Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_doriss

***** wierzycie w sny????????????

Polecane posty

śnił mi się jakiś facet, tzn, ze z kimś jestem...a jestem miesiąc już po rozstaniu ...jak to rozumiec( a wcale nie szukam i nie chce nikogo)

Gość _lilka_
oczywiście, jest coś takiego jak sny wczoraj śniło mi się że jestem na wojnie, idę wąwozem, dookoła stoją uszkodzone czołgi

Gość bedzie lalo
pewnie podswiadomie na to czekasz...ale ja nie wierze w sny...

kurde, to ciekawy sen miałas;) ale jak myślisz co mój może oznaczec????????????

Gość lolalala
Ja osobiście wierze we wszystko ;) W sny również gdyż pare się sprawdziło bądź były dla mnie ostrzeżeniem.

Gość _lilka_
doriss, przecież ja bekę kręcę... co sen może oznaczać? sen do przetwarzane dane: obejrzysz coś w tv, przejmiesz się, coś sobie przypomnisz w ciągu dnia, o czymś myślisz, mózg to miesza, przetwarza, produkuje sen do snów nie warto przywiązywać wagi choć... są one zawsze dziełem podświadomości, czyli utajonego myślenia, zatem czasem dają znać o tym co może być dla ciebie ważne tylko tyle i aż tyle

Gość _lilka_
zgadza się że sen może być ostrzeżeniem, jest tak wówczas gdy nasza podświadomosć ma sygnały o zagrożeniu (np czujemy że coś jest nie tak z naszym zdrowiem, właściwie już wiemy że coś niedomaga) i przykry sen sygnalizuje że warto zwrócić uwagę na zdrowie w sposób bardziej świadomy inny przykład: koszmary senne ostrzegają nas przed zaburzeniami równowagi psychicznej czy też zdrowia które rzeczywiście mogłyby spowodować złe skutki bla bla bla

hmm czasem mialam sny,ze moj \"niedoszly\" jest z mą kolezanką... sen objawial sie tak,ze mieli takie opisy na gg;P to byla pewna ma fobia... niestety to sie sprawdzilo... ba dzien przed \"powrotem\" snil mi sie chwiejacy ząb,ktory w koncu wypadl ;P

wlasnie... :O nigdy tak nie mialam... generalnie oznacza to cos co nami zachwieje...a to rzeczywiscie...sprawdzily sie me najgorsze obawy :O

wiesz co mi zawsze mówiono ,że jak się snią zęby lub wypadające zeby to oznacza śmierc....ale to może tylko takie zabobony... tak samo słyszałam ze sny się sprawdzają na odwrót...pamiętam jak mi sie zawsze śniło ze godze sie z moim chłopakiem to ZAWSZE sie rozstawaliśmy-ZAWSZE on zrywał, a jak ZE zrywaliśmy TO WRACAŁ-śmieszne ale niestety tak było na prawde...