Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama 123

ile trzeba mieć butelek?

Polecane posty

Gość przyszła mama 123

jedna butelka napewno nie wystarczy,więc ile najlepiej kupić noworodkowi buteleczek,oczywiście na wypadek braku mleka?czy 3 butelki wystarczą?

Jedna do mleka druga do herbatki. Ja mialam zawsze zapasowa, ale straczyly mi te dwie.

w tych czasach mleka nie zabraknie w sklepach:p Ja myje butelki plynem do naczyn, a potem plucze w bardzo cieplej wodzie.

Przyszła mamo, 2 butelki to narazie max, możesz przecież potem dokupić. Może się okazać, że dziecko nie toleruje takiego kształtu smoczka, jak to było u mojej starszej córki. I nie zakładaj, że nie będziesz miała pokarmu. Trzeba myśleć pozytywnie! :) Gdybyś karmiła piersią, butelki przydadzą ci się np. do odciągniętego mleka. Pozdrawiam!

Na początek 2 zdecydowanie wystarczą -jedna do herbatki,druga do mleka.

ja pierdziele znowu czuc w wypowiedziach koniec miesiaca:( kobitka sie pyta kulturalnie a wy pokazujecie oczywiscie jakie kulturalne jestescie(nie wszystkie)ja tam kupiłąm butelke i mimo to ze niedokarmaiłam małego w czwartym miesiacu dziecko zaczeło tracic na wadze bo miałam zamało pokarmu i butelka sie przydała!moze nie tyle za malo co za mało tresciwy, przeszłam katusze przygotowujac sztuczne mleko , ale niestety niemogłąm karmic i nie dlatego ze miałam butelke !!!

tak dwie wystarcza zdecydowanie !!!!