Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze ktos doradzi

35lat nie mam dziecka-czy mam jeszcze czas?

Polecane posty

Gość a moze ktos doradzi

:( Narazie jestem na etapie,ze kogos poznalam:(

Gość Kate skate
nie masz czasu, musisz juz plodzic!

Gość gachu 35-latki tej od topiku
jeśli nie dasz w anusa i nie będziesz zasysała z połykiem to koniec z nami :classic_cool:

Moim zdaniem już wybiła godzina 12 u Ciebie , więc może jednak in-vitro spróbujesz :) Czy znajdziesz czas dla dziecka ? Jak to się stało, że tyle czasu odwlekałaś , czyżby nie było czasu ponieważ się dorabiałaś lub zwiedzałaś świat ?

Gość ooo/
Głupoty tu pisza. Masz czas. Co prawda już niewiele, ale nawet 40-letnie kobiety rodza pierwszy raz. Powodzenia.

Oczywiście, że masz czas. Uwaga o in vitro całkiem nie na miejscu - jeśli jesteś zdrowa, powinny się sprawdzić \"metody naturalne\". :-) Ja mam 32 lata i jeszcze o dziecku nie myślę. Poza tym - szczerze? Bardziej Ci zależy na urodzeniu czy na wychowaniu człowieka? Bo jeśli jednak raczej na tym drugim, to zawsze jest adopcja, a tu nie musisz się stresować tykającym zegarem biologicznym. :-)

nigdy nie miałam narzeczonego A jak to się stało, że nigdy nie miałaś narzeczonego ? Skoro nie masz instynktu macieżyńskiego to może zimną kobietą jesteś ?

Gość a moze ktos doradzi
Odpowiadam wiec.Bylam przez kilka lat chora,przez co nieatrakcyjna ,odizolowana:( Teraz jestem zdrowa,wychodze na swiat i widze,ze wwszystkie rowiesniczki maja dzieci a ja ten czas stracilam.Nie wiem czy chce TERAZ dziecko,chce zyc jak inni,po tak dlugim czasie choroby zaczac zyc jak inni...

Gość dziewczyno oczywiście że masz
czas:) tym bardziej, że po chorobie jesteś to zaczynasz nowe, lepsze życie:) kochana, całe życie przed Tobą więc bierz z niego garściami i nie zastanawiaj się tylko bierz się za dzidziusia:) trzymam kciuki:) powodzenia:):):)

Gość o rozmowę Ci chodzi
jakie in vitro, co wy pieprzycie, to ostatni dzwonek, ale nie jest jeszcze mocno późno. A poza tym różne sa okoliczności, dlaczego nie można mieć dziecka, ja np. nie mam pracy i decyzję o dziecku musiałam odłożyć.

Gość tttttttttttt
kuglarz Moim zdaniem już wybiła godzina 12 u Ciebie , więc może jednak in-vitro spróbujesz Czy znajdziesz czas dla dziecka ? Jak to się stało, że tyle czasu odwlekałaś , czyżby nie było czasu ponieważ się dorabiałaś lub zwiedzałaś świat ? :O:O:O:O:O:O:O:O