Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agula

vichy

Polecane posty

Gość silvi
Wedlug mnie absolutnie nie wart. Wyprobowalam prawie wszystkie kosmetyki Vichy i zaden nie byl rewelacyjny (oprocz podkladu) a kosztuja majatek. Normaderm tak wysusza skore ze powinni dawac odszkodowanie. Warte swojej ceny sa natomiast na przyklad kosmetyki LIERAC. I mozna wczesniej wyprobowac na probkach. Uzywalam pilingu domowego silnymi kwasami i on oczyscil mi skore na wiele tygodni, ani nie podrazniajac ani nie wysuszajac. Rowniez kremy tej firmy sa doskonale.

Tez nigdy nie bylam zadowolona z tej firmy.Ale sadzilam ze moze akurat ten zestaw zluszczajacy bedzie fajny,ale dzieki za opinie:) a jesli chodzi o ten Lierac to dostane go w aptece?

Gość ta cala firma
to przerost formy nad trescia - przereklamowane, drogie kosmetyki bardzo przecietnej jakosci, juz nie wspomne, ze probki podkladow sa calkiem inne niz ten sam podklad kupiony w normalnym opakowaniu - roznice byly w konsystencji, kryciu, trwalosci :-O

ja mam straszne uczulenie na ich kosmetyki. Więc wszystkie lądują w koszu , a z nimi moja kasa:O

ja rowniez ostatnio sie zawiodlam. na zestawie normaderm. absolutnie nie byl wart tej kasy. juz garnier czysta skora jest lepszy.

Gość madziaraaaa
la roche jest dobry. ja uzywam chcialam wyprobowac vichy ale po tych recenzjach chyba nie sprobuje