Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivanka.o

INNEOV CELLULIT

Polecane posty

Gość Ivanka.o

jako że coraz więcej się informacji pojawia na ten temat i coraz więcej pytań, proponuję założyć topik na ten temat, żeby wszystkie opinie były w jednym miejscu i nie trzeba było skakać po różnych tematach. Czy to działa czy nie działa? Jakie są dobre i złe strony, etc. Pełne informacje o produkcie: http://www.inneov-cellulit.pl/ Skrót: Nutrikosmetyk antycellulitowy, drenaż skóry + Przywrócenie prawidłowej struktury skóry, od wewnątrz, opracowany we współpracy z działem badań Nestle oraz L'Oreal. Testowany klinicznie. Na co? Działa na różne postaci cellulitu, nawet te zaawansowane, cellulit widoczny stale lub przy uszczypnięciu, bolesny przy dotyku. Postać: saszetki z różowym proszkiem, do rozpuszczania w wodzie, smak truskawkowy. (Produkt po rozpuszczeniu może nie być zupełnie klarowny.) Skład: Wyciąg z zielonej herbaty - 375 mg Glukozamina morska - 250 mg Wyciąg z kory sosny morskiej - 40 mg Wartość odżywcza: 7,8 kcal (33 kJ) Białko - 0,20g Węglowodany 1,58g Tłuszcz - 0,07g Wapń - 400mg Producent na opakowaniu podaje, że wapń i wyciąg z zielonej herbaty odblokowują złogi oraz zapewniają drenaż w głębi, a glukozamina morska i wyciąg z kory sosny nadmorskiej wspomagają wzmacnianie od wewnątrz włókien napinających skórę Produkt powinno się przyjmować wg producenta przez 3 miesiące, w opakowaniu jest 30 saszetek, do przyjmowania 2 razy dziennie. Cena opakowania: ok. 90 zł

ja to testuję, niestety lekko nieregularnie, ale wydaje mi się, że i tak efekty są, że się wygładza ten cellulit. równocześnie smaruję się codziennie kremem BodyShape więc pewnie efekt jest zwiększany w ten sposób. Cena nieco zniechęca, ale za to badania i opis i efekty zachęcają.

Gość Ivanka.o
jeszcze przepisuję co ciekawsze fragmenty ulotki z opakowania: JAK POWSTAJE CELLULIT: Dzisiaj aż 90% kobiet, zarówno szczupłych jak i z nadwagą, dotkniętych jest cellulitem, który pozostaje mimo stosowania diet odchudzających. Cellulit widoczny na powierzchni ciała jest wynikiem zmian zachodzących w głębokich warstwach skóry: - adipocyty, komórki tłuszczowe znajdujące się w tkance podskórnej, magazynują tłuszcz. Ich objętość wzrasta. Na powierzchni skóra deformuje się: jest nieregularna, tworzą się nierówności. - naczynia krwionośne i limfatyczne są uciskane, spowalniają więc wymianę komórkową. - poddana znacznemu naciskowi adipocytów skóra się deformuje w głębokich warstwach. Jej włókna napinające ulegają osłabieniu

Gość Ivanka.o
SPODZIEWANE REZULTATY STOSOWANIA INNEOV CELLULIT: po 15 dniach (procent badanych) - skóra bardziej napięta: 61% - skóra bardziej gładka: 60% - 76% użytkowniczek jest zadowolonych Po miesiącu: - skóra bardziej gładka: 74% - mniejsza liczba nierówności skóry: 73% - sylwetka wymodelowana: 65% Po 3 miesiącach (badania kliniczne): - efekt skórki pomarańczowej na udach zmniejsza się - cellulit mniej bolesny przy uszczypnięciu - fałd brzuszny zanika - skóra na brzuchu i ramionach jest znacznie bardziej napięta

Gość Ivanka.o
czy ktoś może potwierdzić, że to, co jest napisane na ulotce się sprawdza w życiu??? :)))

Gość niespodziankaa
wiesz co , to chyba jeszcze za wcześnie, żeby pytać o ten inneov, bo nikt chyba jeszcze nie przeszedł całej kuracji tego, chyba, że poszukasz na jakichś forach nie polskich, bo chyba we Francji to wczesniej wchodziło niż u nas. Np. u mnie w aptece jeszcze tego nie ma, więc trzeba z opiniami się chyba wstrzymac do czasu aż będzie można to kupić i przetestowac przed te 15 dni chociaż

Gość Ivanka.o
chyba masz racje, że jeszcze nic nie wiadomo, bo nikt nie przeszedł przez tę kurację :/ no nic, ja to piję i i tak się przekonam sama prędzej czy później :D W sumie najbardziej mnie interesuje to zmniejszenie fałdki na brzuchu - ale na udach też dobrze byłoby skórę poprawić i mam takie brzydkie obwisłe kawałki ciała na ramionach (mimo, że ćwiczę dość dużo z obciążeniem!), nie mogę się tego pozbyć :/ Niby jestem w miarę szczupła, ale takie fragmenty jak za duże łydki czy właśnie ta skóra na ramionach są nie do poprawienia !!! :/ :/ wrrrrrrr

hej - ja mam jeszcze kilka pytań - po pierwsze gdzie to w warszawie można dostać jakoś w miarę tanio? bo wiadomo, ze z aptekami to różnie bywa i są różne ceny i nie wiem w której szukać 2. czy to koniecznie trzeba 2 razy dziennie pić? Może wystarczy raz i żeby to opakowanie na dłużej starczyło? i piszecie dużo o udach, ramionach, a jak z pupą? bo ja największy mam na pupie...

Gość dżewczynka
no wlasnie, a jak to działa tak od wewnątrz, to skąd wie, gdzie uderzyć? bo wiem, ze wie, bo skubaństwo podobno działa jak piorun, ale skąd wie, w którym miejscu jest umiejscowiony ten celulit u danej osoby? przecież można mieć nawet na łydkach. te aktywne skladniki tam zawarte działają selektywnie czy po prostu tam gdzie są zmiany? bo jak smaruje czymś to na konretną partie ciała na którą mi zależy. czy po prostu wygładza całe ciało? ja to bym chciała troche pupe podnieść i ujędrnić uda... szkoda, że to nie w tabletkach. zjadliwe to w ogóle? bo jak tak, to sobie zazycze na urodziny :D

witam, właśnie przeglądam apteki internetowe w poszukiwaniu tego środka i słuchajcie: w aptece aqua vitae białystok można zamówić te saszetki już za 77, 95zł, a w aptece e-lek za 77,99 zł. w porównaniu z cenami w mojej okolicy nawet jak zapłacę za przesyłkę to wychodzi taniej ;) pozdrawiam

Gość kaliopea
u mnie w aptece jest po 83 i dodają jeszcze do tego darmowe saszetki i próbki Vichy więc mi się nie opłaca zamawiać w necie i na przesyłkę jeszcze dawać :) A sam preparat to MASAKRA DLA CELLULITU! próbowałam wcześniej już same takie z sosny ale nie dawało takiego rezultatu. Zamierzam przerobić tego 4,5 opakowania przez 2,5 miesiąca (ponoć zalecane przez dietetyków) więc taki cykl przejdę. Cellulit się zmniejsza już po połowie opakowania więc na prawdę efekty spektakularne.

Gość Spasiona
Witam drogie panie! Nie ukrywam, że z callulitem osobiście mam ogromny problem:( Mam go na udach, brzuchu, ramionach, nawet jak mocniej ścisne łydkę to tam też jest!! Stosowałam wiele kremów na callulit, uprawiam sport, nie jestem bardzo gruba (przy wzroście 165 waże 63 kg), ale ten przeklęty cellulitis tak sie mnie trzyma! Jestem zrozpaczona! Powiedzcie mi, czy ten preparat naprawde działa?? Czy warto wydać na niego tyle pieniążków? Ja do tej pory brałam tabletki "Cealin" ale efektów nie widze żadnych:(( Prosze o pomoc. Serdecznie pozdrawiam:)

Gość asica 81
ten preparat dopiero zaczelam uzywac ale daje rade wierze w to ze napewno pomoze tgze dziewczyny ruchy do apteki po inneov..... w koncu cos dla nas wynalezli....... to jest to

Gość asiulam
dziewczyny, i jak po tej kuracji??? po przeczytaniu waszych opinii postanowiłam zakupić ten preparacik. od pewnego czasy stosuję żel z Avonu, pod prysznicem szoruje się myjką sizalową, czy jakąś tam, a na koniec polewam się zimną woda i jaszcze nie pomogło. może jestem zbyt niecierpliwa:( a wam pomaga ? pozdrawiam!!!

Gość jolka234
a czy kobieta karmiąca piersią może to łykać? Pewnie nie;-(

Gość stosuje
Hej, ja stosuje od niecałych dwóch tygodni. Kończę pierwsze opakowanie. I wiecie co? Na pewno kupie drugie. Póki co, trudno mi powiedzieć czy cellulit znika. Od przyszłego tygodnia tygodnia zaczynam zmasowany atak i mam zamiar jeszcze się regularnie stosowac jakieś kremy, żele itp. (Może mi polecicie co jest najlepsze). Ale po prawie dwóch tygodniach mogę powiedzieś śmiało, że to ma również działanie odchudzające. Widzę, że uda i pupe mam jakby chudsze, do tego ginie mi powoli brzuch, a muszę przyznać, że ostatnio trochę go zaniedbałam i urósł mi całkiem pokaźny:) Więc ja myśle, że dwa tygodnie to za mało ale na tyle co zauważam to muszę przyznać, że mnie te efekty zadawalają!Wiec na pewno kupie następne opakowanie i odezwę się do Was za ok.dwa tygodnie i dam znać co się wydarzyło dalej :)

Gość upupupupupupupuppupupup

Gość siunta
hej dziewczyny tez sie nacvzyatalam ostatnio o tym preparacie i sie skusilam. widze ze tu tez niezle opnie. wiec od jutra pije regularnie i mam nadzieje na dobre efekty. na pewo napisze czy dziala!!!!! oby... :)

Gość Mama_Zosi
Ja też się przyłączam i mogę śmiało powiedzieć po miesiącu stosowania, że to najlepsza inwestycja w moje ciało jaką mogłam zrobić. Oby tylko efekty się utrzymały. Pozdrawiam

Gość SIAJKA
WITAM DZIEWCZYNY, JA TEŻ STOSUJĘ JUŻ DZIEWIĄTY DZIEŃ I TAK JAKBY COŚ SIĘ DZIAŁO ALE MYŚLĘ, ŻE JESZCZE ZA WCZEŚNIE ABY MÓC COŚ POWIEDZIEĆ NA 100%, JA OPRÓCZ INNEOV STOSUJĘ DIETĘ, ODSTAWIAŁM GAZOWANE ŚWIŃSTWA, PIJĘ TYLKO WODĘ NA SZCZĘŚCIE DLA MNIE WESZŁA NA RYNEK VERONI MINERAL FIT I NIE DOŚĆ ŻE MA TYLKO OK. 30 KALORI W 1,5 L, TO JESZCZE MA ŚWIETNY SMAK TAKŻE DLA MNIE TO WYBAWIENIE, PONADTO ZIELONA HERBATA, ZERO SŁODYCZY I ZERO JEDZENIA PO 18.00, NA RAZIE TO SZÓSTY DZIEŃ, TAKŻE EFEKTÓW JESZCZE NIE WIDZĘ ALE OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ, TAKŻE JAK BĘDĄ JAKIEŚ EFEKTY NA PEWNO DAM ZNAĆ. POZDRAWIAM.

Gość lenusia
Ja już piję inneov od miesiąca ,bardzo skrupulatnie 2 razy dziennie z posilkami i jest rewelacja. Mam gladką skórę, cellulit się spłyca, no i chudnę. a poza tym ta glukozamina to chyba jakos dobrze wpływa na stawy bo mnie kolana przestaly bolec. stara sprawa po ciązy. Wiec jestem pod wrazeniem tego preparatu i bez względu na koszty mam zamiar zrobic calą kurację 3miesięczną.

Gość ttttttuttttttttt
hmm. dziś mija miesiąc odkąd stosuję ten preparat. efekty: hmm. raczej nie chudnę (ale brak diety i jakiegoś dodatkowego ruchu) skóra gładka, ale już nie pamiętam jaka była celulit hmm nadal jest, ale jakby odrobinę mniejszy przy ściskaniu i w przymierzalni jak byłam wczoraj, to nie było widać właściwie. no chyba że przymierzalnia taka wyjątkowa. zakupiłam już na następny miesiąc. jakoś mnie tak optymistycznie nastraja.

Gość pani Joanna
naczytałam się na wizazu jaki dobry ten inneov, ale jakoś wierzyć mi się nie chciało do końca w te opisy.postanowiłam kupić sam pycnogenol, który jest myślę głównym składnikiem inneovu i tez widze poprawę.łykam 2 tableki dziennie w dawce takiej samej jak w inneov. dzis mijają 2 tyg i naprawdę widać rezultaty :D cellulit się trochę zmniejszył ale własnie skóra jest jakaś inna, bardziej jędrna, gładka i ładna :) aż chce mi się jechać na urlop :D

Gość Zakręconka
Ja inneov nie piję, ale dwie moje koleżanki z biura tak. Nie wiem jaki był ich cellulit (w biurze nie widać), ale obie piją już drugi miesiąc i zgodnie twierdzą, że to działa. Jedna z nich zaczęła nawet mini nosić

Gość macarena
ja stosuję inneov cellulit od trzech m-cy...co oznacza pięc zużytych opakowań,przy regularnym spożywaniu,moge powiedzieć,ze efekty są minimalne

Gość Zimorodkowa
wygrzebałam ten wątek i mam pytanie - czy jak się pije ten cellulit inneov to trzeba tez dietkować i ćwiczyć czy to samo z siebie juz działa, że nie trzeba nic więcej robić?

Gość limettka
Zimorodkowa: żaden specyfik, choćby najlepszy nie zadziała jeśli nie będziesz chociaż troche się ruszać i jeść porządnie. IMO kupowanie kremów czy suplementów diety jak się nie zamierza jeść dietetycznie i ćwiczyć to trochę oszukiwanie siebie i wyrzucanie kasy w błoto. Bo w większości takie rzeczy jak Inneov czy np. kremy VIchy antycellulitowe to jak się czyta mają nie tyle rozbijać komórki tłuszczowe co usuwać związki toksyczne z organizmu. Tak też na Wiazażu dziś czytałam więc pewnie coś w tym jest. I na WIzażu dziewczyny piszą, że to tzreba baaaaaaardzo długo pić, by efekt się utrzymał i nie było powrotu cellulitu. ALe i tak sobie kupię :)

Gość Storczykowa
Hej, no co Ty, musisz ćwiczyć, nawet Inneov Cellulit - najlepszy i najbardziej przebadany specyfik na to pomarańczowe świństwo na rynku wymaga wsparcia "fizycznego". Z diety wyeliminuj wszystko co wstrzymuje wodę w organiźmie, czyli np. sól, cytrynę no bo organizm nie ma jak się oczyszczać wtedy i efekt będzie mniejszy lub pojawi się później ... basen jest super albo aquarobik