Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestescie

dlaczego tacy jestescie????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość ale jestescie

ludzie ktorzy uwazają ze osoby "nie idealne"(czyli np.otyłe kobiety, osoby z niezbyt ladna twarzą czy tez niscy mezczyzni) nie zasługują na miłość i partnera, są po prostu odmóżdżonymi istotami. takie jest moje zdanie. mam juz dosc czytania takich bzdur! nie udawajcie ze sami jestescie tacy idealni i ze macie prawo obrazac i ranic innych! sama jestem szczupła ale na pewno nigdy bym nie pisała takich rzeczy jak niektorzy

Gość józefina józefacka
a czemu dodałaś, ze jesteś szczupła? Czyli jednak Ci zależy żeby nikt nie pomyślał, że grubaska to pisze....jesteś taka sama jak ci których krytykujesz......

mały szczegół - ona nie skrytykowała nikogo tylko napisała o sobie

Gość ryszarda_P
Napisala to, bo zaraz posypalby sie grad uwag, że grubas broni grubasa. A ja jestem i niska i gruba. I mam to wszystko w d... :)

Gość Madźka.........
Po prostu współcześni ludzie są mocno zapatrzeni w siebie. Mi jest pzykro kiedy ktoś krytykuje mój wygląd zewnętrzny, ale osoba która mówi o mnie takie rzeczy nie wyobraża sobie, jak mnie to może zaboleć i nawet nie wnika w psychikę drugiego człowieka. Poza tym wiem, że ja się podobam innym ludziom, mam oryginalną urodę, wiele życzliwszych osób niż zazdrośnice mi o tym mówi, ale jeszcze 3 lata temu nie miałam takiej opinii o sobie, zamykałam się na cały świat, bo uważałam, że wszyscy uważają mnie za brzydką....teraz świat wywrócił się do góry nogami i nie dam sobie wmóić tego, że jestem brzydka, bo nie jestem...na niekonstruktywną krytykę ze strony innych ludzić trzeba się po prostu znieczulić i tyle...

Gość Madźka.........
przykro*literówka

Gość Pan-dora
Ależ dlaczego wrzucać wszystkich do jednego worka? Autorko!

Gość dzielenie
wlosa na czworo.Typowy brak innych problemow...

Gość ale jestescie
Pan-dora co masz na mysli?