Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivien tour

Jest mi tak źle na sercu od wczoraj

Polecane posty

Gość vivien tour
"tez byla takim pustakiem jak ty i wlazila do wyra kazdemu" to nie jest obrażanie? no weź wybacz.. z resztą nie ważne i tak nie chodzi tutaj o to..nie wiem co mam zrobić.. musze sie zastanowic nad tym wszytskim.. Asta Lavista dzięki:)

vivien tour ----->...tez byla takim pustakiem jak ty, wlazila do wyra kazdemu....tak lepiej...niestety ale sadze ze jestes malo pojetna ze jeszcze nie widzisz tego jak facet cie traktuje....a po przecinku to juz o niej nie o tobie...

Gość vivien tour
nie będę sie rozczulać nad tym że i tak uważam że mnie obraziłaś,nevermind to co sie stało wczoraj tak mnie zaszokowało że nie wiem po prostu co mam zrobić i to mi się rozchodzi..a nie o to czy ja jestem ślepa..serce nie sługa .

Gość vivien tour
Wobraź sobie że pojmuje a co zrobie to już moja sprawa,narazie będę obserowować jak on sie zachwouje wobec mnie ale ani mi się śni dzownić do niego i się pytać czy sie zobaczymy czy nawet odzywać do niego.Poczkamy zobaczymy.

Gość vivien tour
Ale jesteś kretyn wiadomo że nie będę dokładnie robiła tego co mi mówią chciałam tylko porady a wiadomo chyba że zrobie tak jak uważam, ależ mnie ubawila twoja wypowiedź czysty debilizm..