewczyne... Teraz jest szczęśliwy, ale nie wyobraża sobie, że nie będzie miał dzieci! Nie wyobraża sobie siebie za kilka czy kilkanaście lat z facetem... w domu bez dzieci... Chce mieć normalny dom i rodzinę, ale z tym nie potrafi skończyć :-( To daje mu podobno niespotykaną radość :-0 i wreszcie jest szczęśliwy... Ale wie, że za kilka lat nie będzie bez takich wartości jak rodzina.... Oboje nie potrafimy sobie z tym poradzić :-( :-(

Gość też mama...
...za kilka lat nie będzie szczęśliwy, bez takich wartości jak dom i rodzina... :-(

--> też mama... { ...za kilka lat nie będzie szczęśliwy, bez takich wartości jak dom i rodzina... } Nie jestem gejem, mam 41 lat, nie mam rodziny(w normalnym tego słowa znaczeniu). Nigdy nie wiadomo co by było gdyby... itd.

Gość bllx
no coś ty , niedawno były w necie badania i ponad 95% gejów ma normalne rodziny więc pewnie sobie znajdzie jakąś biedna dziewczyne i dla swietego spokoju zaloży normalna rodzine co nie znaczy że przestanie sie spotykac z facetami podwójne zycie sie to nazywa

Gość co za makabra
przejebane być gejem

Gość też mama...
Może nie masz takiej potrzeby, ale on ma... Gdyby tak nie było, nie mówiłby mi o tym... Nie rozpaczał, w pewnym sensie... ale jest za słaby, by to zakończyć :-(

--> też mama... No żesz.. tu nie chodzi o potrzeby a o to że życie i hetero w cale nie musi się zakończyć posiadaniem wspaniałej rodziny. E.O.T. Bo wygląda mi to na durną prowokację.

Gość też mama...
Prowokację! Człowieku odchodzę od zmysłów, bo nie wiem jak mu pomóc :-( Ostatnią rzeczą jest żebym prowokowała!!! Chyba niepotrzebnie tu weszłam i napisałam :-( Wiem, że nikt nie potrafi mi pomóc ... nie wiem własciwie na co liczyłam, znalazłam przypadkiem taki temat i napisałam...

Niestety żyjemy w kraju w którym jest tolerancja dla mężów pijaków przepijajacych całe pensje, dla zdradzających żony, bijacych dzieci, nie interesujących się rodziną, nierobów....dla nich jest zawsze jakieś wytłumaczenie. Natomiast dla gejów, którzy tak naprawdę nikomu nie wyrządzaja krzywdy najchętniej większość polaków spaliłaby na stosie... dziwny ten nasz kraj :(

tż mama -> ilu facetów miał Twój syn? Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że to pierwszy mężczyzna w jego zyciui że się zakochał. To jeszcze nie znaczy że jest 100% gejem. Jeszcze może się okazać, że jest hetero. Ile ma lat?

Gość też mama...
Tak, to pierwszy facet, :-0 jeszcze rok temu nie przyszłoby mu to do głowy, jak mówi.... Spotkał kogoś i tak jak mówisz, zakochał się.... ze wzajemnością......... podobno tak się rozumieją, jak z nikim :-0 Może gdyby to było jakieś jednostronne uczucie, byłoby inaczej.... Może dałby sobie z tym radę..... Tzn. gdyby tamten nie był synem "zainteresowany" ........ Ale tamten ciągle dzwoni.... proponuje wyjazdy, pisze jak go kocha :-0 :-0 Ja nie potrafię tego zrozumieć...... Myślałam, że to coś przelotnego, jakieś zauroczenie, fascynacja czymś ?? zakazanym?? Ale trwa to już siódmy miesiąc! Syn zerwał z dziewczyną, miał duże opory, ale powiedział jej o wszystkim.... tzn. co się stało..... że zakochał się w mężczyźnie :-0 Ona też rozpacza, przeżyła szok, bo znali się 3 lata... Wszystko układało się dobrze, razem studiują / trzeci rok Politechniki/ W Technikum spotykał się prawie rok z inną dziewczyną, ale to nie było TO. Teraz trzyletni związek i też nie TO? Podobno dopiero teraz jest ta iskra, jak się wyraził.... Tylko tak jak patrzę na to z boku, wcale nie jest taki szczęśliwy jak mówi, bo targają nim sprzeczne uczucia co do przyszłości, tzn. braku rodziny i potomstwa..... Ale rozstać się z nim nie umie :-( ..... i nie chce :-o Dlatego dostrzegam w tym problem i chciałam porozmawiać z matką geja - założycielką tematu :-) czy jej synem też targały takie wątpliwości, co do swojej seksualności....

Gość za duzo tam zdegustowanych
buziek w twoich postach. Jak bys sie czula, gdyby na twoj zwiazek z mezczyzna ktos reagowal w ten sposob? To twoj syn. Udowodnij, ze go koszasz, ze jestes po jego stronie.Postaraj sie go zrozumiec, zamiast powtarzac, ze to nienormalne, bo jesli on jest faktycznie gejem, to nie bedzie z zadna kobieta, najwyzej moze jakas uszczesliwic na pare chwil, a potem odejsc.

Gość do zdegustowanego
A Ty nie jesteś "zdegustowany" związkiem dwóch facetów???? :-P Ja tak, nie dziw sie matce, ze to sie jej nie podoba! I nie mow jej, ze go nie kocha.... Własnie dlatego, ze kocha to walczy o niego, rozumiesz? bo z tego co zrozumialam, on nie jest pewny swojej orientacji, skoro do tej pory interesowały go dziewczyny. To rzeczywiscie moze byc tylko jakas fascynacja, coś nowego,.... moze potrzebuje jakiejs wskazowki żeby z tego wyjsc... bo nie bedzie jako gej szczesliwy.

Gość znajoma mi mama geja
tez najpierw bardzo przezywala, probowala leczenia, ale w koncy zaakceptowala jego i jego ( od 3 lat) partnera. Docenia wszystkie inne zalety syna - zdolnosci, sukcesy w pracy, stosunk do rodziny. Seks to nie wszystko w zyciu

Gość nie do akceptacji
raczej bym nie zaakceptowała... nie mówiąc o mężu :-( Kazdy rodzic chce szczescia dla swojego dziecka, ale co to za szczescie.... wieczne ukrywanie się. Popieram tradycyjną rodzinę, tzn.mąż + żona + dzieci. Też próbowałabym leczyć syna, ratować przed pośmiewiskiem ludzi, dla większości to chore i nienormalne...