Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana1234

troche krępujące pytanie ale ważne!

Polecane posty

Gość zestresowana1234

czy jeżeli dostane skurczy moge sie sama na szybko ogolić w okolicach krocza?Wolałabym to sama zrobić przed porodem.Czy lepiej dać sie lekarzom ogolic?I czy musze byc cała ogolona czy wystarczy tylko w okolicach warg a u góry już nie?Bo chyba paska nie bede robić dla lekarzy?prosze o odp. kobiety które juz rodziły?

Gość jak bedziesz miec skurcze
to nie bedziesz myslec o goleniu

Gość gina gina
no właśnie - lepiej zrób to troche wczesniej ;)

Gość zestresowana1234
jakbym tylko wiedziala kiedy urodze...ale chyba nie musze byc dokladnie ogolona?

to nie lekarze golą. oczywiście że możesz się sama ogolić :)

Gość proponuję się tym nie martwić
Ogoli Cię położna. Zrobi to tam gdzie trzeba i niczym się nie przejmuj. 🖐️

Gość jeju u
ja goliłam się codziennie mimo że brzuch był wielki jakos dawałam sobie radę. Ale goliłam sie zawsze nawet jak nie byłam w ciąży.Nie wiem jak kobiety mogą sie kochać i czuc w ogóle jak sa takie zarośniete:PZawsze goliłam sie "z grzywką" i tak też byłam do porodu a pani doktor która odbierałą poród zapytała meza kto tak lubi ja czy on?

Gość zestresowana1234
no to podziwiam,ja jestem w 9mies i zupełnie nic nie widze!!!też zawwsze dbałamo to żeby być atrakcyjna dla męża ale nie bede sie teraz trudzić przed lustrem,jeszcze sie zatne!mimo że jeszcze sie kochamy on doskonale rozumie że nic nie widze...a przecież nie dam mu sie golić :-)

U nas w szpitalu nie gola . Nie słyszałm o wymogu ogoleni sie samemu, ale raczej nikt nie chce jechac zarosniety jak małpka.;-) Ja sobie radze sama...jakos...... ha ha, ale efektów i tak nie widze. :-P

Gość jeju u
zestresowana a nie próbowałaś robić tego na wyczucie? naciagnać skóre i delikatnie golic.Ja miałam naprawde olbrzymi brzuch niektórzy mysleli ze bedę miała bliżniakiale troche gimnastyki w wannie i jakos dawałam sobie radę.

Gość a ja tak sobie radziłam
ja dostałam skurcze o pierwszej w nocy, ale nie były takie mocne, i dałam sobie radę wtedy sama się ogolić. Po jakiejś godzinie skurczy co 10 minut weszłam do wanny, wykapałam się, ogoliłam i ubrałam i czekaliśmy z mężem na częstsze skurcze. Do szpitala pojechaliśmy o szóstej rano.

ale jakbyś sama nie zdążyła to weź ze sobą dobrą maszynkę:)

Gość troglodytka
mnie ogolono za pierwszym razem 13 lat temu, a już 11 i 8 lat temu nie golili. I nie dawali lewatywy!!! :D A mnie to wisiało, czy się komuś moja pipka podoba! Nie goliłam, teraz to co innego, człowiek jakis bardziej cywilizowany się robi z wiekiem...