Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna for ever

porozmawiam z ksiedzem na wazny temat

Polecane posty

Gość smutna for ever

chcialabym porozmawiac z ksiedzem na wazny temat... mam problem i chcialbym sie dowiedziec jak na to patrzy ....ksiadz tylko prosze bez wyglupol.. zapraszam na skypea moj nick: smutna4ever

Gość wiedzma_wroc
idz do koscioła,bo chyba tam powinni byc księza,z tego co sie orientuję... o tempora,o mores....

Gość to może lepiej pójdź
do jakiegoś kościoła no chyba że to jakiś szyfr, mówię że chcę pogadać z księdzem a tak naprawdę ......

Gość wiedzma_wroc
no wlasnie...zeby podac namairy na skype'a dla potencjalnych fagasow.Moze sie mylę ,ale recę opadaja gdy czyta się takie tematy

Gość smutna for ever
nie pojde do kosciola bo jest to bardzo delikatny temat a poza tym jestem osoba czest bywajaca w kosciele i nie chce zeby potem ktorys z ksiezy innaczej na mnie patrzyl.....to naprawde bardzo delikatna sprawa.....a poza tym nie jestem az tak odwazna zeby o tym mowic prosto w twarz a Wy tu juz od razu nie wiadomo co????sobie myslicie

Gość smutna for ever
wiedzma nie rozumiem o co Ci chodzi ja tylko chce porozmawiac

Gość smutna for ever
a poaz tym te "namiary" to nie sa moje osobiste zalozylam konto wlasnie w tym celu zeby pogadac a potem skasowac a rece to mi opadaja kiedy widze ksiedza prowadzaacego sie z panienka a Wy mi kazecie isc do kosciola i gadac z nim o moich uczuciach

Gość to może lepiej pójdź
to nie idź do najbliższego :) Jak cię zjedzie to poszukaj innego kościoła. W końcu wśród księży też się trafiają rozsądne egzemplarze :D tylko trzeba poszukać

Gość nitka22
idź do innego kościoła niż zazwyczaj chodzisz możesz nawet wejść do konfesjonału jak mu w twarz nie chcesz patrzyć

Gość a przez net pogadasz
sobie z 56 letni hydraulikiem onanistą, który będzie sobie robił dobrze w czasie rozmowy z tobą, podając się z ojca Arkadiusza. Jak musi być ksiądz szukaj na żywo. Dobra rada 🖐️

Gość wiedzma_wroc
ależ ja Ci wcale nie kaze rozmawiac z ksiedzem,jak dla mnie to zaden autorytet.Masz wolną wolę ,rozmawiaj z kim chcesz,dziwię się tylko ,ze suzkasz księdza w necie ,na babskim forum.Utwierdza mnie to tylko w przekonaniu ,ze dobrze robię trzymając sie jak najdalej od koscioła

Smutna, domyślam się, że byłaś w związku z Xem a on Cię zostawił. w takiej sytuacji nie idź do innego ksiedza, tylko do psychologa, który Cię wysłucha, nie potępi i pomoże poradzić sobie z przykrościami jakich doznałaś. Trzymaj się! Powodzenia!

Gość PROWOKACJAAAAA

Gość smutna for ever
nie....nie bylam z ksiedzem chociaz pewnie bym chciala boje sie rozmawiac z obcym ksiedzem na tematy milosne licze na ludzka uczciwosc na tym forum bywaja ksieza chociaz to baskie forum naprawde jest mi ciezko imam tego wszystkiego dosyc tak latwo Wam mowic idz sobie do innego kociola i co??? coo powiem??: przepraszam ale chcialbymporozmawiac nie mam ochoty jezdzic po miescie wylewajac swoje smutki po roznych kosciolach i nie wiadomo jakiemu ksiedzu a tak to przynajmniej bede miala nadzieje zerozmawiam z kims porzadnym

Gość smutna for ever
jaka PROOKACJA??? hallo???? j

Gość Ojciec Arkadiusz
Mów, córko.

Gość wiedzma_wroc
osobliwa ta Twoja logika....będziesz miała pewnosc ,ze rozmawiasz z kims porzadnym???dziewczyno,halo!!!to jest internet i tak jak juz ktos napisał 50letni oblech moze sie onanizowac sluchajac Twoich wynurzeń.Pogadaj moze lepiej z kimś bliskim,z przyjacielem,na litość boską...

Gość wiedzma_wroc
to chyba latający cyrk...

Gość w tym temacie brakuje tylko
hiszpańskiej inkwizycji 🖐️

Gość smutna for ever
bosze !!!!! nie chce przyjaciela bo on nie jest KSIEDZEM a ja chcee porozmawiac z ksiedzem bo tylko on moze mi jakos pomoc spojrzec na to z jego strony czemu mi sie tak dziwicie?????? nigdy nie mieliscie deprechy tacy happy jestesciei ubawieni ze drugiego czlowieka nie potraficie zrozumiec!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a co ma wspólnego ze sobą
KSIĄDZ - DEPRESJA - PATRZENIE Z JEGO STRONY a) zakochałaś się w księdzu, on nie chce rzucić sutanny i masz deprechę b) zakochałaś się w księdzu, on chce rzucić sutannę i masz deprechę c) nie mam więcej pomysłów zgadłem?

smutna for ever- byłaś na fatalnym... i tam jakaś dziewczyna z \'kocham księdza\' zaproponowała Ci rozmowę na gg... ale jak widzę chyba nie skorzystałaś...

...i jeszcze jedno... jeśli chcesz pogadac z iksem, takim 100% pewnym, to jest taki czat, nie wiem teraz na jakim portalu, alewystarczy w googlewpisac \'czat katolicki\' i tam pewnosięwyświetli... no... na jednym z tym czatów CODZIENNIE od którejś do którejś godziny JEST PRAWDZIWY x (jeden albo kilku)

Gość smutna for ever
nie nie zgadles !!!!! strzelaj dalej a ja Ci napislam ze owszem chce pogadac ale tylko na skypie....no i co???

Gość gonk
jesli chcesz moge z Toba pogadac na skype.. wprawdzie nie jestem ksiedzem.. jestem kobieta... jesli oczywiscie chcesz...

Gość smutna for ever
dzieki koloratka a Ty co tam wytrzelales???

Gość wiedzma_wroc
żałosne

Gość smutna for ever
gonk zapraszam a Ty wiedzma skoro jest ro dla Ciebie zalosne to sie nie wypowiadaj i zmien topik:)

Gość smutna for ever
zapraszam na skypa!!!

Gość smutna for ever
No bo bzyknęłam się z księdzem tak szybko podczas szkolnej wycieczki i teraz jestem w ciąży. Powiedzięć mu o tym?