Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowie i nieuroda

Mój kompleks, jak się wyleczyć?

Polecane posty

Gość zdrowie i nieuroda

Dziewczyny pomóżcie :( Chodzi o to, że moim największym kompleksem jest duży biust. Teraz zaczyna się robić coraz cieplej, a mi jest wstyd ściągać kurtkę, wszysycy faceci się wgapiają. Jestem szczupła, więc nie jest to kwestia wagi Co mogę zrobić? Jakie macie sposoby na przynajmniej optyczne zmniejszenie biustu?

Gość Ciesz sie ja nie mam nic
nawet nie ma w co się gapić

Gość zdrowie i nieuroda
Możesz kupować sobie śliczne bluzki, biegać bez problemów, nic ci nie skacze jak chodzisz...

Gość bura jestem
najwazniejsze to dobrze dobrany, najlepiej zabudowany biustonosz-z reszta sama wiesz najlepiej jakie nosic jesli chodzo o ubrania dobrze sprawdzaja sie golfy-na taka pogode swetry, najlepiej w tych ciemniejszych kolorach, w lecie np na wieczorny wypad do miasta koszulka bez rekawkow z polgolfikiem-ladnie tuszuje duzy biust ogolnie ciemniejsze kolory bluzek-nie zwracaja tak uwagi, za to mozesz nosic kolorowe dodatki-jakas fajna torba, bransoletki, ciekawy pasek do spodni-nie bedzie tak smuto a na pewno tez odwroci uwage hm mozesz zapuscic wlosy :PP ja mam proste wlosy do polowy plecow i jak ubiore koszulke z dekoltem (bez przesady, nie takim gdzie mi pol biustu wyskakuje) to zarzucam wlosy do przodu i nie widac nic ;) ogolnie koszulki z dekoltem przy szyji albo lodeczki, bedzie widac twoje ladne szczuple ramiona, albo np ladna spodniczka odslaniajaca nogi unikaj koszulek ktore sie maja marszczenia bo powieksza biust, duzych wzorow na bluzkach, raczej jakies drobniutkie kwiatki itp jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze

Gość 111111111
ale napewno faceci wgapiają się z zachwytem a nie krytyką :D nie martw się

Gość mala232323
o matko znam ten bol , a jak np zalozy sie bluzke z fajnym dekoltem, ale nie takim wielkim to kazdy sie gapi az glupio !!! ja wlasnie zakladam takie polgolfiki w ciemnych kolorach i nosze kolorowe dodatki czy spodnice jasna, albo spodnie. Ale mimo wszystko to mi nie daje zyc :(

Gość Agnes86
To co ze z zachwytem. Ja akurat biust mam maly ale ogolnie jestem ladna dziewczyna, do tego niesmiala wiec jak ide ulica i zarowno mezczyzni jak i kobiety sie na mnie patrza to strasznie mnie to krepuje i peszy, wolalabym sie nie wyrozniac tak uroda, specjalnie nosze myszowate ubrania zeby nie zwracac na siebie uwagi chociaz wiem ze tym strojem odejmuje sobie urody :O