Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwek31

pół roku po laparoskopii i żadnych efektów

Polecane posty

hey,.. ja na chwile i w skrocie jutro jak bede w pracy to sie rozpisze:):) Danazol..bierze sie na wsztrzymanie owulacji ...to hormony i sterydy:O Chodzi o to zeby jakis czas nie bylo miesiaczki\"sztuczna menopauza\" a dlatego, ze ja mialam endometrioze- przerost blony sluzowej macicy, nie wiem jak jest jednak z policystycznymi jajnikami.. Endometrioza...-w skrocie : jak dostajesz okres to pecherzk ktory wczesniej sie utworzyl...zarowno miesiaczkowy..jak i ten ktory nie powinien ...peka i krwawi.. moze sie utworzyc w jamie brzusznej płucach..a nawet mozgu... Zrosty po torbielach blokują jajowody..i stad czesto dochodzi do nieplodności..

Gość Miss 98
A o in vitro myslalyscie?

Gość akira
KasiaC Hej!ja tez mam synkaKubusia,tylko urodzonego23.01.2007.Jak dajesz rade?Bo ja szczerze mowiac tak sobie.jednak 33 lata to nie 20 cholerka

strasznie to brzmi sztuczna menopauza dobrze że mnie nie dotyczy kiedys moj endokrynolog powiedział mi że musi mi zrobic banie czy przypadkiem nie mam przedwczesnej menopauzy przeraziłam się wtedy bardzo no właśnie na dodatek mam niedoczynnośctarczycy co wcale nie ułatwia zajście

Ja tez jestem juz zalamana:( 31 lat,rok staran i nic:( Badanie hormonow,meza-jestem w trakcie.Jednak \"przyjaciolka\" mnie zalamala dzisiaj mowiac,ze jak parze juz rok nie wychodzi oznacza to duze problemy i tylko takim parom 35% udaje sie zajsc w ciaze w dalszych cyklach..:( Mnie moze ktos pocieszy? Mam taaaaaakieeegoooo dddoooooooooolllllllllllllllllaaaaaaaaaaaa😭

kromeczko cóż to za przyjaciółeczka to dopiero rok wszystko przed tobą ja starm się juz 5 rok ale nie tracę nadzieji nadzieja umiera ostatnia więc głowa do góry i do dzieła

iwek31...strasznie brzmi, ale tak naprawde wcalw takie straszne nie jest... wspominam..to..hmm.. w ogole tego nie wspominam..z czułam sie normalnie.. tylko miesiaczki nie bylo:D:D Naprawde nic szczegolnego:)

Gość Miss 98
ok...

Wiśniowa czy to twoja pierwsza ciąża i jeśli możęsz to napisz ile masz lat i ile trwały Twoje staranka

Miss to póki co jest dla mnie odległy temat więc w obecnej sytuacji nie myślę o tym

Iwek strasznie to brzmi sztuczna menopauza ale ja dobrze znioaslam ta sztuczna menopauze choc mam dopiero 24 lata:):)nic nie przytylam biarac leki:)a szkoda bo bym chciala przytyc:)najgorsze sa uderzenia goraca ale da sie wytrzymac:):)ja zniosalm wszytko i teraz czekam jak moj organizm wroci do normy:):)czekam na @ kromko chleba:):)nie lam sie bedzie dobrze musisz wierzy ze Wam sie uda;):)my starmy sie 4,5 roku i sie nie poddajemy:):) takze glowa do gory nie poddawaj sie:)🌼❤️

Dzieki! Wiem,ze rok staran to nie jest 5 lat staran jak Iwku to jest w Twoim przypadku.Ale dobija mnie jak wszystkie kolezanki naokolo ktore nie planowaly dziecka sa w ciazy a ja ktora chce,staram sie ,mam czas,instynkt-miec nie moge....Zebym wiedziala,ze kiedys mi sie uda,bylabym w blogim spokoju..

kromka wiem że tak jest ale taka jest wola wyższości ja już dawno nie snuje planów typu jak będę miała dziecko to..... poprostu boję się mówic o tym na głos ten topik to tak naprawde szczera wypowiedz moja na ten temat a może moje żale i bolączki

Kobietki nie mozecie sie tak poddawac :):):) Zycze Wam z calego serca❤️ zeby Wam sie udalo:):)Zobaczycie jeszcze nad Wami i nade mna zaswieci slonko i bedziemy milay malenstwa:):):)

Violu nie poddamy się tak łatwo ja czekam do jutra na @ mam nadzieję żęe nie przyjdzie wszelkie gwizdy na niebie mówią że będzie punktualnie ale.............

Iwek 🌼🌼 to ja na jeden miesiac moge wziac od Ciebie @:):)bo ja nie wiem kiedy do mnie przyjedzie lekarz mowi ze mam czekac i nie myslec tak ale wez nie mysl:)we wtorek minal miesiac od ostatniego zastrzyku a moze to potrwac za nim dostane @ od 1-6miesiecy

Gość chorobsko wstretne
a mi na ten sms odpisali,ze nie uda sie...buuuuuuuuuuuuuuuu

Violla o jejciu czy to znaczy że na pół roku staranka wstrzymane ????? a jak Ty się trzymasz bo to czekanie to nie za specialnie fajne

Iwek na razie to i tak nic z tego:(niestety musze czekac az wszytko wroci do normy wiesz to nie powiedzine ze za pol roku dopiero dostane tak jak czytalam na tym forum co Ci wczesniej podawalam linka to kobietki roznie pisaly ze po 6 tygodniach dostala jedna,druga pisala ze po 2,5 miesiacach od ostatniego zastrzyku to wszystko zalezy od organizmu ale mam nadzieje ze tak dlugo nie bede musiala czakac:):)

Iwek 31 mam 22 lata... nieplodnosc stwierdzili u mnie jak mialam 17 lat, leczylam sie do 2005, ale starac sie dlugo nie musialam.. w 2005 pazdziernik mialam laparoskopie.. od listopada zaczelam brac danazol.. skonczylam w 2006 lipiec..potem 2 czy 3 opakowania antykoncepcyjnych..i postanowilismy, ze zaczniemy sie starac o dzidzie bo po kuracji podobno najlepiej... i w świeta w grudniu robilam test... wyszedl pozytywnie:D

to to faktycznie nie tak długo Wiśniowa zważąjąc na drogę leczenia Viollet no to cóż życzę by była jaknajszybciej bys mogła próbowac

ja już chyba muszę iśc jutro o 4,30 pobudka więc rozumiecie ale jak by co nadrobie jutro tylko piszcie proszę was

No hey kobitki:D.. Wszystkie tak deklarowały, że będą pisac.. a tu co pustki... Pierwsza sie odzywam:D:D Miłego dzionka Wam życze kochane...

Ja Was serdecznie pozdrawiam,ale ja mam juz \"swój\" topik :HURRA dwie kreski na tescie-LUTY 2007,wiec jak juz zajrze na cafe to pisze ze \"swoimi starymi\" dziewczynami;-) Poza tym mam małego dzidziola i przez czas kompowy ograniczony!!! Ale kciuki za Was trzymac bede do konca!!! Az nie urodzicie wszystkie-co do jednej!👄

no cześcdziewczyny ja dopiero z pracy wróciłam Kasiu C byłam na Twoim topiku trochę się wczytałam ucałuj dzidzię Wiśniowa ja niestety nie mam w pracyjak pisac ale już jestem za to TY pewnie nie