Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoŁzaP

ja tylko się chce zemścić.... !

Polecane posty

Gość zoŁzaP

Cześć Wam!Jestem tutaJ po raz pierwszy,ale ciekawe topiki musze przyznać..:) oki przejde do rzeczy.Kto mi pomoże jak zemścić sie na swoim byłym,jakkolwiek ale zemścić!!Nienawidze tego drania,jak go widze mam ochote walnąć mu liścia.(ale to nie dobry pomysł..:P).Kolezanki mi doradzają zeby nie mścić się, bo to pogarsza sprawe-widzi w ten sposób ze o nim myśle..,ale ja tylko zemścić się chce!Tak żeby poczuł,że nie trafił na szarą myszkę.Proszę o pomoc.Z góry dzĘkS.!.

Gość Doświadczony29lat
A co Ci zrobił?

Gość no właśnie widać
że jesteś szara myszka, skoro masz takie plany

Gość zoŁzaP
zerwał ze mną(wsumie już 3miechy temu)... ;] a okazało się,że się mną bawił.Już widziałam go ze swoją nową panną...przeczekałam to ale mnie korci,żeby mu pokazać z kim zadarł:P

Gość zoŁzaP
szara myszka->cicha woda brzgi rwie..:P

Gość zoŁzaP
w tym jest problem,że ja mam na mysli same najgorsze rzeczy...XD

cześć zołza! ja sie nidgy nie msciłam na byłym, ale miałam niezłe jazdy z byłą mojego obecnego męża byliśmy krótko ze sobą, ona go przedtem rzuciła, ale jak tylko zaczął spotykac się ze mną to zachciało jej sie go odzyskać chciała go odbić i w ogle wredna była i głupia zemściłam się okrutnie ale potem mi sie wydawało, ze jestem nienormalna, ze normalni ludzie nie sa tak agresywni tylko łagodni i mili fajnie, ze nie tylko ja mam takie skłonności hehe

Gość Doświadczony29lat
a jaki powód zerwania podał i jak długo byliscie ze soba?

Gość zoŁzaP
czyli nie mścić się..?

Gość żenada........................

sama juz niewiem co Ci powiedzieć - normlanie to by człowiek powiedział \"olej to i żyj do przodu a nie przeszłością, szkod nerwów na tak świnię\' ale wiem co to znaczy mieś ta okropną chcicę, zeby komus dokopać, to jest nie do opanowania

Gość ja też sie nie dam
ja mialam podobną sytuację. mój chłopak zerwal ze mną po czym znalazl sobie inną. I tez chciałam się zemścić. I wiesz co wymyśliłam? udawalam ze jestm dla niego miła i wogole aż doprowadziłam do sytuacji kiedy sie ze mną przespał! czyli co punkt dla mnie bo zdradził ją! :D ale to nie wszystko... wszystko opowiedziałam naszym znajomym żeby w razie czego tamta mogła się o tym dowiedzieć! potem zdobyłam jej numer i zaczęlam wysyłać anonimowe smsy że jej ukochany ją zdradza. Oczywiście mogla w to nie wierzyć ale jeśli caly czas ktos wysyła CI takie smsy to czy napewno nie pomyślała byś sobie że to jednak jest prawda? a jeśli nie masz jej numeru to wysyłaj jemu że niby ona go zdradza itp. Aha i gdy wiedzialam że właśnie jest z nią to zaczełam mu wysyłac miłosne smsy żeby tamta się wkurzała!!! :D

Gość zoŁzaP
tak zapewniał o miłości...,że jak to on kocha itp.Aż tu nagle ni stąD-wiadomość na gg,że sobie przemyślał,Że ja sobie na pewno kogoś znajde i żebyśmy sie już nie spotykali itp. i itd.(on ma 20 lat a nie jakies 15..;|)

Gość zoŁzaP
Po pierwsze- ja się z nim napewno nie prześpie..LOL po drugie-ja się z nim w ogóle nie oddzywam.:P

Gość zoŁzaP
sama nie wiem..kurCZ,może to dziecinada i tyle..;/

Gość zoŁzaP
no tak dobrze się mówi-oLeJ...umiem komuś doradzać ale sobie pomóc nie potrafię..ehh

ja tej lasce tak zrobiłam: podałam jej numer telefonu domowego i komórki na serwisie z anonsami towarzyskimi, ze jest prostytutką miala tyle telefonow od napalencow, ze musiała zmienic numer kom no to nowy tez podalam w necie i tak w kolko najlepszy czad byl z domowym - tam jej rodzice odbierali i miala gnoj w domu

Według mnie największą zemstą (na poziomie) będzie, jak Ty będziesz okazywała swojemu byłemu, że jest dla Ciebie nikim, że nic do niego nie czujesz, że nie robi on na Tobie wrażenia. Taka totalna obojętność. A jak będziesz coś próbowała robić, to on się przekona, że jest jednak kimś \"ważnym\" dla Ciebie, że on \"istnieje\" jednak w Twoim życiu (to nic, że dla Ciebie w negatywnym znaczeniu) - i po co Ci to? :(

Gość zoŁzaP
HHAHAHAHAHH-PRZEagentka z Ciebie!:D

Gość zoŁzaP
Casanova-dzięki!:) wezmę sobie to do serca,tego złamanego bodajże..

teraz mi wstyd nieziemski, bo oczywiście nie było to zachowanie \"na poziomie\" - jak pisze Casanova z jednej strony wstyd, ale z drugiej siedzi we mnie ten diabełek i rechocze z niej

Gość zoŁzaP
Ale powiedzcie mi,czy meny tak szybko odkochują się i zaraz znajdują sobie nową przynete?:| czy jak mówili "kocham"to to była taka prowizorka?

Gość ja też sie nie dam
Tutka dobre to było :D sama na to nie wpadłam chociaż ostatnio pisałam na czacie z takim jednym do jaj i udawałam taką napaloną laske która przespać by się z kimś chciala. Pisałam z takim jednym kolesiem który też się tak napalił że umówiliśmy się wieczorem na sex. No i podałam jej dane i jej numer tel. Miał się jeszcze odezwać i konktetnie się umowić! ciekawe czy do niej zadzwonił :D

Proszę bardzo. :) I zamiast myśleć o byłym, lepiej jest zająć się sobą. Zobacz - robi się coraz cieplej, warto wybrać się na spacer, a jak ubierzesz się szałowo, to będą się za Tobą oglądać inni faceci - Ty zyskasz poczucie własnej atrakcyjności, a jak to przypadkiem zobaczy Twój były, to wtedy go to zaboli (ale nie rób tego specjalnie). Pozdrawiam :)

ja mysle,ze nie można się odkochac błyskawicznie że wtedy to nie była prawdziła miłość czytałam, ze po powaznym związku człowiek dochodzi do równowagi psychicznej po - uwaga: 3 latach!!!!!!!!!

Gość zoŁzaP
hheeH oglądają się samce:D,nawet umawiają,ale mnie jakoś oni nie kręcą.Nie wiem,chyba nie mam szczęścia do nich...Ale korzystam-nie zaprzecze:P

Tutka - przepraszam, nie miałem Ciebie na myśli. Nie mnie Cię oceniać. Poza tym zemsta była mocna, przyznaję. Ciesz się, że ona się nie zorientowała, że to przez Ciebie, bo też mógłaby Ci zrobić niezły numer... A faceci... czasami (i nie wszyscy)... mówią dziewczynie słodkie słowka w jednym celu... wiecie o czym mówię... :P