Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna -

jak sie odwzdzieczyc bratowej???????

Polecane posty

Gość wredna -

za : -rozwalenie mojego malzenstwa -zrobienie ze mnie debilki i brat ze mna nie gada, bo ciagle twierdzil ze wymyslam z wszystko to co ona robiła była prawda, ale potrafiła go przekonac (np.pisała smsy z moim mezem, wziełam wydruk, pokazałam mu numery itp, a wczesniej brat do mnie z morda zebym sie odczepiła od niej bo przez 3 dni nie je, cały czas beczy ze to nie był jej numer telefonu z ktorego pisało -a pozniej okazało sie ze to był jej numer) -i ostatnia rzecz,,,,,, wczoraj. jej kochas policjant wziął mi dowod rejestracyjny od auta, nie przyjełam manadatu i bede miec sprawe. i wiem na 100 % ze to było ustawione. jak mi wzieli dowod to po 10 minut znajomy do mnie dzwoni ze moja bratowa mu powiedziała ze mi dowod wzieli). ciekawe skąd by sie dowiedziała w ciagu 10 minut o tym, szczególnie ze mieszka w innej miescowosci i nie podaruje jej tez mojej nerwicy zołądka która mam przez nia. i wszystkich nieprzespanych z bólu nocy pewnie powiecie ze jestem wredna, ale znosze to juz 2 lata i siedze cicho, ale po wczorajszej przygodzie miarka sie przebrała!!!!!!!!!

Gość wredna -
a zeby było ciekawiej to dowod mi wzieł za to ze przekroczyłam predkosc o 20 km/h i nie miałam gasnicy w aucie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P A R A N O J A !!!!!

Gość wredna -
zeby tez dostała po dupie tak jak ja........... nie spotkałam nigdy tak wyrafinowanej kobiety, beczy na zawołanie. ona jest taka pokrzywdzona przez los i w ogole , robi z siebie sierote

Gość **** **** ****
ja ci powiem jak....BĄDŹ SZCZEŚLIWA...tryskaj radościa zycia badź dla wszystkich milusia i opowidaja wszędzie jaka to jesteś szczęsliwa jakie życie jest cudowne i wspaniałe...spróbuj serio myśleć ze tak jest a i tobie bedzie łatwiej...historię z policją i dowodem przedstawiaj w rozmowach z innymi jako śmieszną przygodę podchodząc totalnie na luzaku do sprawy...myśl pozytywnie i prominiej radością...wtedy bratowa która ewidentnie chce cię unieszczęśliwić zczeźnie ze zgryzoty i krytej zawiści...a jak rozstałaś się z mezem to jeszcze rozpowiadaj na prawo i lewo, ze jesteś jej taka wdzieczna ze dzieki niej cieszysz cudowną wolnością zamiast tkwić w nieszczęsliwym związku...a najlepiej jeszcze jej podziekuj i uściskaj...jest szansa ze wtedy zejdzie na zawał ze wściekłości :D

Gość od jakiegos czasu
nie trzeba miec gasnicy w aucie 🖐️ bajki , to nie ten dzial :P

Gość wredna -
zeskanowac Ci kwitek co dostałam od policji ?? a słyszałes o czyms takim ze trzeba miec atest na przysiemnione tylnie szyby ? ja nie słyszałam o takim czyms, a w pokwitaowaniu zabrania dowodu wpisali brak gasnicy, atestu,...ble ble.. na mandat 200 zł sie nie zgodziłam i dlatego bede miec sąd. chcieli mi za wydech tez dowalic, i gdybym była idiotka to bym ise nabrała, a do tego musi byc specjalne urzadzenie zeby wykryc czy.. czy nie jest za głosny czy jak to tam sie zwie.

Gość ja bym......... ..... .....
jej nie wiem nawet co zrobiła

Gość Aniu uspokój się
Rozwiń temat o gaśnicy, =====>Od jakiegoś czasu

***** ***** ma rację!! posluchaj jej a zobaczysz jaka bedzie jej reakcja. Jesli nie potrafisz sie nie przejmowac to przynajmniej udawaj ze tak jest. Poplacz sobie w domu, a przy ludziach graj luzaczka. Zobaczysz jak bedzie sie wssciekac;)

Gość chce kasy jak lodu
zadzwon do niej i jej podziekuj uroczym slodkim glosem, na dowidzenia powiedz pozdrawiam cie serdecznie papa kochana to doprowadzi ja do szewskiej pasji...badz milutka i slodka jak miod, tak zeby sie ta twoja slodycza udlawila, zobaczysz laska dostanie szalu

Gość wredna -
problem w tym ze ja do niej nie zadzwonie chocby nie wiem co, a to ze ona mieszka wioche obok to nie moge tak grac zeby byc milutka i sie cieszyc z zycia. Ja sie jej na razie odwdzieczyłam tym ze 4 policjantow ma jej numery auta i jak tylko bedzie jechac to ja zatrzymaja. i za byle pierdołke wezma dowód. Ja dzisiaj w drugim aucie musiałam wydech zmienic zeby nie mieli sie do czego dojeba c.

Gość do autorki topiku
wybacz, ale jawisz sie jako zwykla prostaczka

Gość wredna -
nikt mnie nie zna i nie wie jaka jestem jezeli twierdzisz ze prostaczka, ok, ciekawe jakbys ty zareagował lub zareagowała w takiej sytuacji

Gość wredna -
byłam zdenerwowana kilka dni temu i pare miesiecy temu, a teraz jestem całkiem spokojna. bardziej juz spokojna nie moge byc.

Gość alalaj
Wiesz co panna, sorry, ale z tego co piszesz, a właściwie z tego JAK piszesz, to ty i twoje rozchwiane emocje jawią się jako poważne źdródło problemu. Sa ludzie bezkonfliktowi i ludzie, którzy generują wokól siebie nieustannie burze z piorunami. I niestety ty należysz do tej kategii najwyraźniej. Bo nie potrafisz trzymać emocji na wodzy i wchodzisz w jakieś kuriozalne akcje, poniżej wszystkiego. Wierzę, że twoja bratowa jest trudną, a może nawet wredną osobą. Ale to, że w waszej rozdzinie doszło to dakiej eskalacji negatywnych, destrukcyjnych emocji to również twoja wina, bo to kwestia twojego wpółudziału w kreowaniu tej sytuacji. Też czasami trafiam na osoby w stylu wrzód na dupie. No to trzymam się z daleko, ograniczam kontakty do minimum, nawet jak to moja rodzina, puszczam mimo uszu itd. Inaczej musialabym byc z tymi osobami w nieustannym konflikcie; tylko po co. Twoje myślenie w stylu: jak jej dowalić i odpłacić jest tylko nakręcaniem spirali agrecji i złości. Ty jej dowalisz, ona zapewne za to dowalenie tobie i tak dalej. Może raczej opanuj emocje i zacznij tę panią omijać szerokim łukiem. A tak poza tym, to powiem ci jeszcze na koniec, że nic tak nie potrafi dopiec, jak nasza doskonała obojętność wobec złości i dzikich emocji innych.