Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkaaaa

Po jakich tabletakch nie przybierałyscie na wadze ???

Polecane posty

Gość alkaaaa

Chodzi o tableti anty?? może tak, ja brałam Novynette, na samym początku czułam się świetnie a po jakimś czasie czułam się jak bym hmmm puchła :/ byłam ociężała i mogłam ciągle wcinać słodkości;) W grudniu przestałam je brać, i w lutym moja waga wróciła do normy i czuję się lżej ;)

Gość rany
głupie pytanie zalezy od tolerancji organizmu prosty przyklad przez3 lata bralam harmonet i bylo super schudlam cera sie porawila mialam rok przerwy i jak wrucilam do tych samych tabletek to przytylam prawie 10 kilo a cera lepiej nie mowic zalezy jak raguje organizm po to sie prbuje tabletki zeby znalesc te najlepsze

Gość ja to jest
Tabletki niby maja ten sam sklad..co prawda rozne firmy, ale jednak sklad podobny. To dlaczego po jednej firme sie tyje, po innej nie? zakladam, ze zawartosc hormonow ta sama..

tabletki mają rózny skład a i każdy organizm inaczej na nie reaguje to nie reguła ja brałm różne i po żadnych nie tyłam ale najlepiej sie czułam po Yasmin , cilest

Gość piastka
Brałam prawie 8 lat millvane - trójfazowe. Przez 6 llat było wszystko OK. Nie przytyłam specjalnie, ale też nie udało mi się zrzucić wagi sprzed porodu. Po 6 latach organizm zaczął negatywnie odczuwać hormony. Pomimo intensywnych ćwiczeń i diet waga rosła i zaczęły mi się kłopoty ze zdrowiem. Nie od razu to skojarzłam z braniem pigułek, dlatego długo zwlekałam z odstawieniem. Nie biorę już 2 miesiące i większość dolegliwości ustąpiło. Mam nadzieję, że i waga spadnie. Czy któraś z was schudła po odstawieniu? Jeżeli tak to w jakim czasie?

Gość hm hmmm
Ja po zadnych nie tylam, a bralam- Harmonet, Rigevidon i Yasmin.

Gość kinga22
no hej ja tak przytyłam po jeanine naszczescie w pore je zmieniłam tezmiałam cały czas ochote na słodkie pozatym teraz zazywam yasmin i nawetjest dobrze nie czyje sie taka pełna jak to robia pigóły to pa

ja nie tyłam po RIGEVIDONIE a nawet chudłam 3 kg brałam 2 lata i ostatnie 2 miesiące zaczęłam strasznie puchnąć nagle odstawiłam i wszystko zeszło :D

Gość Gabbib
Ja polecam FEMODEN brałam przez 1,5 roku i żadnych skutków ubocznych.

teoria hehe :D Ja nie przytyłam po: Cileście, Marvelonie, Mercilonie i Tri-Minulecie (to wszystkie \"antyki\", które brałam).

Ferry 🖐️ 😘 oj weszłam dzisiaj od dwóch dni po raz pierwszy zeby nie było :D