Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiRiNdA89

Kulka w pochwie, nie wiem co to jest pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość MiRiNdA89

Niedawno wyczułam w pochwie kulkę (chyba nie jest idealnie okrągła bo ma jakieś wgłębienie) wielkości orzecha która znajduje się ok 5 cm od wejścia do pochwy. Nic mnie nie boli, normalnie mam okres. W sumie mi ona nie przeszkadza, ale planuję z chłopakiem rozpocząć współżycie i obawiam się że to będzie mu przeszkadzać, ponieważ ta kulka tak jakby trochę zagradza "drogę". Pomóżcie mi bo nie mam pojęcia co to jest :(

Gość wózkowa
I współżycie planujesz? No no, A mama wie?

Gość mariola19761
Najlepiej by było gdybyś odwiedziła lekarza,niech on oceni co Ci jest nie sugerowala bym sie powyżrrrszymi odpowiedziami .Lepiej dmuchac na zimne.Pozdrawiam

Gość Jest to
prawdopodobnie włókniak- niezłośliwa narośl, którą usunie lekarz przy miejscowym znieczuleniu.

Gość hm hmmm
Ja tez czulam u siebie taka kulke, ale pani doktor powiedziala ze to szyjka macicy :D

Gość eRMD
hmmmm moze sie myle ale spotkałem sie z takim czymś, byłem z panną ponad 1,5 roku i od poczatku o takim czymś wiedziałem ale nigdy sie nie zastanawiałem co to moze byc, wiem tyle ze jest to głebiej ok 10 cm w głąb, zawsze ocieranie penisem o tą cześć w środku powodowało niesamowite doznania erotyczne... chyba troszke po czasie pisze ale moze ktoś to jeszcze przeczyta :) pozdrawiam

Gość w balerinkach
moze to byc jakis guzek albo tez problem z gruczolem bartolego- wskazana wizyta u gina , po za tym dopytasz ew o antykoncepcje

Gość kasiaaaja
a ja tez to mam... i chyba to nie jest nic złosliwego mam nadzieje bo mam to kilka lat a nic mi nie jest ale hmm trzeba cosbie cos wmówic;p

ja tez cos takiego mialam poszlam do ginekologa i okazalo sie ze to pecherzyk Bartoliniego usuwa sie to pod znieczuleniem mi sie udalo bez usuwania bo po jakims miesiacu samo zeszlo.....

Gość mylicie pojęcia ludzie
nie pęcherzyk, tylko gruczoł B., ale on się znajduje blisko wejścia do pochwy, wyczuć go można zazwyczaj na zewnątrz pochwy, a nie w środku.

Gość Gunia1234
Czy ktoś tu jest?bo mam problem;/;/ Pzdr.

Gość Iggggggaaaaa
mój chopak tez wyczul u mnie jakiś guzek dosc spory z taka jak by dziurka????? hhe smiesznie to brzmi ktoś wie co to??może być??

Gość idz do ginekologa
moze jakis wlokniak albo cos

Gość Didusia
dokładnie mam to samo! Wydaje mi się że ostatnio się to powiększyło! Nie boli, gdy chłopak to tam dotyka to też nie boli tylko to jest dziwne uczucie jak wkłada swojego przyjaciela i to sie tam ociera... takze jest wielkości orzecha i wyczówam tam jakies zagłębienie! z tego co wiem są rózne typy wejśc do macicy, ukosne, proste itd. slyszlalam ze te dziewczyny ktore to maja to maja bardzo ukosne wejscie przy czym gdy wklada sie tampon jest maly problem z zaaplikowaniem go!

Gość Didusia
chłopak mówi że można to dotknąć z kazdej strony... Dziwne... Wydaje mi sie że to jest niżej troszke niz wejscie... martwie sie!!! poradzcie cos! od czego robi się ten włokniak czy co to tam jest?

Idź do ginekologa-na pewno będzie wiedział, co to jest i rozwiąże Twój problem. Zamiast się zamartwiać, lepiej żyć spokojnie, a tylko lekarz może rozstrzygnąć, co to jest.

Gość Didusia
boje się że to coś złego!!! jak sobie o tym pomyśle to mi od razu słabo... :/

Gość nie panikujcie..
ja też tak mam.. to szyjka macicy...

Gość Guśl
Witam! Tak to czytam i mnie naszło pytanie! Też mam taką kuleczkę i mogę nią ruszać-mam to z 3 lata, ostatnio pokazały się również takie kulki z dodatkim skórki ale na zew. bleee...muszę iść do ginekologa;/ ? Pozdrawiam Ja.

Gość kosmarek
Tak to bywa jak nastolatki rozpoczynaja zabawe w sex. Paranoja normalnie. Jak to czytam to sie ciesze ze nie mam dzieci i zastanawiam sie czy lepiej ich nie miec w ogole.

Gość Sabinkaxdxdxd
To jest nad zerka lepiej ic sypko do ginekologa puki nie jez za puzino !!!

Gość Marta221120
To jest nic innego jak tylko szyjka macicy!!!! Cholera ile wy macie lat skoro nie wiecie co to takiego a już współżyjecie???!!!

Gość OLLEEeeeeeeeee
Mam dokładnie to samiutko!!!!!!! no poprostu jak bym to ja pisała. Jest to jakby spora kula wielkoś orzecha laskowego, z wglębieniem w środku. Też planuje rozpocząc współżycie i troche sie obawiam , że przez to coś "on" nie da rady wejsc gleboko, bo to blokuje tak jakby dalszą droge !! i żeby isc dalej to trzeba to ominac i "skręcic" (jakkolwiek to nie brzmi dziwnie:)) w drugą strone... Troche sie tym zaniepokoiłam, bo ostatnio przy peetingu chłopak to wyczuł a mi się głupio zrobiło.... mam nadzieje że to nie wymaga jakiejś ingerencji chirurgicznej :O

Gość OLLEEeeeeeeeee
Aha i jeszcze jedno - to "coś" znajduje się na głębokości palca.

Gość ola92
Ja też się dołączam, mam to samo jak czytałam wypowiedzi to tak jakby moje słowa! Dziś idę do ginekolog mam niezłego stracha ale przecież to lekarz który ma za zadanie nam pomagać no nie?

Gość to jest szyjka macicy
Kulka z wgłębieniem w środku? To szyjka macicy po prostu :D Nie powoduje żadnych problemów podczas współżycia, choć uderzanie penisa o nią (zbyt gwałtowne, szczególnie przy większym sprzęcie) może boleć.

Gość Sucha21
Witam Dzis zobaczyłam że przed wejsciem do pochwy mam taka kulke jest w niej otwor i wyplywa z niej śluz kulka jest o troche mniejsza od orzecha włoskiego jest koloru jasno rozowego czy to jest to o czym piszecie ?( gruczoł Bartoliniego) czy mam sie tego bac ? czy to czesc ciała ktorego wczesniej nie widziałam... prosze Pomużcie mi ! mam nadzieje ze ktos odpowie pozsrawiam serdecznie ! :D!

Gość Ania95
Też mam dylemat czy jest ze mną wszystko w porządku.. boje się iść troche do ginekologa. wejście do pochwy jest takie "nierówne" a nad nim jest taka jakby kulka dość duża..

Gość madziulla114
mam to samo i tez boje sie isc do ginekologa czy juz ktos z tym byl i wie co to jest????