Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaa21

wam tez rodzice kaza chodzic na rekolelcje?

Polecane posty

Gość kaskaaa21
rozumu nie martw sie nie brakuje mi:) nie jestem taka slepa jak niektorzy i widze co robia ksieza i ze tylko lapy wystawiaja po kase :/

Gość ppp/
ale nie wszystkim...

Gość o gfake
" amazonka szacunku dla rodziców się smarkulo naucz" - amazonka to twój pierwszy wpis.No ladnie, tyle mowisz o szacunku, wmawiasz nam ze my go nie mamy, a sama jak sie zwracasz do ludzi???to ze Kasia jest mlodsza to nie znaczy ze masz prawo ja obrazac.Ona nic zlego nie napisala, a tym bardziej tobie. piszesz tez cos o dojazlosci fizycznej.hehehe chyba czlowie ktory ma skonczone 20 lat dawno juz dojzal fizycznie,puciowo tez, a co dojzalosci psychicznej pewnie tez(choc nie koniecznie)ale ja zapewniam cie ze jestem. Po twoich wpisach widac jaki masz stosunek do ludzi,lubisz wszystkich traktowac z gory, pewnie masz zly kontakt z osobami bliskimi(ciekawe dlaczego) i nie pisz ze tak nie jest bo widzialam jak na innym topiki sie zalilas;P Pozdrawiam.papa

Przeprowadziłaś wywiad środowiskowy? :D Brawo! Ja przynajmniej mam odwagę pisać \"na czarno\" a Ty co, boisz sie że cie zdemaskują? Odczep się już, dobrze, Temat uważam za skończony.

Gość kaskaaa21
pisanie pod czarnym nickiem-dowod niezwykłaj odwagi!! moze jakis order dostaniesz? :D

Gość pomaranczka ...
moge sie zaczernic:) co to za roznica.chyba tylko w kolorze i wtym jeszcze ze pod twoj nick nikt nie bedzie sie podszywal. wywiadu nie przeprowadzilam ale przypadkiem kilka dni temu czytalam pewien topik i tam byly twoje wpisy.to byl topik o pozytywnym mysleniu. zaraz poszukam. zebys nie mowila ze sciemniam.

Gość o gfake
amazonko jak masz problem to idz sobie na silownie, bobiegaj a nie wyzywasz ludzi na kafe od smarkul i narzucasz swoje zdanie. albo zaloz swoj wlasny topik tylko dla takich amazonek ja ty.

Gość o gfake
jeszcze jedno pomaranczka to nie ja. ciekawe czy rzeczewiscie sa tez twoje wpisy na pozytywnym mysleniu?? moze jednak zaczernie sobie nick,wtedy nikt nie bedzie sie podszywal:P

Tak sobie czytam te wasze dyskusje i normalnie aż się we mnie gotuje. Amazonka czy Ty chcesz być swiętsza od Boga, szacunek wiesz co to jest? Szacunek nie jest nabyty, szacunek sie zdobywa swoimi czynami. Nikt nie ma prawa nikomu narzucać swojej woli. Jestem niewierząca i żadne rekolekcje i inne takie rzeczy nie są mi potrzebne. To, że się jest na czyimś utrzymaniu nie znaczy, że ten ktoś może nami kierować. Po to człowiek dostał rozum, żeby wiedzieć co jest dla niego dobre, niektórzy po prostu tego nie potrzebują. Dziewczyna ma 24 lata jest już od dawna dorosła więc sama za siebie odpowiada a to powinna być tylko Jej powtarzam Jej decyzje czy chce chodzić na rekolekcje czy nie. Ja byłam raz i mi stanowczo wystarczy. Trzeba szanować poglądy innych ludzi a to, że się mieszka z rodzicami to nie znaczy, że oni mogą narzucać dzieciom swoją wolę. Współczuje Wam, że tak macie. Na szczęście moi rodzice są niewierzący jak ja. Od Kościoła i takich ludzi jak Amazonka trzymam się z daleka, bo p*********** aż nie miło. Na szacunek trzeba zapracować Amazonko, ale Ty o tym nie masz bladego pojęcia. Popieram dziewczyny nie chcą niech nie chodzą a to nie ma nic wspólnego z brakiem szacunku. A zresztą niech każdy myśli i pisze co chce w końcu jest wolność słowa. Pozdrawiam dziewczynki.

Gość o gfake
do shirusia1 bardzo dobrze piszesz.Na szacunek trzeba sobie zapracować.

Przepraszam takie jest moje zdanie, tak mowila moja najukochansza babunia, ze nikt nie ma szacunku z gory nadanego. Na szacunek trzeba zapracowac ciezka praca i albo sie ten szacunek ma albo nie.

Gość Lalitta**
amazonka zalatuje mi kaczogrodem:( im wiecej takich ludzi w naszym kraju tym gorzej:( ciemnota i zacofanie