Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

butki rylko jak mysliscie?

Polecane posty

Gość dfggg
"butki" to mogą być dla bobasa :o dajcież już spokój z tymi infantylnymi zdrobnieniami, bo się można pochlastać...

dobrze nich bedzie buty nie butki akurat tak mi sie napisalo a jak masz zamiar sie czepiac dlatego ze napisalam butki a nie buty to prosze bardzo mozesz sie czepiac wszystkiego. nie masz nic do powiedzenie i jestes grobowo powazna coz bywa...

Gość bara bara riki tiki taak
ten model srednio mi sie podoba, poza tym nie przepadam za rylko, bo ma dosc twarde podeszwy, ich buty sa niewygodne i nieadekwatna jest ich cena do jakosci :( wole inne firmy od rylki

hej nibys :) widze, ze nadal szukasz butków (specjalnie dla czepialskiego wyzej :P).. z czerwonych juz zrezygnowalas? te mi sie podobaja, choc faktycznie buty rylko sa cale takie \'twarde\' i ja za nimi nie przepadam.. (hmm a mam 2 pary pantofli ;) ) w kazdym razie model fajny tylko mysle, ze w innym sklepie kupisz podobne (duzo teraz takich) a wygodniejsze, bardziej miekkie i zapewne tansze :) pozdro 🖐️

bzium--->hej :):) no nadal szukam:):) z czerwonych nie rezygnuje i nadal szukam. juz jedne wypatrzylam w sklepie tylko znowu nie moj rozmiar buuu a te tez sa w kolorze czerwonym ale w tym metalicznym ladniej wygladaja:P:P wlasnie sama mam jedne rylko i twarde dlatego napawaja mnie watpliwosci. wlasnie rozmawialam z kolezanka i okazuje sie ze pracuje w rylku i moge je miec za ok 180 zl wiec coraz bardziej jestem na tak:) a ogolnie uwielbiam buty wiec zazwyczaj w necie ogladam ich duzo a pozniej pokazuje co znalazlam:) coz kazdy ma jakies hobby:P:P:P

Gość AllegrOwieczkA
ja mam 3 pary butów Ryłko i jestem bardzo zadowolona, wszystkie mięciutkie z poduszeczkami, porządnie wykonane, zero odcisków, wygodne, jak najbardziej polecam tą firmę. Ten model jest dosyć drogi, dlatego sama zastanowiłabym się nad zakupem, 300zł zapłaciłam za kozaki Ryłki

Biedak----> co to Kilmana?? AllegrOwieczkA---> mnie najbardziej w rylku narazie podoba sie trwalosc mam dosc butow za ktore zaplace 100 zl ale rozwala sie po tygodniu zwlaszcza ze ja bardzo szybko je niszcz coz jakos krzywo stawiam te stopy i wpadama na wszystko:D:D:D mam jedna pare i te okazly sie swietne i trwale mimo ze twarde. pisalam wyzej ze wlasnie dowiedzilam sie ze moge je miec za 180 zl to juz rozsadniejsza cena:) wiec coraz bardziej mnie kusza:)

Z tego co widzę jest to Estima, a one zawsze są droższe. Nie uważam się za jakąś snobkę (zresztą co to za snobizm za 180 zł), ale ja kupuję tylko buty od Ryłki, z tego względu że mam bardzo wąską stopę i każde inny buty spadają mi z nóg, nawet trampki. Nawet wkładki najgrubsze mi nie pomagają. Poza tym często jak kupuję buty innych firm, to zazwyczaj nie trafiam z odpowiednim rozmiarem:) a Ryłko ma 37 i dla mnie to jest rozmiar idealny. Mam kilka par od kilku lat, chodzę dość intensywnie, i są świetnej jakości. Jedyne buty jakie mnie nie obgryzają, a stopę mam bardzo wrażliwą. Zawsze miałam problem z kupieniem butów, ale w końcu trafiłam na tę firmę i jestem zadowolona.

Gość kundrie
akurat te nie za bardzo mi sie podobają, ale od lat noszę tylko w zasadzie buty tej firmy :) i nie wyobrażam sobie innych - są miękkie, wygodne, trwałe :)

jeśli przypadają Ci do gustu to ja się podpisuje pod listą zwolenniczek tej firmy,która choć ma swoja cenę to produkuje obuwie naprawdę dobrej jakości :)

Gość w życiu
nine west ma lepsze, tzn. o wiele bardziej wygodniejsze buty

Gość wrocilam z dubaju
buty zwykle jak na ta cene

eh na razie bylam w 2 sklepach rylko zeby zmierzyc je i nie ma ich buuuu dzis sie wybieram na zakupy wiec sprawdze. pytam o firme bo spotkalam sie z roznymi opiniami i tak nie zdecydowana jestem:)a ostanio kupilam juz 1 butki wiec te juz na najbliszy czas beda ostanimi a tamte mi spadja i lipa. w zyciu---> niestety koleznaka pracuje tylko w sklepie rylko wiec niestety znizki w nine west nie dostane buuu a wogle gdzie jest w krk ich sklep? kurcze juz nie chce mi sie po zwyklych obowniczych chodzic bo trzeba sie nabiegaca:P:P wole isc do jakies galeri bo przynajmniej wszystko w jednym miejscu:) nie wiecie gdzie sa te buty w krakowie? bo kurcze malo czasu:P pozdrawiam dziekuje za wypowiedzi:)

znalazlam zmierzylam i kupuje:):) dziwne wczoraj jeszcze ich nie bylo w sklepach a dzis w tych samych juz sa:):):)sliczne w rzeczywistosci sa czarne a na tych zdjeciach wygladaja na takie metaliczne a jest to porostu czarny lakierek ale w sklepie mnie tak urzekly kupuje:) moja mami tez na rylko sie zdecydowala wiec mam nadzieje ze potwierdza sie te pozytywne opinie:) thx

Gość kotka w baletkach
butki z wklejonego linka sa boskie tyko ... dlaczego tak wysokie:(( o mammaaaa mijaaaaaaa i cena też niezaspecjalna :((

Gość nie tylko w tym kraju
te mi sie nie podobaja brzydki obcas zbyt blyszczace te marszczenie na peicie tez nie za bardzo i cena wysoka na allegro widzialam o wiele ladniejsze i tansze

wlasnie popatrzcie na stronce rylka na nie http://www.rylko.pl/ niestety stronka w javie i nie da sie wkleic linku bezposredniego. sa czarne niestety na zdjeciu z linku srebrne (choc i srebrne metaliczne mi sie podobaja:):)) i sa to lakierki czarna lakierowana skorka:):) mniam:) co do marszczenia jestem zdowolnoa z niego bo mnie wiecznie buty obciaraja na piecie w tych tego nie ma:) nom naszczescie z cena nie mam problemu 180 to jak dla mnie ok:) wysokosc stanowi problem ale powoli sie przyzwyczajam:):)

Gość Gdula
Buty Ryłko są BEZNADZIEJNE. Jakość nieproporcjonalna do ceny! Szybko się niszczą, już drugie reklamuje: w jednych drut z paska sandała (czasami w skórzanych paskach jest taki drucik) wbił mi się w nogę (i to całkiem głęboko), w drugich obcas odłamał się przy trzecim założeniu (w dodatku, w momencie, gdy stałam w miejscu!). Po zareklamowaniu czekam już drugi miesiąc na naprawę! Nie polecam!!!!

Gość piastun
Witam postanowiłem robić gdzie sie da negatywna opinie o tym chłamie który jest produkowany przez firmę Ryłko. O produktach tej firmy mogę powidzieć jedno chłam i to najwyższych lotów normalnie Made in Poland. Obsługa reklamacji (skep w warszawiw na dworcu wileńskim) maxymalne dno :) szkoda pisać. Buty kupione po tygodniu zaczeły farbować :) okazało sie, że to jest tak normalne, że lepiej nie mówić. Pani myslała, że jesteśmy z Zimbabwe czy jakoś tak normalnie :D. Stwierdziła, że but za 200zł musi farbować i nawet jeżeli noga jest czarna jak smoła to wszystko jest OK i że but jest dobry tylko my sie czepiamy. Od 2 miechów bujamy sie z tymi ciołkami, żeby kase oddali ale walczą dzielnie ale teraz zmieniamy taktyke bo będziemy supportowani przez UOIK. Generalnie odradzam tego serdecznie już lepiej kupić buty u chinczyków za 20zł bo jakość jest 10000000000 x lepsza :) juz nie wspomne o stosuknu ceny. pozdrawiam

Gość niezadowolony
rylko ma naprawde badziewne obuwie i wszystkie akcesoria które sprzedawcy dzielnie wciskaja klientom.towar jest naprawde beznadziejeny. klientów traktują jak smieci,na maxa wydłuzaja czas naprawy, byle tylko nie oddac gotowki.ponad jako pracodawca, nigdy nie spotkalem sie z tak okrutnym i chamskim traktowaniem pracowników. szkoda słow.szczerze odradzam kazdemu kto miałbypropozycje pracy w tej firmie.PORAŻKA

Gość AJAJAJA
a ja pracuję w tej firmie i jestem bardzo zadowolona:) Przykro mi słyszeć, że Pan Niezadowolony jest rozczarowany obsługą w naszej firmie, musiał Pan trafić na zły humor sprzedawcy albo do nie odpowiedniego butiku.U mnie osobiście klientki są zadowolone zarówno z obuwia które im proponujemy jak także z obsługi:):)oczywiście zdażają się też niezadowoleni klienci ale to się zdaża w każdej firmie. Pozdrawiam

Gość ewrewrew
szczerze te buty nie sa warte ceny moim zdaniem

Gość miska28
wole buty oleksy

Gość brodziaty
piszesz ze jestes pracodawca niezadowolony to zaplac mi 25 zeta na godzine to przyjde do ciebie tylkoo jak znam zycie to po12 godzin bez ubezpieczenia a u niego mam 20 z ubezpieczeniem

Gość koti
Reklamacja w firmie to walka z wiatrakami, składałam reklamację już 4 raz do tych samych butów i po miesiącu dowiaduję się, że buty przyszły, ale nadal nie są naprawione, nawet okiem laika widać, że nic z nimi nie zrobili, jedynie na kartce napisali, że są po naprawie. (Zresztą nawet na kartce, żednej informacji jaka jest wada i jak ją ponoć usunęli) i tak już 4 raz z kolei. W dodatku w dokumentacji był podpięty paragon nie z mojego obuwia. Oni poprostu mają wielki bałagan a w dodatku nie szanują klienta, wszystko jest dobrze jak buty są w porządku, ale jak przyjdzie je reklamować to się zaczyna zabawa bez końca. Teraz zlecę to instytucji państwowej, niech się zRyłko męczą i dochodzą praw konsumenckich!!!!

Gość aldul
Przestrzegam przed daniem się nabrać na zakup butów firmy Ryłko. Wczoraj po raz trzeci popełniłam ten błąd dając się skusić promocjom. Buty Ryłko nadają się tylko i wyłącznie do postawienia na półce. Absolutnie nie należy w nich chodzić, nawet po domu lub biurze, gdyż materiał z którego są wykonane jest taki tandetny (w ustach ekspedientki nazwany delikatnym), że nie ma możliwości by bez uszkodzenia przechodzić w nich choć jeden dzień. Wciąż głupia po dwóch poprzednich zakupach, zaryzykowałam ponownie zakup pantofli w celu używania ich wyłącznie na terenie biura w charakterze eleganckich "Kapci" i chodzenia w nich tylko po wykładzinie dywanowej. Niestety i tym razem już pierwszego dnia mam zdartą skórę z czubów buta ( dywany są naprawdę przeszkoda dla tych butów) i oczywiście moja próba reklamacji znów została odrzucona - że to niby uszkodzenie mechaniczne i nie podlega reklamacji. Na miłość.... do czego służą buty, jak nie do chodzenia w nich; a jeśli na dodatek nawet chodząc po dywanie można je uszkodzić, to ja już nie wiem do czego służą buty.