Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi

Co Wy o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość pomozcie mi

Mój ukochany mial wczoraj urodzinki i dzwoniła z życzeniami do Niego zona Jego kumpla, mnie sie to nie spodobało, tymbardziej, że jakis czas temu, Ona podrywała mojego ukochanego, widze jak na niego patrzy gdy sie spotykamy....powiedzialam mu co o tym mysle wczoraj i wynikła awantura no i dzis jest mi zle, czy myslicie ze zle zrobilam? On sie do mnie nie odzywa ehhhh:(((

Gość luuudaa
moze pomiosły Cie emocje.... chlopak sie zdenerwowal bo moze mysli ze mu nie ufasz.... moze zadzwon i przepros go?

Gość HIENA ZJADAJĄCA OCHŁAPY
Jak twój facet jest wporządku wobec Ciebie to Cię nie zdradzi z żoną jego kumpla. Ale po co ta krowa dzwoniła - lepiej dmuchać na zimne. Dobrze postąpiłaś.

Gość Kamelia...
Ja myślę,że zdecydowanie żle-zaadrość bez powodu jeszcze do niczego dobrego nie doprowadziła-nie widzę nic złego w tym że zadzwoniła....trochę zaufania-bo jak nie masz do niego zaufanie bez powodu to pomyśli,że lepiej jak da ci powód przynajmniej będzie wiedział dlaczego masz pretensje...

Gość kik*
awantura niepotrzebna. po prostu trzeba obserwować sytuację. dantejskie sceny zazdrości nie zapobiegną ewentualnej zdradzie. efekt może być wręć odwrotny: sekutnica kontra miła i pamiętająca o urodzinach kobieta.;)