Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivanka.o

INNEOV CELLULIT

Polecane posty

Gość Capricornia
Pije dopiero pierwsze opakowanie i jednocześnie smaruje się kremikami na cellulit, używam peelingu pod prysznic na cellulit, stosuję dietę i ruch, przedewszystkim dieta i ruch... Daje to szybko efekt jak się przestrzega tego wszystkiego naraz...Żaden specyfik nie zadziała, jeżeli nie będziecie dodatkowo na diecie i się ruszać... Ja jestem w 6 dniu stosowania i po jednoczesnym stosowaniu diety, ruchu i kremików widać efekty - skóra jakby bardziej napięta, ale cellulit nadal jest - jego zmniejszenie będzie dopiero widoczne jak skończe 1 opakowanie, więc czekam cierpliwie :) pozdrawiam i życze powodzenia

Gość nanna30
hej!ja juz doszlam do czwartego opakowania,w polaczeniu z lekkostrawna dieta i 30 minutowa gimnastyka dziennie moge powiedziec ze efekty widac,bo musialam cala garderobe zmienic na dwa numery mniejsza!!!

Gość scala
Kuźwa nie wierzylam w jakies takie koktaile i tabletki, ale przekonalyscie mnie, zaraz po 10tym kupuje, do tego dieta, masaze i krem antycelu, zobaczymy.

Gość ja22p
ja tez stosuje juz 2gie opakowanie z jakas tam ograniczoną dieta :D no i duzo spacerów i efekty sa jedrniejsza skóra napewno kupię kolejne 2 opakowania

Gość powrócę do tematu
mam pytnia zanim nabędę ten specyfik bo jestem bardzo zdesperowana (nic już mi nie pomaga): 1. lepsze są tabletki czy saszetki do rozpuszczenia 2. jak długo nalezy stosować by były widoczne i trwałe efekty z góry dziękuję :-)

Gość mela12345
powiem tak ,działa wspwniale nie tylko redukuje cellulit ale również ma działanie odchudzające!!!!!!!!!jest może nie najtańszy ale warto zainwestować!!!!!!!!i jeszcze jedno kupójcie tylko w aptekach!!!!w internecie podróby

Gość mela12345
I jeszcze powiem wam ,że używałam tabletki!!!ruch owszem codziennie z moim synem idę na spacer żadnej specjalnej diety a efekty piękne!!!!!!!!!!!polecam a i do tego czerwoną herbate

Gość kviatkowa
Ja biore inneov od 11 dni. Jestem szczupła i wysoka (176 cm, 57 kg) a cellulit mam gorszy niz moja babcia. Czuje sie z tym fatalnie i nawet wstydze sie wyjsc na plaze. Stosowalam kremy, ale gdy tylko przestawalam - wszystko nawracało. Moze to skutek tego ze od 6 lat biore tabletki antykoncepcyjne, do tego genetycznie na pewno tez bo moja mama tez ma. I to nie tylko problem pośladków i ud - mam tez podskórny na łydkach i na rekach (Widac strukture skóry przy scisnieciu). a przeciez nie moge sie cała smarowac kremami - to musi byc problem wewnetrznej gospodarki organizmu. Czy widze efekty? Na pewno wygladzona skóra. (I włosy - z pewnoscia sie poprawiły juz po tych 22 saszetkach) Cellulit jeszcze oczywiscie nie zniknal i narazie sie nie zmniejszył, ale przede mna to dluga droga. Szykuje sie na 4 albo 5cio miesieczna kuracje. I wierze w niego, bo nic od zewnatrz mi nie pomagało, wiec moze działanie od srodka bedzie skuteczne.. Poza tym musze rozmasowywac grudki, bo sa juz bardzo widoczne nawet przy luznych udach i posladkach. Mam nadzieje, ze pomoze. Odezwe sie za miesiac, dwa i opowiem o efektach!!:) Jestem pełna optymizmu i nie szkoda mi pieniedzy. Znajoma mojej mamy z pracy powiedziala, ze brała 4 miesiace i wszystko jej poznikało!:)) Pozdrawiam i zycze powodzenia!

Gość extremo2
hej dziewczyny!!przeczytałam te Wasze dyskusje od początku i szczerze powiem,że nie wiem czy sie skusic czy nie?!Oczywiście cellulit jest ,że hoho!!!i wkońcu cos muszę z nim zrobić.Ciekawia mnie opinie kobiet które już przeszły kuracje tym"magicznym lekiem"czy pomógł i czy cellulit wrócił czy tez nie?

Gość aelurus
hej:) chce skusić się na ten inneov. Cellulit pojawił się u mnie po tym jak zaczęłam stosować tabletki antykoncepcyjne, a przy tym jeszcze przytyłam z czego się ciesze bo przedtem byłam bardzo chuda. Tabletki odstawiłam gdy zobaczyłam swoje uda i pośladki-wręcz zarosły cellulitem:( Mam pytanie odnośnie tego inneovu- czy po tym się chudnie? Bo chce zacząć zażywać a boje się że schudnę a nie chce bo teraz się sobie podobam:P

Gość rebelka
Hej Dziewczyny! Chciałabym kupić sobie Inneov ale moje wątpliwości są tego typu, że biorę tabletki hormonalne na wyrównanie cyklu, a potem zapewne zaczne brać tabletki anty. I w takim przypadku czy można brać inneov zażywając równocześnie tabletki anty?????????

Gość unafragola
Mnie inneov nie mogl w ogole- wydalam kupe kasy i nic, ale to zupelnie nic sie nie zmniejszyl. bardziej pomagaja mi masaze gabka syrena niz ten chemiczny syf.

Gość nowainneovka
witajcie. Ma mpytanie. ważę 43 kg, ale mam cellulit, czy moge uzywać tego preparatu? chcę zaznaczyć,że się nie odchudzam, wręcz przeciwnie sporo jem

Skusiłam się. Czekam do wypłaty i lecę po to cudo. Jestem szczupła i cellulit mam mało widoczny ( prowadzę aktywny tryb życia, zdrowo się odżywiam więc od jakiegoś czasu widać to paskudztwo tylko przy napięciu pośladków lub siedzeniu ) ale przy bardzo jasnej cerze wydaje się być widoczny, a przeciez na plazy nie moge ciągle stać i uważać żeby przypadkiem nie napiąć jakiegoś mięśnia :/ Mam tylko nadzieję że nie schudnę :) Tak więc zaczynam w piątek i podzielę się z wami opinią jak tylko wykończę pierwsze opakowanie :)

Gość SELFISHGIRL85
JA ZACZELAM 3 OPAKOWANIE I CO NAPEWNO POTWIERDZE GLADSZA SKORA I JEDRNIEJSZA ,CELLULIT TEZ MI ZMALAL ALE NADAL JEST (MIALAM DOSC ZAAWANSOWANY) JESTEM W POLOWIE JESZCZE ZOSTALY MI 3 OPAKOWANIA MAM NADZIEJE ZE DO TEGO CZASU ZNIKNIE PRAWIE CALY!!

Ja zaczęłam pić Innoev od 4 dni... zobaczymy, czy będą jakieś efekty.. Nie mogę się go pozbyć od kilku lat. Szczerze nie byłam nigdy konsekwentna w działaniach... Jestem szczupła, a mój tyłek i uda wygladają okropnie.. Do tego mam siędzącą pracę... Poza tym biorę CLA , biegam codziennie minimum 5km. Od 2 tyg żadnych słodyczy, tłustych potraw, piwa... Może dorzucę jakiś krem i spinning z rana w siłowni w pracy.. Jak na razie sport nie zlikwidował mi pomarszczonego tyłka. Chociaż nie mogę powiedzieć, ponad rok codziennie 2h spędzonych na siłowni (głównie ćwiczenia areobowe) daje minimalny efekt. Zobaczymy za miesiąc... Pozdrawiam

Gość Myszka_25
Naczytałam sie tych waszych wypowiedzi i kupiłam, drogie cholerstwo, ale widzę że temat ciągnie się już przez lata, od tego czasu i tak chyba troche staniał, teraz można dostać dwa opakowania za 126zł. Biorę 6 dzień do tego basen. Jak dojdę do 30 dnia napiszę czy są efekty

Gość Brunetka-
Nie naleze do osob otyłych, bo majac wzrost 165 waże 60 kg. Postanowilam kupic inneov bo dokuczal mi cellulit.Piję inneov już 13 dni i efekty na prawde widac:-) Skóra stała się napięta i gładsza, powoli zaczynam dostrzegac zmniejszanie sie cellulitu. Nie odjadam sie, wiec i brzuszek stal sie mniej wypukły. Zaczynam byc zadowolona i nie zaluje kupna tego produktu. Polecam jak najbardziej. Dodatkowo, jak znajde czas to staram sie troche cwiczyc np. brzuszki lub jakis aerobik z płyty. Mam nadzieje, że po tej kuracji pozbede sie tego ochydnego cellulitu i bez wstydu wyjde na plaze!

Gość Brunetka-
Dodam, że kupiłam inneov w aptece, 2 opakowania w cenie 150zł, wiec mysle że sie opłaca, a nie ryzykowałam kupna w internecie bo nie chcialam trafic na podróbę. Piję smak truskawkowy i nie jest taki zły jak piszą inne dziewczyny. Można śmiało przełknąc bez grymaszenia:-))) A uważam ze pijąc szybciej to dziala niż tabletki, ktore potzrebują czasu zeby sie rozpuscic w organizmie. Ale to juz kwestia gustu i wygody.

Gość Brunetka-
Ważna uwaga dla osob chcacych pic inneov!!!! Zdecydowanie lepiej smakuje w ciepłej, przegotowanej wodzie!

Gość lukreeecja
dobrze ze trafiłam na ten topik:) juz miałam pierwsze podejscie do inneov, jedno opakowanie wypiłam ale brakowało mi funduszy i tak zleciało lato, jesien, zima.... a teraz mamy wiosne no i znowu zaczynam:) jesli 3 miesiace ma trwac kuracja to w zerwcu powinnam ładnie wyglądać w bikini zobaczymy.... mam nadzieje ze będziemy się wspierac w stosowaniu tego środka. w poniedziałek go kupuje. Odstawiam słodycze i bede wiecej sie ruszac...uszczęsliwie tym równiez mojego psa:) mam cellulit wszedzie....163/52 więc grubaskiem nie jestem a jednak należe do grona szczesliwych kobiet posiadajacych cellulit;/

Gość xyla
Jak czytam te pełne entuzjazmu wypowiedzi, to załamuję się coraz bardziej, bo na mnie ten specyfik w ogóle nie działa. Jestem w trakcie drugiego opakowania (mam za sobą ok 40 saszetek i nie robię sobie żadnych przerw) , a nie zauważyłam nawet minimalnej zmiany. Dodam, że mam 23 lata i bardzo niewielki cellulit, tak naprawdę widoczny od kilku miesięcy. Uznałam, że warto coś z tym zrobić i nie dopuścić do tego by się zwiększał, a problem zdusić w zarodku. Nie rozumiem jak on może pomagać osobom, które narzekają, że mają bardzo widoczny cellulit, skoro mnie na niewielki nie pomaga kompletnie. Chyba, że trzeba go stosować znacznie dłużej, żeby zobaczyć jakikolwiek efekt? Choć wcale mnie nie kusi, by kupić dalsze opakowania, bo koszty są niemałe, a skutków nie widać wcale. Pomóżcie, napiszcie jak to wyglądało u Was.

Gość Brunetka-
Witam! Pisałam jakieś dwa tygodnie temu. Juz prawie miesiac piję inneov i musze przyznac , że ważę o 1 kg mniej, straciłam też 2 cm w brzuchu, który zgubił fałdkę i jest o wiele bardziej zgrabniejszy. Cellulit na nogach zmalał, choc jeszcze w małym stopniu jest widoczny, ale nad tym popracujemy z inneov jeszcze troche;-) Pije dużo wody i staram sie unikac kolacji. Nie żałuję wydanych pieniedzy i wierzę,że wkrótce cellulit zniknie całkowicie. Oby Wam też kobietki sie udało!!!

Gość Gocha_33
Hej.Ja też zaczełam od dzisiaj kurację tym cudownym specyfikiem.Zobaczymy jakie będą efekty,mam nadzieję że pomoże.Wspomagam się także jazdą na rowerze.No i mniej jem,ale diety żadnej nie stosuję.Powodzenia Wszystkim Kobietom i wytrwałosci!!!!

Gość nie jest
Ja stosowałam inneov parę miesięcy temu. Zużyłam 3 opakowania. Cellulit się lekko zredukował:) widziałam to nie tylko ale także powiedział mi to mój chłopak:) Muszę też powiedzieć, że miałam niefajne fałdki tłuszczu nad kolanami i one zniknęły:D W ogóle moje nogi nabrały kształtu:) Jestem bardzo zadowolona. Planuję znów powtórzyć kurację:)

Gość aneczka313
Witajcie i ja postanowiłam podzielić sie moim doświadczeniem choć inneov piję od kilku dni.Skomasowany atak na mój cellulit to inneov truskawka 2 razy dziennie, rano dwie tabletki linei, co drugi dzień detoren plus zawijam sie folia na 30 minut, do tego codziennie smarowanie saszetkami na dzień i noc cellumetric. Są efekty coraz większe, fakt że dużo pracy i wyrzeczeń ale się opłaca dbać o siebie bo nasze ciało podziękuje nam kiedyś.Mam 168 cm, ważę 63 kg.Właściwie mój cellulit to taki niewidoczny na zewnątrz tylko przy ściśnieciu ale ostatnio zauważyłam pod pośladkami i na biodrach i już jestem zadowolona.Na razie piję pierwsze opakowanie inneovu ale drugie już mam zakupione.Zyczę wszystkim wytrwałości i będę pisała jak dalej.Pozdrówki

Gość cellumasakra
Hej od wczoraj zaczynam kuracje.Smaruje sie tez kremami z bielendy nieregularnie ,bo brak mi dyscypliny,za to codziennie pol godziny jezdze na rowerze.Zobaczymy jakie beda efekty.Dodam ze mam te pomarancze na dupce,udach i lydkach(164cm 50kg) niedlugo jade do hiszpanii trzeba bedzie sie pokazac w bikini masakra! nienawidze hiszpanek one nie maja prawie w ogole celulitu >:/

Gość cellumasakra
hej Linda!za tydzien to mozesz pomarzyc o pieknej sylwetce,niestety walka z tym swinstwem wymaga czasu ja walcze od roku i dopiero zaczynam widziec efekty ,ale to jeszcze nie koniec teraz pokladam nadzieje w inneov..

Gość Marlena__123
Inneov to bujda. JAK MOZNA W COS TAKIEGO WIERZYC ??? Az tak naiwne jestescie ? No w sumie moze i jestescie.. kobietki, bo nie kobiety. Tylko cwiczenia, ruch, dieta sa w stanie wygrac z celulitem.. a nie "magiczne tableteczki". Śmieszy mnie, jak widze ile z was jest w stanie utopić kase w tym badziewiu. Ale co mi do tego. Ja nie mam celulitu, bo ćwicze i sie ruszam kiedy moge. Rower, basen i duzo przyjemności z tego jest. Wcinajcie piguły, wcinajcie.. naiwne marzycielki.

Gość cellumasakra
Hej 123! wiesz co to jest efekt placebo? Kazda z nas zdaje sobie sprawe ,ze nie same pochy zdzialaja cuda , nie musisz im odbierac nadziei przynajmniej dziewczyny cos ze soba robia,znam tez takie co codziennie trenuja ,plywaja itp.i zaskocze cie ale maja celulitt! Ja sie go nabawilam od tabletek antykoncepcyjnych...i powiem ci ,ze trenuje ,ale to nie jest takie latwe sie go pozbyc.Jestes szczesciara ,ze go nie masz i zmien forum bo tu tylko desperaci sa hehe