Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivanka.o

INNEOV CELLULIT

Polecane posty

Gość agaaa83
Trochę się zgadzam trochę nie..Prawda jest taka,że z zaawansowanym(czyli takim kilkuletnim lub kilkunastoletnim),ciężko sięwalczy.Ja osobiście mam go od podstawówki i zaczęłam walczyć dopiero w zeszłym roku a mam 26 lat.Więc tak: najpierw wizyta u kosmetyczki i ultradźwięki z różnymi"rozbijaczami od wewnątrz",potem przerwałam z braku kasy i dalej kończyłam kurację w domu dokładnie produktami firmy clarena-serum orange+ krem termiczny orange +obwijanie bandażem i pod kocyk na pol godz.+zimne bandaże ,kolejny dzień podobnie tylko na bazie kawioru-serum+żel i obwijam folią i pod kocyk.Do tego wszystkiego co kilka dni peeling kawowy z sola i jakimś żelem lub balsamem.Pierwsze efekty juz po 10 dniach,ale nie takie żeby nie bylo go widać.Walczyłam dalej z tym i zapisalam sie na silownie i aerobik.Cały czas używam tych kosmetyków ćwiczę ostro co dwa dni. Do tego wszystkiego w każdej wolnej chwili masaż lub szczypanie okolic z cellulitem aż do czerwoności.Aktualnie cellulit pozostał głównie na pośladkach a na udach i łydkach już prawie go nie ma. Dziewczyny nie łudźcie się,że zejdzie wam to samo.Brałam też inneov i szału nie było.. Po prostu pić dużo wody n/gaz i ćwiczyć ugniatać,wmasowywać preparaty... Kurację trzeba powtarzać nawet jak zejdzie bo to świństwo nie wyleczalne jest

Gość cellllll
[zgłoś do usunięcia] karolek56 Ja zaczęłam pić Innoev od 4 dni... zobaczymy, czy będą jakieś efekty.. Nie mogę się go pozbyć od kilku lat. Szczerze nie byłam nigdy konsekwentna w działaniach... Jestem szczupła, a mój tyłek i uda wygladają okropnie.. Do tego mam siędzącą pracę... Poza tym biorę CLA , biegam codziennie minimum 5km. Od 2 tyg żadnych słodyczy, tłustych potraw , piwa... Może dorzucę jakiś krem i spinning z rana w siłowni w pracy.. Jak na razie sport nie zlikwidował mi pomarszczonego tyłka. Chociaż nie mogę powiedzieć, ponad rok codziennie 2h spędzonych na siłowni (głównie ćwiczenia areobowe) daje minimalny efekt. Zobaczymy za miesiąc... Pozdrawiam Chyba sobie żartujesz,że codziennie od roku ćwiczysz aerobik po 2 godz i żadnych efektów...to co ty za ćwiczenia robisz? Albo robisz je od niechcenia nie dość starannie.Po roku już powinnaśmieś widoczne mięśnie a ty mówisz o minimalnych efektach...dziwna sprawa

Gość olka1015
hej dziewczyny ja ten produkt piję od dwóch miesięcy , czyli cztery opakowania i żadnych efektów.Dodam , że piję go regularnie i jestem w szoku , zero efektów.Dałam się nabrać , po przeczytaniu opini na tym forum , niby taka rewelacja , a teraz zastanawiam się kto pisze te pozytywne opinie i kto ma w tym cel , aby tak cudownie pisać na temat tego produktu.Jestem osobą szczupłą i nie mam tak mocno zaawansowanego tego cellulitu , a mimo to inneov cellulit nie pomógł mi go zwalczyć nawet w najmniejszym stopniu.Są to wyrzucone pieniądze , a przecież nie mało on kosztuje. pozdrawiam

Gość Brunetka-
Hej wszystkim!!! Jestem po 3-miesiecznej kuracji z inneov ( czyli 6 opakowań ) i musze przyznac ze pomimo tego ze inne osoby bardzo negatywnie wypowiadają sie na temat tego środka zwalczajacego cellulit to ja musze przyznac ze to pomaga! Mialam zaawansowany cellulit, ktory zredukowal sie i jest widoczny przy napinaniu skory, nogi wysmuklaly i staly sie zgrabniejsz ( brat nie wiedzac ze piję inneov sam zauwazyl). Waga zatem spadla o 3 kg, bez wielkich wyrzeczen. Dodatkowo jestem zadowolona bo zgubilam 5 cm w brzuchu, fałdka zniknęla;-) i po 1 cm w udach. Wiec mimo wszystko cos mi to pomoglo i nie zaluje wydanych pieniedzy. Teraz tylko to utrzymac i bedzie dobrze. Kazdy moze miec inne zdanie na temat tego specyfiku, ale ja nie powiem ani nie napisze nic negatywnego bo mi to pomoglo:-) Wiele lat stosowalam roznego rodzaju kremy, cwiczylam, odchudzalam sie i wynik tego byl taki ze zamiast szczuplec w nogach i brzuchu to tracilam tylko biust:-( Dopiero dzieki inneov zgubilam centymetry tam gdzie chcialam! Kazda jesli chce to musi sie przekanac sama na wlasnej skorze. Gdybym wiedziala o inneov wczesniej to nie tracilabym kasy na kremy a od razu kupila inneov. Zatem dziewczyny, decyzja nalezy do Was!

Gość twardo stąpająca
Wierzcie w bajki.................takie prepraty to jeden wielki SHIT!

Gość festina
hej zdesperowane ;) ja jestem tancerką- mam po 6-8 godzin dziennie zajęc i MAM CELLULIT. niestety. do tego co drugi dzien jezdze na rowerze, czasem biegam. generalnie bardzo dużo sie ruszam i nic nie jest w stanie ruszyć tego świństwa z moich ud. od 2 tyg biore inneov w tabletkach. narazie nie mowie jak efekty bo raczej nikłe, ale to ze wzgledu na czas- oby! mam nadzieje ze inneov zadziala, bo moja desperacja osiągneła ostatni level! trzymam kciuki i za Was!!

Gość Jak dla mnie rewelacjaaaa
Hej dziewczyny, powiem Wam, że nigdy nie wierzyłam w takie cuda, ale podczas sprzątania mieszkania w wakacje znalazłam kupione pół roku temu ledwo napoczęte opakowanie inneov w saszetkach, którego picie zarzuciłam bo napój był wyjątkowo niesmaczny ;) Postanowiłam zużyć ten preparat, bo kosztował niemało a skoro już jest to a nuż mi pomoże. Skoro już zużyłam jedno opakowanie postanowiłam kupić kolejne i tak już sobie stosuję ten inneov (przerzuciłam się na kapsułki) od ok. 2 miesięcy. POWIEM WAM ŻE JESTEM W SZOKU. Nic jeszcze tak skutecznie nie rozprawiło się z moim cellulitem. Owszem, nie jest tak że został zlikwidowany do zera, ale poprawa jest ogromna ! Przez ostatnie kilka miesięcy schudłam 8 kg w związku z czym naprawdę miałam spory problem z cellulitem ponieważ przez utratę masy ciała stał się bardziej widoczny. Teraz naprawdę moja skóra wygląda rewelacyjnie, moja siostra i przyjaciółka jak zobaczyły efekty same zaczęły stosować. Od razu mówię, że od kilku miesięcy odżywiam się dość racjonalnie (czasem zdarzają mi się wyskoki ale na co dzień jem zdrowo), co do ćwiczeń to już co najmniej od miesiąca nic w tym kierunku nie uskuteczniam, bo nie mam czasu ani też często siły po pracy i szkole. Preparatów do smarowania mam biliony, używam okazyjnie jak mi się przypomni (przy okazji polecam: Dermedic Cellu End, Lipidio End, serię borowinową Tołpy i serum Eris Lirene pomarańczowe) więc zwalczenie cellulitu (prawie całkowite) zawdzięczam przede wszystkim inneov. Nie jest to tania zabawa, przy braniu 4 kapsułek dziennie kuracja miesięczna wynosi ok 140 zł, ale warto. Zresztą zamierzam jeszcze pobrać z miesiąc, dwa taką dawkę a później zmniejszyć o połowę i jeszcze pobrać z parę miesięcy dla podtrzymania efektów. Dziewczyny nie myślcie że robię tu jakąś reklamę, nic z tego nie mam, uważam że warto spróbować, być może nie pomoże to każdej z Was, ale na pewno części. Ja jestem bardzo zadowolona.

Gość agata321
Ja używam z rezultatem programu antycellulitowego EVA NATURA. W skład tego programu wchodzi antycellulitowy żel pod prysznic i antycellulitowy balsam do ciała. Do zestawu dołączone jest też bezpłatna myjka, która pomaga zrobić sobie porządny masaż pod prysznicem :-) Teraz w sklepie internetowym producenta jest nawet bardzo dobra promocja na ten zestawik :-)

Gość willka26
Ja używam z rezultatem programu antycellulitowego EVA NATURA. W skład tego programu wchodzi antycellulitowy żel pod prysznic i antycellulitowy balsam do ciała. Do zestawu dołączone jest też bezpłatna myjka, która pomaga zrobić sobie porządny masaż pod prysznicem :-)

Gość weronikaaaa
Witam, używam z rezultatem programu antycellulitowego EVA NATURA. W skład tego programu wchodzi antycellulitowy żel pod prysznic i antycellulitowy balsam do ciała. Do zestawu dołączone jest też bezpłatna myjka, która pomaga zrobić sobie porządny masaż pod prysznicem.

Gość sal0me
Przyznam, że wcześniej próbowałam wszystkiego - od masażerów, serie garnierową (chociaż peeling - marzenie), lirene.. Zaryzykowałam i widzę ogromną różnicę, widziałam ją już po kilku dniach, teraz jestem w połowie drugiego opakowania. I jestem pewna, że zrobię kurację 3-miesięczną. Inneov jest rewelacyjny. Dziewczyny, nie wahajcie się, nie ma co się męczyć z cellulitem. Myślę, że pozbyłam się już 70% - to niesamowite.

Witajcie! Ja zdecydowalam sie na walke!Od tygodnia regularnie biegam po ok 30 min.Z kondycja calkiem dobze-o dziwo!Rzucam palenie,slodycze.Mocne postanowienie schudniecia.Ale mysle ze sie jednak wespre pixami Inneov...bede pisac o efektach! Nie poddam sie!Za dlugo nie podoba mi sie moje cialo!

Ja chciałam kupić ten preparat ale jak zaobaczyłam, że w jego skład wchodzi E951, czyli jedna z najbardziej trujących i szkodliwych substancji zwana ASPARTAMEM to podziękowałam za ten preparat.. składnik ten między innymi powoduje raka i jest to potwierdzone licznymi badaniami.. wolę już się pomęczyć na siłowni i pić zieloną herbatę niż truć swój organizm po to by polepszyła mi się skóra, a wiadomo, że polepszyć się może również po intensywnych ćwiczeniach.. chociażby chodziłam kiedyś na vacu power i rolletic ( 10 wejść) i cellulit też się zmniejszył.. a jest to mniej szkodliwe od tej substancji, przynajmniej według mnie..

Hej mam pytanie ,poniewaz ostatnio kupilam duopack a w srodku znalazlam karte stałęgo klienta,gdzie trzeba wyslac 4 kody kreskowe z produktów inneov i PODOBNO wysyłaja nastepna serie kuracji w nagrode.Czy ktos to dostał? W sensie to działa? Bo znajac zycie to moze okazac sie picem na wode ale fajnie by bylo dostac nastepne opakowania za friko :) dzieki za odp z góry!

Gość karlak
Ja zuzyłam juz jedno opakowanie / efektu brak/ mam jeszcze 2 opakowania, biore regularnie , stosuje sie do zalecen ale jak narazie brak efektow. Duzo sie ruszam, smaruje dodatkowo kremem antycell., pije duzo wody. Zobaczymy jak skoncze 3 opakowianie.

Ewela33 - wysyłałaś te kody? Ja też mam zamiar wysłać, bo już się uzbierało, ale wydaje mi się, że przyjdzie tylko 1 opakowanie (na 2 tygodnie) a nie cała kuracja. Jak to jest faktycznie?

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa20
te kody to ja tez mam i na pewno przyjdzie jedno opakowanie wybranego preparatu. problem w tym ze w internecie czytalam ze ta promocja jest akutalna do konca 2009.....

Po długim weekendzie przejrzałam się dziś w lustrze i przeraziłam się. Nie jestem gruba, bo przy wzroście 160cm ważę 54kg. Mam cellulit jedynie na udach, pośladkach i nogach. Czy polecacie mi ten preparat?

to nie dobrze, wysłałam kody ok 2 tyg temu i czekam...jeśli faktycznie promocja była do końca 2009 to się nie doczekam buuu czy wiecie jak długo można przyjmować ten preparat? Ja biorę trzeci m-c. Efekty są...pozbyłam się z ud, na pośladkach widać jak napnę mięśnie. Chciałabym aby było jeszcze mniej, tylko nie jestem pewna czy można to łykać dłużej niż 3 miesiące

Gość frela
Po miesiącu stosowania nie widzę żadnych rezultatów. Obiecałam sobie jednak, że doczekam końca kuracji, więc kupiłam kolejny dwupak i - mimo 20% zniżki - zapłaciłam 35 zł więcej niż za podwójne opakowanie bez promocji. Zobaczymy, może efekty pojawią się w drugim miesiącu...

Gość madzia2909
Mam pytanie co do tych kodów kreskowych,jak ostatnio kupiłam Inneov,to na opakowaniu są dwa kody kreskowe.1-to ten na opakowaniu 2-to przyklejony.Ma ktoś z Was pojęcie który należy do promocji. Badrzo dziękuje za pomoc.

Gość Werronk_a
Znajoma korzystała z tego środka i nie narzekała, chodź wiele to tam do zmian nie było ;-) Ja firmy Inneov korzystam z preparatu na gęstsze włosy i tutaj akurat sobie chwalę. Długotrwała odpowiednia kuracja i włosy faktycznie są znacznie gęstsze. Generalnie jeśli idzie o firmę to jej produkty można kupić czasem znacznie taniej na promocjach np. teraz jest promocja w aptece Juventy w CH Manufaktura, jeśli ktoś jest z Łodzi to warto zajrzeć, bo wybór spory.

Gość frela
Po dwóch miesiącach stosowania Inneov cellulit ZERO efektów. Ponadto wysłałam kupony na darmowe opakowanie - nie przyszło. Aż dziwię się, że tak poważne firmy jak Nestle i L'oreal pozwoliły sobie na takie oszukiwanie ludzi!

Gość kaśśśśśśśśśś
Dziewczęta a nie słyszałyście o: ,,Opuntia Forte"?to jest rewelacyjny suplement diety!sama wczesniej stosowałam wiele środków typu inneov,alii,linea czy aqua slim...nic mi nie pomogło tak jak OPUNTIA. W ciągu miesiąca schudłam około 9kg a po tygodniu brania tabletek widać już efekty;)wiadomo każdy ma swoje zdanie na ten temat ale po co wydawać magiczne kwoty na coś co nie przynosi efektów? Co najlepsze ,,Opuntia Forte"dostępna jest tylko w dobrych aptekach i na stronie internetowej sklepu: http://www.sklepvital.pl czyli mogę zagwarantować,że to nie jest ściema! POZDRAWIAM:)

Gość lina:))
ja słyszałam o tym suplemencie i rzeczywiście masz racje:)przynosi efekty od razu tylko trzeba stosowac sie do zalecen to podstawa:)

Gość zawzięta;-)
Hey Dziewczyny zawięłam się na TO CHOLERSTWO;-) i podjęłam walkę wiosną 2009. Najpier był mazaż ( drenaż limfatyczny) strrrrasznie bolało ale po 3 miesiącach cellulit na rękach i plecach zniknął ( tak, tak Kochane też tam TO miałam), na udach prawie go nie było a na pośladkach wyrażnie się zmniejszył, ale nie zniknął. Po roku czasu zaczełam zauważać, że ponownie mnie TO CHOLERSTWO ATAKUJE;-), więc jako, że już nie małam ochoty wydawać 1000 zł, sięgnęłam po tańszy specyfik czyli inneov. Zgodnie z ulotką stosowałam go przez 3 miesiące.Coż mogę powiedzieć,stan skóry nieco się poprawił, celulit zmniejszył się. Wydaje mi się jednak, że przy "spinaniu" pupy jest gorzej nież kiedyś miałam....już sama nie wiem....chyba tylko zabieg chirurgiczny mnie uratuje;-(

Gość pira22
witajcie, na własnym doświadczeniu i po skończeniu kuracji o długości zalecanej przez producenta, by można było mówić o efektach, stwierdzam, że Inneov sprzedał mi marzenie o skutkach działania kapsułek - skończyłam zażywać 3 opakowania i nie widzę żadnej zmiany na pośladkach. Dodam, że nie mam zaawansowanej postaci cellulitu. Pewnie to sprawa indywidualna, ale nie jestem zadowolona z dość sporego wydatku. Natomiast wiem, że spróbowałam i że nie było warto wierzyć w jakąś poprawę. Co do korzystnego zakupu to polecam na Allegro u sanoe.pl

Gość Ania005
Zamiast drogich kapsułek spróbójcie może poszukać czegoś z naturalnych środków. Dr Zabłocka oferuje sole, które mają działanie antycellulitowe. Można stosować je do masażu/peelingu bądź do kąpieli.

Gość blumarine
A j nie stosuję żadnych saszetek typu INNEOV. Uważam, że nic nie działa na cellulit jak dieta, aktywność fizyczna, masaże i kremy. Myślę, że w zupełności to wystarczy by pozbyć się cellulitu, a jednocześnie nie zbankrutować :-) Nie stosuję jakieś specjalnej diety. Staram się nie jeść słodyczy (choć to bardzo trudne). Ograniczyłam sól, bo sprzyja obrzękom, a te cellulitowi. Nie ćwiczę codziennie, ale co drugi dzień. Gdy było ciepło jeździłam na rowerze i muszę przyznać, że taka forma aktywności mile mnie zaskoczyła. Moje uda - bo własnie z nimi mam największy problem - nieco się wygładziły :-) Do masażu mam rękawicę sizalową, bo gdzieś wyczytałam że ona jest najlepsza. Masuję uda jakieś 10 minut, a potem kończę masaż, używając do tego olejku antycellulitowego. Najpierw - zamiast niego stosowała oliwkę dla dzieci - Bambino, a teraz przerzuciłam się na olejek Mamamil. Skóra po nim jest bardzo milutka i gładziutka. A wybrałam go, bo zawiera składniki które moga być pomocne w walce z cellulitem. I w taki sposób walczę z moim nieulubionym defektem. Mam nadzieję, że już niebawem będą mogła powiedziec, że wreszcie pozbyłam się cellulitu.

Gość conis
Według mnie to walka z pomarańczową skórką powinna odbywać się na każdej płaszczyźnie.oczywiście odpowiednia dieta (tutaj zgodzę się z poprzedniczką o wyeliminowaniu soli) Następnie regularne ćwiczenia i pielęgnacja oraz dobrze jest wesprzeć całość jakimś zabiegiem. Ostantio czytałam na stop-cellulit.com, że dobrym rozwiązaniem jest potraktowanie skóry falą akustyczną. Ktoś może próbował?