Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karamala

nie potrafie odejsc... a powinnam...

Polecane posty

Gość karamala

zdradzil mnie dwukrotnie.... jest nieczuly... nie potrafi mi powiedziec ze mnie kocha... jestesmy 2 lata... ja go kocham i nie widze swiata bez niego.... dlaczego??

Gość bebiko
musisz zacząć myślec o sobie nie o nim! Wyjdź do ludzi zacznij obcować z innymi, najlepiej by i byli to faceci może dostrzegniesz ,że bez niego zycie tez jest coś warte, a nawet więcej warte niz z nim skoro ona tak cie traktuje. Zrobiłam tak, mam teraz wspaniałego faceta, najwspanialeszgo pod słońcem i choć wtedy nie mogłam sobie wyobrazić zycia bez tamtego teraz zastanawiam sie co w nim widziała skoro ja dawałam wszystko a on nic..?? trzymaj sie, powodzenia

zjawisko potocznie nazywane \"toksycznym związkiem\" nie zazdroszczę ,bo ponoć odbiera ludziom zdolność racjonalnego myślenia, i wprowadza w stan ułudy i kompletnego otępienia na bodżce zewnętrze( czyli zdrowy rozsądek)

Gość karamala
moze jest to toksyczny zwiazek ale mi tak ciezko... kocham go, bardzo! wczoraj całą noc przeplakalam.... nie wiem co robic... bez niego sobie nie poradze, czasami chcialabym by on odszedł, bylo by mi latwiej...

kolejny objaw toksyczności- \"bez niego sobie nie poradzę\" Acha, on cie nie opuści bo on gra w tym związku rolę wampira energetycznego. Przykro mi.

Gość moze psycholoch by Ci pomogl
bezstronna osoba pomoze dostrzec ci rzeczy ktorych tak latwo sama nie zobaczysz, pomoze tez ci przejsc przez zerwanie. no i zrozumiesz siebie. byc moze wcale nie kochasz go a tylko boisz sie samotnosci? pamietaj ze samotnosc jest wstepem do milosci.

Gość karamala
chcialabym by dotarło to do mnie co mowicie.... boje sie wszystkiego... ze odejdzie... ze nie poradze sobie... ze nie zapomne... ze umre z tesknoty... z zalu....

Gość karamala
dlaczego on taki jest ??? o co mu chodzi ??? jestem dobra, nie skrzywdzilam go nigdy ... dlaczego ??

Gość nie szanuję kobiet które same
się nie szanują-wszyscy faceci tak mają-jak wie,że cokolwiek zrobi ty i tak będziesz przy nim to wcale nie będzie się staral by bylo dobrze-bo po co.... Głupia laska z ciebie....Żal mi ciebie....

Gość karamala
odejde i co dalej ?? nie wytrzymam tego...

Gość karamala
przeczytalam kilka wypowiedzi ma tym forum... tak, to jest toksyczny zwiazek... dzisiaj to wszystko przemysle.... odejde.... koniec z jego chorą grą..... kurcze nie wytrzymam.... ale bede silna !!!!!!!!!!!

Gość karamala
uwazajcie na takich bo oni są chorzy psychicznie...

Gość karamala
a ja pomału przy nim tez sie głupia robilam... koniec z tym, to moje zycie moje i tylko moje !!!! zaden nie bedzie mnie jak scierwo traktowal .... !! dziekuje Wam :*