Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malagabi

POOOMOOCYYY !!!

Polecane posty

Witam! Nie wiem czy dobrze robię , ale chciałabym podzielić się z wami moim wielkim życiowym dylematem. Mam 20 lat. Poznałam GO dwa lata temu. Od niechcenia napisał do mnie na gg. Okazało się ze jest z tej samej miejscowości co ja. świetnie nam sie rozmawiało. Wysłał zdjęcie. okazało się ze znam go z widzenia - i nie ukrywam ze jest cholernie przystojny. Spotkaliśmy sie jakiś miesiąc po pierwszym \"napisaniu\". On juz wtedy był w Anglii. Spotykałam się z nim cały czas, ale miedzy nami nigdy do niczego nie doszło. Teraz jest w Polsce co 3 miesiące a przez ten czas ja tęsknie. On w tym czasie odzywa sie - pisze smsy, rozmawiamy na skype na gg. Wszyscy naokoło mają nas za parę. Ale on nigdy nawet nie chcial mnie pocałować. Wszystko musiałam prowokować ja. On tyle razy powtarza mi, ze jestem inna - ze ja to nie typ kobiety na jedną noc tylko na całe życie. Zabiera mnie na spacery, do kina, do gwiazd. Sprawia ze czuje się kims cholernie wyjątkowym. Tylko nie okazuje czułości..Nie wiem co mam robic. On ma 25 lat

Gość vbner
mnie tez calowanie brzydzi..

Gość na spacery do kina do gwiazd
... :) ... świetne

Gość pomocy szukasz tu na forum
powiedz jemu, że jesteś w 6 tygodniu ciąży z kolesiem, który robi jako palacz w remizie to może się gostek odwali w końcu od Ciebie

ja bym porozmawiala szczerze. trudno stapac po niepewnym gruncie. moze bopi sie ze ty nie odwazajemniasz jego uczuc albo traktuje cie jak przyjaciolke. szczera rozmowa zawsze najlepsza

Ale o co chodzi?! Przecież mało się znacie - więc dlaczego masz oczekiwać już jakichś deklaracji? Te 2 lata nie obfitowało pewnie w wiele spotkań, czasami po miesiącu znajomości ma się większy \"staż\" spotkań... Albo poczekaj, albo... sama pomyśl o wyjeździe do Anglii (chyba że on wkrótce ma wracać).