Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o kurcze..

pomocy bardzo potrzebuje

Polecane posty

mam 24 lata, współżyję od 6 ze stałym partnerem!ostatnio zauważyłam białą wydzielinę z pochwy, przy czym nic mnie nie boli nie swędzi ani żadne takie!!u gina byłam 1 raz w życiu i więcej chyba nie pójdę bo potraktował mnie jak kawał mięcha armatniego i się strasznie zraziłam!!!co mi może dolegać?czy konieczna będzie wizyta u ginekologa?dodam ze brałam antybiotyki i to dość długo ale lekarz nie uprzedził mnie ze mogą być jakieś problemy z drogami rodnymi!stosowałam kilka domowych sposobów i z apteki bez recepty m.in. tantum rosa i pałeczki kwasu mlekowego ale nic...proszę poradźcie

Gość to moze byc
wlsanie wynik brania antybiotyku. Przy antyb. latwiej namnazaja sie grzyby, często kobiety mają z tym problemy. Radziłabym jednak iśc do lekarza bo nieleczone zapalenie moze sie potem bardzo długo "paprac". Nie wiem czy to prawda ale wiele dziewczyn twierzdi, ze dużą iloscc bialego sluzu mialy przy ciązy...

Gość tyłeczek i usmiech
ciąża jak nic

w ciąży nie jestem na 1000%grzybica też jakoś mi nie pasuje bo nic nie swędzi i nic nie piecze ale jednak ciągle cosik leci :(niestety!może to jakieś nadkażenie bakteryjne czy cosik!myslicie że konieczna będzie wizyta u gina?kutw strasznie się boje ginekologów tak jak większość stomatologów:(wolałabym pójść 10 x do stomatologa niż raz do gina

Gość susinka
oj przekonaj się. w Twoim wieku powinnaś co roku odwiedzać lekarza i robić cytologię. poszukaj dobrego gina, który potraktuję Cię przyzwoicie. a z tą wydzieliną koniecznie musisz iść. czasem zapalenia nie objawiają sie swędzeniem tylko właśnie zmienioną wydzieliną. i uwierz, że nie leczone mogą doprowadzić do powikłań. ja raz nie wyleczyłam grzybka i teraz ciągle mi nawraca. i mimo stosowania najlepszych leków obawiam się że jeszcze długo będę z nim walczyć :(

Gość waikiki
ja miałam taką wydzielinę bez towarzyszącego bólu i swędzenia na 3 dni przed tym jak pękła mi torbiel na jajniku. Niestety póżniej był ból jak cholera i operacja! Idź do ginekologa dziewczyno, przecież możesz iść do innego niż tego kiedyś. Na pewno będzie lepszy!!