Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka. jutro albo

naucz mnie jak być trudną dla ciebie.

Polecane posty

jakie laski wam się podobają? to znaczy jaka ona musi być żeby was zaintrygować swoją trudnościa i żebyście chcieli ją zdobyć. kiedy dać wam pierwszego buziaka? na 3 randce? kiedy pojsc z wami do lozka? jak sie zachwywac w stosunku do was? porsze powiedzcie mi. nie chce być łatwa. chce być cholernie dobra w swojej trudności.

Gość a ile Ty masz lat dziewczyno

19. do tej pory byłam zbyt łatwa

Gość ------ ----- ------ -------
albo sie ma to cos w sobie albo nie tego sie nie można nauczyć kobieta z klasą - od urodzenia albo wcale :P

można się nauczuć. powiedzcie tylko jaka to jest kobieta z klasą. bede taka

nie możesz sie tego nauczyć bo to jest coś co kobieta ma w oczach - jedne mają dume i poczucie własnej wartości a inne to co Renia Begger sorry winnetou :)

dobra inaczej. nie chce wyjsc na latwa. kiedy dac mu buziaka?

Gość alek najlepszy z bogow
jak? hm .

Gość Benek
Wam kobiety wydaje się że faceci chcą tylko jednego, że myślą tylko dolna cześcią ciała!!! Wielu z nas podchodzi do tego w ten sposób: Jesli chcesz wyrwać kobiete tylko dlatego żeby ją przelecieć to wiadomo że chcesz aby jak najszybciej ci uległa dała tego czego chcesz a potem cześć. Ale wiadomo co się mysli i mówi o takich kobietach. Poprostu ku.. Nie znam takiego faceta który by z szacunkiem mówił o kobiecie która oddaje mu się na pierwszej randce. Takie kobiety są dobre na raz, może dwa. Czesto jest tak że facet juz na pierwszej randce dobiera się, prawi komplementy, ale jeśli kobieta odmówi , facet wie że to wartościowa kobieta, którą można szanować, pokochać i myśleć o przyszłości. Mimo tego że jestem facetem to uważam że kobieta nie powinna iść do łużka wcześniej niż po 4 miesięcznej znajomości. I nawet jeśli facet niewiem co będzie ci mówił a ty uznasz że mu ulegniesz to i tak pomyśli że jesteś łatwa. A prawda jest taka że z łatwymi kobietami można się zabawić ale napewno nie mozna planowac dłuższego związku a napewno juz nie przyszłości. Tez kiedyś wyrywałwm panienki na dyskotekach i przyznam się że jeśli była atrakcyjna to liczyłem na szybki sex i cześć. Kiedyś poznałem super dziewczynę, bardzo mnie zainteresowała, więc na drugiej randce chciałem ja sprawdzić, delikatnie zaczęłem się doniej dobierać ( to był test jeśli by uległa to konieć, jesli nie to myślałem o niej w kategoriach przyszłości) i dostałem w twarz. Bardzo się ucieszyłem bo trafiłem na porządną dziewczynę. Później nie chciała mnie widzieć bo powiedziała że jestem palantem który oczekuje tylko jednego. Więc powiedziałem o moim tescie, też się ściekła i by mi się dostało drugi raz w gębę. Nasz pierwszy raz odbył się po 7 miesiącach naszego związku. Teraz jesteśmy 5 lat i bardzo ja kocham. DZIEWCZYNY PAMIĘTAJCIE WBREW TEMU CO MÓWIĄ FACECI TO NIE LUBIMY ŁATWYCH KOBIET, TE ŁATWE MOGA BYŻ NA NOC MOŻE KILKA ALE NIC WIĘCEJ ONE ZAWSZE W OCZACH MĘŻCZYZN BEDĄ ZWYKŁYMI KUR.. NAWET JEŚLI BĘDA OLŚNIEWAJĄCO PIEKNE. Sory że tak piszę , ale często rozmawiałem z kumplami na ten temat i każdy tak sądzi. Lubimy się zabawić ale jeśli chcemy się związac to tylko z kobieta która szanuje swoje ciało. Ale widzę co się dzieje na dyskotekach to coraz więcej kobiet nie ma szacunku do własnego ciała tak więc mężczyźni też nie będą do takich kobiet mieć szacunku. Pozdrawiam

Gość miksująca z drzewami
Benek, piękna wypowiedź:) mam nadzieję, że trafi do tych pań, które mają kłopoty z powstrzymaniem się od szybkiego zaspokajania potrzeb panów;)

Niestety Benek ale każdy kij ma dwa końce Dziewczyny są identyczne jak męzczyzni - z jednymi się żenią a z innymi chodzą do łóżka.Jeśli sobie taka spryciula upatrzy odpowiedniego kandydata na męża to potrafi być DLA NIEGO naprawde trudna i niedostepna .Charakteru nie zmienisz.Pozostaje wierzyć swojej intuicji :P

tak dobrze. ale kiedy dac mu buziaka?

Gość jajajajajajajaja
własnie admin, naucz mnie jak być trudniejszą dla ciebie, albo łatwiejszą!

Gość jajajajajajajaja
i tu cie mam admin!!!

madrze powiedziane Benek, ale zapomniałeś o jednej kwesti. Wyżej juz ktos o tym wspomniał ale z troche innej perspektywy. Czasy się zmieniły i kobiety też czasem chcą tylko pobawić sie, zaspokoić swoje potrzeby. W takiej sytuacji jednak powinny zdawac sobie sprawę z tego, że od seksu nie zbudują związku. Ktos mądry powiedział, że \"wiekszy wstyd nagiej duszy niż nagiego ciala\" ale ja nawet w chwilach najwiekszej słabości nie zdecydowałabym sie na seks z nieznajomym. Nie umiem tego wytłumaczyc bo wydaje mi się oczywiste. Są ważniejsze argumenty niz możliwość zarażenia sie czymś czy uznania dziewczyny za łatwą.

Gość dyziek
ja dziewczę mi nie ulega od samego początku to myślę że nie jestem w jej typie i idę dalej

Gość dyziek
natomiast jesli idzie o facetow to zawsze jestem uległy i pasywny 🖐️

Gość dyziek
no nie tak od razu idę dalej, dopiero jak przełamiemy wszystkie tabu i przekroczymy wszelkie granice czasem to trwa latami ;-)

Gość dyziek
jeżeli kobietę facet pociąga to chyba naturalne jest że chce się z nim również kochać a nie tylko o polityce dyskutować, a jeżeli nic do siebie nie czują to i po co, wtedy szuka się dalej, puszczanie się jest złym określeniem, ja bym je zastąpił wzajemną fascynacją

Gość tyłeczek i usmiech
zgadzam sie z tobą

Gość upupupupupupupuppuupupupup

hmmm a jak sie nazywa facet ,ktory idzie z dziewczyna na disco lub na pierwszej randce.....?? kurwiarz?? to do benka

Wszyscy mowia o puszczalskich panienkach ,moze one popraostu traktuja sex przelotnie jak wy i kiedy widza matola ktory sie do nich lepi to was wykorzystuja a nie wy je , chyba czasdy sie nieco zmienily . wKURZA MNIE TO ,ZE jesli dziewczyna idzie do lozka z facetem to mowi sie o niej kurwa a faceci ktorzy robia to samo nie sa obrzucani blotem.