Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczaj zwyczajem..

Przystrajacie klatkę schodową?

Polecane posty

Gość ot polska mentalniosc
zaproszenie na klatce dla sąsiadów? nooo, szczyt miejskiego smaku :O na klatce to się klepsydry wiesza a i to nie zawsze. Żenada.

ja widdziałam i uwierz mi jest warte smiechu jak zapieprza klatke w serpentynach balonach o matko ja bym nigdy nie zrobiła z siebie kretynki

Gość jak ja ZASRYWAM klatke schodow

a na tablicy ogłoszen to akurat jest kulturalne jak sie zna tyle lat sąśiadów i oni ciebie znają to wszyscy co brali slub wieszali i każdy szedł z kwiatkami złożyc życzenia no tak lepiej balony i bibuła to jest super a zaproszenie na tablicy wiocha daj spokój

Gość ot polska mentalniosc
nie powiedziałąm, że balony są super. śa tak samo prostackie jak twoje ogłoszenie na klatce. Jak tak swietnie sasiadow znasz to im zanies zaproszenie :O

Gość ja to bym nawet cały
blok pomalowała, z jednej strony papiez, z drugiej matka boska, z trzeciej jezus, a z czwartej ojciec dyrektor :o

Gość dobreeeeee
ale sie pośmiałam

Gość ale wiocha ja pierdziele...

Gość do ja to bym nawet cały
odezwała się dama ze spalonego teatru. Buahah tylko mogłabyś się nie nabijać bo nie masz z czego. Wszystkie jesteście tu damulki z klasą, krytykujecie innych za brak gustu, jesteście ah i oh, suknie macie z Francji najczęściej ...tylko ciekawe bardzo że co widzę ślub to udekorowane klatki, suknie bezy więc nie wiem czy tak tylko tu udajecie? Wszystkie przeciwko tandecie a ja widzę same "tandety" jak wyjżę przez okno:-D

staszów (województwo świętokrzyskie)

a w ogóle to same jesteście kiczowate bo powinnyście wiedzieć że każdy region w kraju może mieć odmienną tradycję. Np w Zakopanem sa bardzo często wesela góralskie i przecież to też możnaby przyłączyć do typowej wiochy a jednak ludzie się bawią i nie powiedziałabym żeby ci ludzi nie mieli zupełnie gustu. A powiem wam że zazwyczaj jets odwrotnie: ci co najbardziej udają ludzi z klasą tak naprawdę słoma im często z butów wyłazi;-)

Gość co norma Ze są przystrajane
klatki czy nie ma?

własnie troche dziwne bo jak wszyscy stroją przesadnie klatki to ja też musze bo co ludzie pomyslą....troche chore nie miec swojego zdania.... u mnie tez stroją i co mi sie ten kicz nie podoba i ja nie zrobie smiesznego przepychu ;)

Gość wwwwwwwww
obsmaruj gownem sciany:-)

Gość wiecie co mam wrażenie
że niektóre komentarze (jak np powyższy) piszą dzieciaki gimnazjalne bo którą dorosłą osobę stać na taki poziom wypowiedzi?:-(

Gość ja to bym nawet cały
a barierki od schodów to najlepiej papierem toaletowym obwinąć, wyjdzie taniej :o

Gość do mycha 24
u ciebie niech jeszcze grzechotkami przystroja -------tak napisz w tym ogloszeniu

Gość + + + +
ale sie usmialam, az mi lzy leca, dobre z tym ojcem dyrektorem i wydmuszkami na parapetach:D

Gość ja bym walneła czerwony dywan
na całe schody, świece (tylko trzeba uważać żeby sie kieca nie spaliła) te cenne 2 minuty schodzenia po nich sa tego warte :o

Gość jak można nie udekorować klatk
i... ..schodzić wśród burych poręczy, oczywiście z fotografem i kamerzystą który te bure poręcze i wejście do klatki filmuje spod samych drzwi ...a nie, sorry, filmowanie zaczyna się w domciu, gdy dziewczyna dopina suknię śkubną; w mieszkaniu oczywiscie sam szyk i klasa...żadnych durnostojek na półkach...żadnych sladów wódy weselnej bo już dawno czeka w (oczywiście nie udekorowanej) sali na rozochoconych (na codzień superkulturalnych) krewnych... ...i najważniejszy lęk: to nie to czy wytrwam w sakramencie małżeństwa przez całe życie; lęk jest,. czy dobrze na zdjęciach wyjdę i czy obaid ciotce zasmakuje... przecież to, czy się dekoruje klatkę, czy się dekoruje salę; kto gra na weselu a kto na slubie; jaka będzie suknia a jaki bukiet; to sprawy gustu, sprawy, które nie są w tym dniu najważniejsze!!! Najważniejsza jest w tym wszystkim szczera przysięga miłości i radosć dwojga lduzi, którzy chcą ze sobą byc na zawsze!! wszystkim życzę realizacji udanych slubów z własnych marzeń!!!

Gość lachmyta
Koniecznie przystroj winde , bo jak bedziesz jechac winda, to musi byc pieknie. I niech wszyscy goscie tez zjada winda , zeby nie musieli ogladac odrapanej klatki. No i oszczedniej wyjdzie

A czy jak mieszkam na IX piętrze to mam aż do parteru przystroić:)? a może zna ktoś w Warszawie wypożyczalnię 300 metrowych czerwonych dywanów :D?? Pilne, ślub już za rok :P

Gość Lee___
jak za rok to już za pozno, trzeba było zamawiać na dwa lata przed :D