Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwek31

pół roku po laparoskopii i żadnych efektów

Polecane posty

Czesc Iwek:) ja wlasnie wrocilam z miasta:):)a pisze tez z dziewczynami na innym topicu:):):)bede pisac z Wami tez:):)

Gość trzeba sie sexowac i sa dzieci
nie wiecei o tym????szok! wklada sie czlonka tam gdzie trzeba w dniach plodnych i jest sie w ciazy! no co wy babki?! Zdruzgotany facio..

Gość iwek 31
Violla troszkę mnie zmęczenie dopadło była mała drzemka tzn miała byc mała a wyszło trochę długo co to za topik też zobaczę

Gość iwek 31
trzeba sie sexowac i sa dzieci ale się uśmiałam ha ha ha wiesz chyba skorzystam

Gość iwek 31
Violla to przyjrzę się i ja ale napisz coś i tutaj

Gość iwek 31
Violla czemu mój nick zrobił się pomarańczowy??????????????

Gość iwek 31
wiśniowa ja jestem z Jastrzębia Sląskie

iwek31 bo popełniasz błąd wpisauj ąc swoj nick... Nie pisz Iwek 31, tylko Iwek31 (bez spacji jest poprawnie) tak mi sie wydaje

Gość enka02
Hej dziewczyny. Ja miałam laparoskopie w sierpniu 2005 r.Jajowody drożne, ale malutka endometrioza. Wszystko ok, ale mąż miał do niczego plemniki. Pół roku później, nadal nic. Pierwsza inseminacja-nic. Do drugiej nie podeszłam, bo przestałam myśleć o dziecku, zaczełam rozglądać się za nową pracą, a tu fik i okazuje sie ,że jestem w ciąży. Moja Zosieńka 20 marca skończyła 4 m-ce. Jeśli dziewczyny nie macie problemów z hormonami, macie regularne owulacyjne cykle nie dajcie sie namawiać na stymulację hormonalną, czy to do inseminacji, czy naturalnych probach. Bo ja nie miałam stymulacji i miałam nadal normalne cykle i mogłam ciągle probować, a dziewczyny po stymulacjach miały problemy z cyklem i owulacją.

Gość enka02
Podobno problemy zaczynaja się w chwili gdy mówię chcę mieć dziecko. Nasza psychika robi nam psikusa. Nigdy w to nie wierzyłam dopóki na mnie nie trafiło. Pozdrawiam.

Wiśniowa TY to masz oko faktycznie to ten bład chyba za długa drzemka Enka to super że CI się powiodło no właśnie cały czas barierą jest to że za dużo się myśli ale jak to zrobic żeby wyłaczyc głowę

ja staram się na co dzień nie mówic staram się o dziecko właściwie to z moich ust wcale to nie wychodzi nawet moje najlepsze koleżanki nie wiedzą co mnie tak naprawdę boli ale one mają dzieci rodzina też za bardzo nie, nawet już za bardzo nie pytają w pracy nikt wiec tak naprawdę to tylko Wy ale to jest budujące że można się wygadac

Gość trzeba sie sexowac i sa dzieci
mowie powaznie,moze macie jakies zle pozycje?

Violla ponieważ czytam sobie sąsiedni topik jak nie piszecie to pochwal się dokąd lecisz jestem ciekawa

Iwek teraz obecnie mieszkam z mezem w Irlandii i za tydzien lecimy do Angli:) w koncu zobacze mojego chrzesniaka:)

Viola a TY z samego olsztyna jesteś? to znaczy wracasz na święta do domu a potem z powrotem?

żle przeczytałam tzn nie wracasz na święta a co z pracą? macie coś

no to jak się nie pdzywacie to ja spadam oglądc Gladiatora :)

czesc Wiśniowa ja również życzę miłego wekendu choc ja zaraz zmykam do pracy na 10-18

ojej jakie pusteczki dziewczyny zyjecie??????????? dziś ciężki dzień w pracy a na dodatek dowiedziałam się że jutro też muszę iśc a perzecież ja dopero co z niej wróciłam a rano znów i kiedy mam miec czas na życie 😭 Od jutra rozglądam się za nową pracą 🌼 🌼 🌼

cześc tylko mi nie mówcie że znów nikogo nie ma widze że z Ciebie Viollu nocny marek ja w tym tygodniu będe miała na drugą wiec też mogę sobie pozwolic na dłuższe siedzenie dzisiejszy dzień jakoś przeżyłam :D :D:D:D:D a jutro już tylko może byc lepiej