Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nektarynka24

Kobitki o ile młodszego faceta jesteście w stanie zaakceptować?

Polecane posty

Gość nektarynka24

Oczywiście to zależy od wieku bo łatwiej jest przyjąć faceta pare lat młodszego gdy kobieta ma 30pare lat a zupełnie inaczej wyglada sytuacja gdy ona ma 20-23 lata.Co myslicie o obu przypadkach? A może znacie takie związki?

Gość pf
mam 24 i z oporem wziełabym rok młodszego :P mój znajomy jest w moim wieku a jego kobieta jest o jakieś 4-5 lat starsza

ja mam 20 lat a moj men 27 i uwazam ze dogadujemy sie doskonale ..pozatym im starszy facet tymbardziej sojrzalszy..tymabrdziej ciesze sie ze znim bede miala swojej baby:) bo znie wyobrazam sobie miec dziecko z mlodszym od siebie facetem to tak jakbysie mialo dwojke dzieci:]

Gość pf
nowa ale w temacie chodziło raczej o związek w którym facet jest młodszy :D

Gość nektarynka24
Z dziwnym melancholijnym nastrojem zwątpienia w teorię Darwina oraz Twierdzanie Pitagorasa zakładam robocze gumofilce i chcąc nie chcąc pędzę skocznym krokiem niczym Kasia Tusk, z grabiami szerokozębnymi w dłoni do silosu z kiszonką aby oddać się paralizującej woni wywołanyej przez bakterie kompostowe

Gość 12 lat

Gość Kamelia...
Ja mam 26 mój chłopak 22 na początku faktycznie przeszkadzało mi to ale jesteśmy już2,5roku razem i wszystko się układa-i już to nie jest dla mnie problem :)

Gość Kamelia...
Między rodzicami mojej przyjaciółki jest11lat-mama jest starsza ale wcale tego nie widać-wygląda super-ma20mniej-taka artystyczna dusza. To jedno z najlepszych małżeństw jakie znam.

mam rok mlodszego i w ogole o tym nie mysle. dla mnie jest super. moja kumpela ma chlopaka mlodszego o dwa lata z kawalkiem i jak zaczynali byc razem to on mial chyba niecale 18/ za pare miesiecy slub.

Dla mnie istotnym jest aby był dobrym przyjacielem,a ile byłby młodszy to już inna kwestia.Mój mężczyzna jest ode mnie starszy o 11 lat więc to nieco zmienia sytuację.Ale w jakimś programie usłyszałam (to chyba Rozmowy w Toku były),że najlepiej pod względem seksualnym i nie tylko dogaduje się para gdzie kobieta jest po 30 a mężczyzna po 20,choć żebym była pewna to nie powiem,ale jako ktoś ogląda to się orientuje :D

Gość niedyskretna
mój mężczyzna jest młodszy ode mnie o 4 lata. nie wiem jaka mogłaby być maksymalna róznica wieku, bo im człowiek starszy tym te różnice sie bardziej zacierają.