Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipohondria

dlaczego niektórzy tak bardzo przywiazują wage do dziewictwa??

Polecane posty

Gość hipohondria

jeśli faktycznie kocha to nie powinno mieć to dla niego (niej) tak wielkiego znaczenia. oczywiście na pewno jest to miłe wiedzieć ze jest się jedynym ale przecież kochamy nie za to co ktoś ma w spodniach ale za charakter i osobowość. Co lepsze takie komentarze ze jego zona musi być czysta itp są najczęściej wystawiane przez facetów którzy już mieli kilka kobiet, czy to nie hipokryzja??

Gość nieeeeeeeee
faceci zdobywają doświadczenie żeby później tej dziewicy - żonie przychylić nieba i bram rozkoszy :classic_cool:.

a dlaczego materialistki tak się chowają za słowem oparcie:? i bezpieczenstwo?

Gość hipohondria
bo zapewne nie chcą być posądzane o bycie z kimś dla forsy... ale jaki ma to zwiazek z moim pytaniem??

Gość hipohondria
a do nieeee że oni mają zdobywać doświadczenie... skoro tak to nie powinni mieć nic przeciwko zeby i ich kobieta wczesniej takie doświadczenie zdobyła. Z reszta jak patrze na niektóre posty to sie zastanawiam czy facet który zrywa z laską bo ona była dziewica np ale nie miała błony i on jej nie wierzy, albo dowiedział się że nie bedzie jej pierwszym więc już jej nie chce znać to faktycznie ją kochał.

Gość nieeeeeeeee
my zdobywy doświadczenie, bo orgazm u kobiety to wyższa szkoła jazdy i dobrze umieć ją tą wybraną dziewicą póżniej do niego doprawadzić, wy - kobiety, nie musicie być doświadczone;, gdyby na tym nam zależało to wiązalibyśmy się z prostytutkami :O :classic_cool:.

Gość hipohondria
my tez nie przepadamy za facetami którzy mają duże doświadczenie, bo to po pierwsze nie rokuje na przyszłosc a po drógie HIV i HPV oraz wile innych... co nie zmienia faktu ze uważam iź jak ktoś się zakocha to to co było wczesniej staje sie nieistotnym szczegółem. A wymaganie od kobiety czegoś czego samemu sie nie wytrzymało jest zwykłą hipokryzja.

Gość fdser
ja bym sie nie umowil z taka ktora nie jest dZIEWica

Gość hipohondria
a zanim umówisz sie na pierwszą randke to ją o to pytasz?? bo ja bym sie nie umówiła z facetem który zdałby takie pytanie... odebrałbym to tak jakby chodziło mu tylko o sex.

Gość fdser
nie wiem ..To sie wyczuwa..mozna zawsze zerwac

Gość hipohondria
no super jesteś z laską tylko ze względu na to co ma między nogami. Załużmy ze była z kimś długo byli baardzo zakochani i nie wyszło... w sumie dla niej lepiej ze od razu zeriwesz bo szkoda sie meczyć z takim idiotą

Gość a dlaczego ja mam
być poszkodowany bo ona była z kimś długo

Gość ooooooo najwyższej miary
kretyn z ciebie

Gość _żenada_
Ale w jakim sensie jestes po0szkodowany??

Gość ..rozsądna
pewnie jest tak kiepski w łóżku, że boi się że jak nie jest pierwszy to kobieta go zotsawi :p nie martw sie, sex to nie wszystko :p

Gość Przeszłość ma znaczenie
To jest ważne bo np. dziewczyna może mieć przeszłość łatwej laski i wtedy nic dziwnego że facetowi to przeszkadza. Albo spała z bardzi wieloma facetami.

Gość Przeszłość ma znaczenie
Poza tym jak dziewczyna już nie jest dziewicą to niewiadomo czy następnemu facetowi chce się oddać z miłości czy dlatego, ze zna już smak seksu i nie może bez niego wytrzymać. Poza tym niedziewice szybciej się decydują na pójście do łóżka z nowym facetem, nie są już takimi cnotkami jak przed pierwszym razem.

Gość w krzywym zwierciadle formu
na szczęście tylko tak jest :D tu wielu zfrustrowanych się dowartościowuje po prostu..... bo jesteś tym co piszesz..... gdybyś autorko zkonfrontowała ich słowa z ich dorobkiem zyciowym wszystko byłoby jasne.....

Gość popieram popieram
popieram "w krzywym zwirciadle forum" swieta racja to co piszesz 🖐️

Gość Prawiczek___
Prawiczek ma prawo wymagać dziewictwa.

Gość bo kto by chciał złapać hiv

Gość jestem poszkodowany bo
tracę przyjemność rozdziewiczenia własnej żony a to bardzo cenne doświadczenie w życiu

Gość w krzywym zwierciadle formu
no i własnie takie wypowiedzi jak powyżej, w pełni udowadniają moją tezę :D chodziło oczywiście o tą odnośnie czegoś do sprzątania ;)

Gość hipohondria
chodzi mi tylko o to ze jeśli facet chce wymagać dziewictwa to i sam powinien żyć w celibacie. nie wydaje mi sie żeby było tak ze jak dziewczyna straciła dziewictwo to potem zwiaże sie z kimś tylko dla seksu. wkurza mnie myślenie w którym facet ma sie puszczać na prawo i lewo iu nazywane jest to zdobywaniem doświadczenia a laska się od razu jest kurwą czasami tylko dlatego bo poznała niewłaściwego faceta. do poszkodowanego kolesia - szkoda mi twojej zony, która jest ci potrzebna wyłącznie do tego zeby ja rozdziewiczyć!!!

Gość prawiczek tak
imponuje mi to jesli dziewczyna jest dziewica, ja sam czekam (b.dlugo i mam nieraz gorsze chwile z tego powodu) zeby to zrobic z milosci,sam fakt dziewictwa nie jest oczywiscie decydujaca sprawa przy doborze partnera ale moim zdaniem bardzo wazna i wszelkie niedopowiedzenia w tej kwestii predzej czy pozniej sie zemszcza

Gość ja jestem jeszcze
dziewicą i nie ma dla mnie znaczenia, to czy facet, którego pokocham będzie prawiczkiem czy nie. dla niego też moja cnowtliwośc nie powinna byc najważniejszą spprawą decydującą o byc albo nie byc naszego zwiazku. facet, ktort WYMAGA aby dziewczyna była dziewicą sam powinien byc prawiczkiem- na odwrot tak samo. i tyle.

Gość hipohondria
prawiczek tak z ciekawości zapytam ile masz lat?? ciekawa jestem ile to dla faceta jest długo?? ja też na odp osobę czekałam ość długo... on nie był grzecznym chłopcem ale i tak go kocham;)

Gość prawiczek tak
26 niedlugo, wg statystyk juz z 7,8 lat temu powinienem nie byc prawiczkiem a wciaz nim jestem dziwne no ale zawsze staralem sie jakos wyroznic z tlumu ;)

Gość hipohondria
no to mnie przebiłeś ja miałam 22 jak trafiłam na odpowiednią (mam nadzieje) osobę,

dziewictwo to to sprawa bardzo wazna ale ponoc niektorzy panowie nie chca rozdziewiczac dziewczyn bo boja sie...